Hej! Skoldagen har idag gått väldigt snabbt.
Första lektionen gick åt till att se på skolans lucia och tärnor och sedan samling i klassen med pepparkakor & lemonad. Sedan hade vi 2 ”normala lektioner” efter maten gick vi till biblioteket & kollade på faktaböcker till en faktauppsats vi ska börja skriva. Jag valde att skriva om olika allergier eftersom jag själv har en hel del allergier så är jag ganska insatt i det. Så efter bibloteket slutade vi 13.20! Då kom Moa till mig och vi har vel inte gjort så mycket var upp och kollade på lucia en sväng.
Nu ska jag inte göra så mycket äta något & läsa lite till morgondagens matteprov!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God kväll.

Skoldagen har varit helt vanlig idag med ett prov skrivet, skönt med bara 2 prov kvar före vi tar jullov. Utöver skoldagen har jag inte gjort så mycket. Efter skolan kom Nicole hit och vi far här till 5 före vi åkte på pizza med några andra tjejer och efter pizza gick vi på bio och kollade solsidan, tyckte faktiskt filmen var riktigt bra och över förväntningarna! Resten av kvällen ska jag nog inte göra så mycket.

Likes

Comments

Therese Lindgren, Therese har under en lång tid varit en favorit i mina ögon. Älskar att hon verkligen kan stå upp för sina åsikter och vågar uttrycka sina tankar på ett väldigt fint och moget sätt. Trots svåra motgångar reser hon sig alltid upp, starkare än någonsin och lyckas alltid vara så otroligt positiv!!

Helene Torsgården, hon är en youtuber som man blir lugn att kolla på hon är alltid så lugn och verkar alltid ha läget under kontroll, och även hon har riktigt bra funderingar som hon delar med sig av!


Wilma & Emil, dom är så roliga att kolla på och båda sprider så mycket positiv energi!

Linn Ahlborg, älskar hennes stil och gillar själva personligheten väldigt mycket!!

Gustav & Johanna, älskar deras challenges och deras kreavitet till nya video idéer & de sprider mycket positiv energi också!

1. Therese Lindgren | 2. Linn Ahlborg | 3. Gustav & Johanna

Likes

Comments

Blus: Gina tricot || jeans : topshop

Likes

Comments

Dagens mående: relativt bra, känner mig dock lite halv förkyld.

Dagens borde: läsa på tisdagens finska prov & städa upp min garderob.

Dagens frisyr: lockigt efter att jag sovit med flätor.

Dagens smink: ingenting alls , väldigt skönt och bra för huden också!

Dagens klädsel: mys-dress från cubus

Dagens funderingar: funderat en hel del på studierna efter nian och vart jag vill söka. Har ganska klart för mig att det är till gymnasiet jag vill, så det känns ju skönt att man vet vart man vill.

Dagens längtan: jullov

Dagens planer: ta det mest lugnt och koll någon film men även få de behövliga sakerna gjort.

Dagens beroende: egentligen ingenting haha.

Dagens låt: Inatt ska jag komma över dig. haha en av de låtarna jag älskar just nu!!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Likes

Comments

God kväll folket.

I kvällens inlägg tänkte jag svara på 10 snabba frågor om mig själv så förhoppningsvis känner ni mig lite bättre efter ni läst detta.

Hur gammal är du? jag fyllde 15 den 29 september.

Varför började du blogga? har länge läst Gabriella Joss's blogg och tycker den är väldigt inspirerande att läsa så blev jag själv intresserad att att börja blogga.

Kan du några andra språk än svenska? ja det kan jag väl, engelska kan jag prata nästan flytande och finska kan jag väl någorlunda iallafall.

Vilken är din bästa egenskap? omtänksam och bryr mig väldigt mycket om andra.

Något du hatar? falska vänner, folk som ljuger & utnyttjar folk, kräftor & ormar usch.

Vad är det första du ser hos det motsatta könet? oj svårt att säga men kanske håret & ögonen.

Längd? 170 cm

Har du blivit opererad någon gång? ja för ungefär två år sedan då jag hade blindtarmsinflammation.

Säg en sak som folk kanske inte vet om dig? jag lever väldigt mycket enligt rutiner alltså jag gör typ allt till en rutin, kan man kalla det en rutinmänniska? hahah.

Är du en morgon eller kvällsmänniska? helt klart kvällsmänniska. går oc h lägger mig ganska sent och är SÅ seg på morgonen. Men skulle dock vara så himla skönt att vara pigg på morgnarna.


Det var alla 10 frågor. Ha en fortsatt trevlig kväll.


Puss.

Likes

Comments

Hej alla. Som rubriken lyder så har jag startat om bloggen från 0, lättare sagt har jag tagit bort alla inlägg eftersom jag inte alls varit nöjd med några av mina inlägg eller bilder. Jag tycker att jag mest bara slängt upp någon bild eller inlägg enbart för att få upp något nytt haha. Men kommer framöver lägga upp mera sällan men kanske lite mera innehållsrik och lättare att läsa och förstå vad jag menar haha. Ett inlägg kommer upp senare ikväll!Puss

Likes

Comments