Header

Inne på min andra lite "nyttigare" vecka och såhär såg dagens måltid ut. Vego-burgare från Hälsans Kök med Quinoa Tricolore och sallad. Ganska simpelt men gott! Efter bara en vecka med nyttigare kost känner jag att jag mår bättre och "friskare", får se hur länge detta håller. Tänker ju inte bara äta nyttigt så någon gång lär ju en pizza va placerad på matbordet om man säger så haha😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Halloween närmar sig och på fredag är det den årliga Halloweenfesten på Nöjes. Som varje år kommer det vara otroligt mycket folk både på gott och ont. Det är såklart kul att det är mycket folk men blir jobbigt när det är "för mycket" så man knappt tar sig fram, men jag ger det en chans i år igen. För jag gillar faktiskt att klä ut mig, konstigt nog haha.

Jag delar med mig av några bilder från förra året då man var Zombie Maid. Tidigare år har jag varit Rödluvan, polis, blodig flicka från Walking dead och Vampyr. Detta året velar jag mellan två grejer, men tror jag har bestämt mig. Ni får se på fredag.

Vad ska ni vad utklädda till på halloween?

Likes

Comments

Efter lite om och men tog jag mig äntligen fram till Friskis och körde ett cardiopass. Jag körde på löpbandet och sen på Crosstrainern med högsta lutning. Nu efter passet är jag nöjd att jag kom iväg, bara man byter om & sätter sig i bilen så är det ju inga problem. Idag var jag tvungen att be om pepp i gruppchatten med tjejerna på Facebook, tur nog så peppade dom mig att åka haha. Man har ju rätt bra vänner!

Likes

Comments

Lugn peeps, jag ska inte spoila, I promise!
Dagen med stort D är här. Som jag har längtat och inte längtat till att detta avsnittet ska släppas då dom lämnade säsong 6 med värsta cliffhangern som faktiskt gjorde mig förbannad.

Det som hände var ungefär det som jag trodde skulle hända, sad but true. Jag satt typ alone framför avsnittet i morse och skrek till datorn samt fällde några tårar. Så går det när Emelie är inne i någon serie & folk dör, haha besatt. Det ska bli spännande att se vad resten av säsongen har att bjuda på.

Likes

Comments

För någon dag sen bestämde jag mig för att dra ut alla kläder som låg i garderoben på golvet eftersom det verkligen var kaos och ingen ordning där. Ja, jag ångrade mig när jag såg högen på golvet. Tog några timmar att få ordning på det och tillslut så tryckte jag bara in det i lådorna. Usch måste hitta någon sorts lösning på detta... typ köpa en till garderob? 

Likes

Comments

Precis ätit lite frukost blev två knäckebröd med ägg på, otroligt gott som den ägglovern jag är. Under dagen blir det nog ganska lugnt faktiskt, för ikväll väntar det ett stängningspass på Max så det är bara att försöka ladda upp inför det. Längtar tills den här helgen är över, för har bara jobb som sagt haha. Kommer inte orka göra något annat då jag vänder helt på dygnet.

Likes

Comments

Idag var sista utbildningsdagen för att få bli vikarie, så nu är det bara att köra. Slapp laga min egen lunch idag då det även bjöds på mat, mycket gott! Efter mötet åkte jag hem och sedan kom Becka hit. Vi har suttit ner i några timmar och planerat vår kommande resa, som kommer va under ungefär 1-1,5 månad. Vi ska resa runt i Karibien till våren. Åh är så taggad.

Likes

Comments

Hej på er!
Då var måndagen snart slut och ännu en ny vecka är påbörjad. Idag har jag tagit en tur till stan för att lämna in ett brev på Karolinen som behövdes för att jag ska kunna jobba som vikarie på förskolor. På torsdag är det en utbildningsdag och sen är det bara att börja jobba. Spännisch.

Annars då? Så har jag varit och tränat, körde ett pass på Friskis. Men det visade sig att det passet inte riktigt va "nog" jobbigt för mig, blev knappt svett tyvärr. Men då vet man iallafall att man skippar att boka det passet nästa gång.

​​Från och med denna vecka ska jag ta tag i träningen igen och få en bättre kost. Ja, jag vet att jag sagt detta förut haha. Men nu är det dags.... på riktigt. I need it. So wish me luck. För kämpa med motivationen lär jag behöva göra.

Likes

Comments