Header
View tracker

Försöker komma igång med träningen igen efter att ha varit sjuk fram och tillbaka i ungefär 2 månader. Det har varit riktigt skönt att träna den här veckan och det har faktiskt gått bättre än förväntat. Så just nu ligger motivationen på topp, men kan närsom komma en dipp men då gäller det att försöka komma över den.

Likes

Comments

Lite sent inlägg sådär men som rubriken lyder, bättre sent än aldrig. Julafton spenderas med familjen/släkten såklart, en mysig dag helt enkelt. Jag är riktigt nöjd med mina julklappar. Nya träningsskor, väska, pengar, spel, biocheck och 3 st av Carolina Gynnings designade glas. är några av dom grejerna jag fått.

Likes

Comments

4 av mina 6 glas som jag har fått från Gynnings designade glas, älskar verkligen dessa. It´s so pretty.

Likes

Comments

View tracker

Tjenatjena! Ja jag försvann några veckor här igen, det är tydligen lätt att det blir så för mig haha. Men har varit sjuk fram och tillbaka i över en månad nu, så har inte riktigt orkat lägga någon energi på att skriva. Nya jobbet på förskolan med barnen har försämrat mitt immunförsvar, hoppas det kommer igång snart igen.

Men iallafall, klämde in en utgång i lördags med Nea. Hade riktigt kul och körde på helt nya kläder den kvällen. Älskar verkligen känslan när man går ut i en ny outfit som man trivs i. Jag hade på mig en supersnygg body från Nelly, skinnkjol från H&M och såklart ett par lårhöga stövlar.

Imorgon drar man till sälen med ett stort & härligt gäng, är riktigt taggad. Vi får väl se om det blir några skidor i år, men jag ska inte lova allt för mycket.😉

Likes

Comments

Asså Dannys tolkning av Little Jinders låt Super 8 i senaste avsnittet av Så mycket bättre, gick verkligen rakt in i hjärtat på mig, så himla fint.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har varit lite frånvarande igen, kan inte säga att jag är chockad haha. Men iallafall idag har jag gjort ett arbetspass på förskolan, blev inringd tidigt i morse. Just då ångrade jag mig att jag var uppe till 02:00. Men jag har bara mig själv att skylla. Men jag klarade dagen bra ändå. Det fick bli 1 timmes nap hemma innan träningen bara haha.

Annars då? Livet rullar på i vanlig ordning. Känt mig hängig hela helgen & i lördagskväll mådde jag inte alls bra så fick ringa in och sjukanmäla mig till jobbet för söndagen. Men igår eftermiddag kände jag mig pigg igen.

I fredags så mådde min lilla kissekatt inte alls bra. Tiger som annars alltid brukar vara pigg och alert, låg helt stilla, spydde och åt ingenting. Han hade somnat i kattlådan tidigt på morgonen. Så jag & pappa blev väldigt oroliga då han även är gammal så vi åkte in till veterinären och spenderade fredagskvällen där. Vet inte säkert vad det var/är, men han är iallafall hemma och är lite piggare. Så det går åt rätt håll iallafall!

Likes

Comments

God kväll folks, hoppas ni haft en bra dag trots att det börjar bli så kyligt ute. Vilket verkligen inte jag gillar haha.
Jag har precis fått i mig lite käk efter dagens träningspass. Idag blev det ett Station Medel - pass tillsammans med mamma. Det var rätt så jobbigt så kommer väl säkert ha träningsvärk imorgon, iallafall i benen/rumpan.

Annars då? Så har jag gjort mitt första "riktiga" pass på förskolan efter praktiken, gick väldigt bra och det känns bra. Vilket såklart är skönt! Nu kollar jag på Familjen Annorlunda och väntar på att nya avsnittet av Svartsjön ska börja. Försöker även tagga upp mig inför jobbpassen som jag har under helgen, det ska nog gå fintfint. Cash is king.

Likes

Comments