Header

Hej på er! Det var då inte igår direkt som jag kikade in här haha! Tänkte iallafall dela med mig av videon som jag satt ihop från Kuba, feel free to watch! Funkar endast genom datorn tyvärr, men bättre än inget tänker jag haha.

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är jag hemma i Sverige igen efter att ha varit utomlands i över en månad. Vi landade i Göteborg i Söndags sen dess har jag försökt vända rätt på dygnet igen (har legat 6 timmar tidigare) och gjort ett arbetspass. Det kommer att komma inlägg med bilder och lite texter på vad vi har hittat på. Jag måste bara välja ut bilder bland alla man tagit och det är inte lite bilder om man säger så. Jag kommer även sätta ihop 3 videoklipp, ett för varje ställe, alltså Kuba, Miami och Jamaica. När den kommer får vi se, det kan nog ta ett tag. Men ska försöka snabba på haha!

Likes

Comments

Hej på er! Wi-fi på Kuba är inte alls att räkna med så blev inte direkt ngt blogginlägg därifrån. Men har haft två riktigt bra veckor i Kuba och nu sitter vi på flygplatsen & väntar på flyget som ska ta oss till Miami! Där är förhoppningvis wi-fi mycket bättre!

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige! Puss!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har en riktigt bra Alla hjärtans dag, själv har jag spenderat den med att pussa lite extra på mina två hundar och packat. Dagen har alltså gått åt till att försöka få ihop packningen inför resan, helt ärligt... så går det sådär. Jag vill ju ha så mycket med mig som möjligt, så man inte behöver tänka "fan den toppen, varför la jag inte ner den?". Men jag har fått plocka ur lite saker och nu finns det verkligen ingenting jag vill ta ut haha. Den väger kanske 19 kg just nu och gränsen är 20 kg. Ett kg till skulle jag vilja få ner den iallafall, får se om jag löser det!

Förövrigt är jag rätt nervös och har inte riktigt fattat att vi lyfter från Sverige snart och kommer vara borta från kära Sverige i över en månad. Men jag tror detta blir riktigt bra! Dock fick vi reda på att vårat flyg i Tyskland (där vi mellanlandar) är försenat med 4 timmar... vilket drog ner humöret lite. Men hoppas detta är det enda problemet vi stöter på. Anyway, så är jag övertaggad, kommer ta mycket bilder och filma! Så det kommer antagligen dyka upp videos på Youtube efter detta är tanken. Precis som med den videon från Dominikanska Republiken (Kan lägga upp den igen i ett senare inlägg).

Men ni får ha det bra hemma här i Sverige! Om nätet funkar bra så kanske något inlägg dyker upp, men ska inte lova för mycket! ;)

Likes

Comments

Hallåhallå, lite sent såhär på torsdagskvällen!
Vad har hänt sen sist då? Ja jag tröttnade ju tillslut på mitt överdriva långa hår så gick till frisören och klippte bort 1 decimeter. Håret är ju fortfarande långt men det va verkligen skönt att bli av med just den decimetern. Annars har jag bara jobbat och fixat lite mer grejer inför resan. Tagit vaccin numero dos och är nu redo för att åka utomlands på onsdag!

Jag kom på att jag kanske inte ens har berättat vart jag ska?
Jag ska iallafall tillsammans med Rebecka åka till Kuba, Miami och Jamaica. Vi kommer vara borta 33 dagar (om jag inte minns fel?) och guuuud så skönt och KUL det ska bli. Det blir verkligen en lång semester, bort från Sverige, bort från alla måsten och bort från jobbiga känslor som kan hemsöka en på natten. Jag ska verkligen släppa allt och bara njuta.

Likes

Comments

Hej på er!
Det känns som håret har växt och blivit överdrivet långt på typ bara några dagar. Nej men ärligt nu tycker jag faktiskt att det är alldeles för långt, jobbigt att hantera och sätter helst bara upp det i en tofs/bulle. Så jag ska försöka få mig en klipptid någon dag framöver och framför allt klippa bort det som är slitet beroende på hur mycket det är.

Men självklart ska jag fortfarande ha långt hår, så det blir ju bara några cm som ska bort. Haha det skulle absolut inte kännas som mig om jag klippte bort typ 2 decimeter. Jag har ju alltid haft långt hår och trivs väldigt bra i det.😊

Likes

Comments

Delar med mig av en bild från förra helgen då jag och Nea tog oss en tur till Verket & dansade lite.

Den här helgen har bestått av jobb och typ bara jobb, för har inte orkat göra något annat. Men idag är jag iallafall ledig vilket är väldigt skönt. Jag borde ta mig en tur ner till stan och kika lite på det sista jag behöver köpa innan resan, men får se om man tar sig dit. Jag tänkte iallafall träna ikväll, vad det blir återstår att se!

Likes

Comments