Header
View tracker

Även denna dag har flugit förbi! Jag gick inte upp ur sängen förrän strax innan 10 imorse och under dagen passade jag på att slå in alla mina julklappar medan jag var ensam hemma. På eftermiddagen åkte jag till stallet och det var verkligen precis vad jag behövde idag. Möttes av en sovande häst som låg kvar i boxen och ville gosa ett tag. Känslan av att sitta bredvid en stor häst som ligger ner och myser med huvudet i ens famn, den går nog inte att beskriva.

Vi red ut i mörkret och sträckte ut i alla gångarter på grusvägarna. Nu känner jag mig lugn och mindre stressad inombords. Har faktiskt känt mig lite nere de senaste dagarna utan att riktigt veta varför. Jag tror det kan bero på att jag inte haft något samtal på två veckor. Skulle åkt till Capio igår men min behandlare blev sjuk så fick en tid nästa vecka istället, och jag har inte psykologsamtal förrän nästa vecka heller...
Stänger av mina känslor ibland, vilket absolut inte är bra, och får inte utlopp för dem om jag inte pratar om allt. Dock går det ju inte att stänga av helt och jag tror att det uttrycks i form av depressivitet...

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kika på jul med Ernst, jag älskar Ernst.

Hoppas ni får en bra kväll ♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det exakt ett år sedan jag påbörjade ännu en behandling på Capio ätstörningsenter. Återigen hade jag fallit ner i anorexin och jag klarade inte att ta mig upp själv. Jag var sjukskriven från skolan och dagarna fylldes av panikattacker som avlöste varandra.

Även om denna behandlingsperiod varit fruktansvärd i vissa stunder, så är jag så glad och stolt över att jag fortsatt kämpa. Hade jag inte gått denna behandling hade jag inte varit där jag är idag. Jag hade inte varit såhär nära friskhet, och jag hade inte heller lärt känna min fantastiska vän Ida.

Ibland kan det kännas som ett misslyckade att jag faktiskt fortfarande är kvar på Capio, efter ett helt år. 12 månader. 365 dagar.
Men å andra sidan vet jag hur glad jag kommer vara när jag är helt redo för utskrivning, för denna gång är min sista. Jag ska inte tillbaka till ätstörningsbehandling igen. Är så glad över att jag fått fler samtal av Capio, för jag ska ta vara på detta nu. Det här är min chans och jag ska inte kasta bort den.

1 år i behandling, snart är jag i mål.

Likes

Comments

View tracker

Varje dag fram till julafton kommer jag publicera ett inlägg i min julkalender. Här får ni chansen att veta lite mer om mig ♥

3 favoriter ur min garderob!

Till denna lucka valde jag att spela in en video! Hoppas ni gillar den ♥

Likes

Comments

På en timme hann jag köpa 3 julklappar, sedan stängde butikerna och jag drog mig hemåt. Skulle även stanna på en mack för att fylla på luft i mitt däck och fick halvt skämmas ihjäl när jag tog hjälp av en snygg kille som jobbade där, eftersom jag själv inte ens vet vart ventilen på däcket sitter. Han fick sig nog några roliga skratt när jag försökte svara på hans frågor. Det bjuder jag på!

Nu ska jag sova så vi hörs igen imorgonbitti. Då kommer en video upp i julkalendern!
Godnatt ❤️

Likes

Comments

Hej!

Idag har timmarna flugit förbi! Ida kom hit vid 10 imorse, och helt plötsligt var klockan 4 och jag körde henne till tåget. Vi har hunnit med att baka, ätit tomtegröt till lunch, gjort ett pepparkakshus och fikat. En sån mysig dag som alltid gör gott!

Vi filmade även en video som kommer upp på söndag, 3:e advent! Där får ni se hur vi gör vårt superfina pepparkakshus. Är faktiskt jättenöjd med resultatet, har aldrig lyckats göra ett så fint hus förut. Titta bara!

Nu ska jag äta middag och sedan åka iväg till Täby centrum, helt själv haha! Ska köpa julklappar och kan inte ta med mig någon eftersom hela julklappsidén liksom avslöjas då... Kan bli rätt mysigt ändå, strosa runt bland julglada människor i ett pyntat centrum.

Vi hörs senare ikväll med en uppdate om min julklappsjakt!
Kram sålänge ♥

Likes

Comments

Varje dag fram till julafton kommer jag publicera ett inlägg i min julkalender. Här får ni chansen att veta lite mer om mig ♥

Såhär ser jag på mig själv.

Jag är Emelie.
Jag är en tjej som besitter styrka och mod.
En person med ett stort hjärta, som klappar lite extra för min hundvalp Elliot.

När jag ser mig själv utifrån ser jag en tjej som tagit sig igenom ett helvete.
Som överlevt en svår kamp.
En tjej som borde vara stolt över sig själv.

När jag ser mig själv inifrån, då är det tyvärr en annan bild som visas.
Jag är en osäker tjej.
En tjej som tvivlar på sig själv i många lägen.
Osäker i sin kropp. Dålig självkänsla.
Styrka och mod har jag visserligen, men är det tillräckligt?

Jag ser en tjej. Snart 20 år gammal.
Någon som hamnat efter i många sociala sammanhang på grund av en period präglad av sjukdom.
En person som lärt sig mycket om sig själv.
Någon som har livet framför sig, även om framtiden ibland känns mörk.

När jag ser på mig själv, blir jag ibland ledsen.
När jag ser på mig själv, blir jag ibland glad.
Vem jag är, det vet jag inte riktigt. Det är något jag ska upptäcka.

Jag är Emelie.

Likes

Comments

Innehåller affiliatelänkar ~ klicka på bilden för att komma till produkten.

Detta står på min lista för kommande inköp. Vill så gärna ha ett par Urban Ears, skulle förgylla mina hundpromenader. Även ett par svarta Free Runs, har ett par rosa just nu som jag tränar i och de är fantastiska. Ett par svarta skulle dock vara snyggt till vardags!

Likes

Comments

Idag har jag en lugn dag framför mig. Har inget speciellt planerat förutom att jobba ikväll.

Funderar på att se julkalendern, har nämligen inte sett den i år.
Har ni tittat? Är den bra?

Nu ska jag dricka upp kaffet och sedan gå ut i solen med Elliot. Lyxade till det med en latte idag!
Kram sålänge ♥

Likes

Comments