Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hej sitter just nu på operan och väntar på att få gå in och sätta mig för idag ska nämligen jag och mamma på musikalen hair! Vet inte riktigt vad den handlar om man har dansat till en av låtarna från soundtracket så det är väl en början.
Dagen började i alla fall med någon timmes lektion och sen lite uf jobb innan jag drog iväg till Valhalla för simskola. Efter två snabba timmar där träffade jag mamma och vi drog som vanligt till vapiano där jag även tog min vanliga som är bolognese, mums! Men nu blir det som sagt musikal, hörs senare p&k

Likes

Comments

Har spenderat största delen av helgen i vattnet faktiskt! Började helgen hemma hos tuss i fredags tillsammans med Amanda innan det blev lördag och simskola i Valhalla. Kevin har även precis flyttat ut vilket både är roligt och super tråkigt samtidigt men åkte iallafall dit efter och mamma och pappa hjälpte till medan jag mest åt sushi... kvällen slutade hemma hos Hanna och åter igen med Amanda!
Söndagar ser för det mesta ut på samma sätt som är jobb och sen inget hela dagen i princip, underbart ju! Helgen är över och jag ska försöka sova så snart som möjligt

Likes

Comments

​Precis som rubriken säger så är5 av 9 dagar avklarade på praktiken och jag kan inte ha mycket bättre! Trodde inte jag skulle uppskatta det så mycket men det är ju faktiskt så kul.

Slutade i alla fall runt halv fem och åkte direkt hem och åt mat tills jag inte kunde få i mig mycket mer. En kopp te senare och nu sitter jag och myser i soffan framför paradise. Hoppas ni haft en super bra dag

Likes

Comments

Första veckan av praktiken är avklarad och gud var det tar på krafterna att jobba. Dessutom är jag inte van att stå upp i flera timmar i sträck men känns bättre för varje dag och det blir även roligare för varje dag då jag får göra mer och mer! Så himla roligt och som sagt dom jag jobbar med är sjukt trevliga och härliga så nu är det bara två veckor kvar innan det blir lov och massa vila.

Igår åkte i alla fall jag och Amanda in till stan för att gå på bio. Man kan säga att det är lite av en favorit grej att göra tillsammans och bio är ju för mysigt alltså. Vi kollade i alla fall Inferno som även hade premiär igår och det är en drama/thriller film och det var verkligen så bra! Hade inga förväntningar över huvudtaget men den va bra hela filmen, tips!

Likes

Comments

Godmorgon, hoppas ni gör jättebra för det jag gör till skillnad från igår. Det var i alla fall första apl dagen igår och jag gör min praktik på Jos som är ett hälsocafe! Det var väldigt roligt faktiskt och tjejerna där är så härliga så ser fram emot detta super mycket.
Idag sitter jag däremot på bussen påväg till skolan för att ha spanska. Hoppas ni får en jättebra dag puss o kram

Likes

Comments

​Hej på er hoppas ni haft en jättebra dag för det har jag haft (än så länge) trotts att jag fortfarande känner mig sjuk och väldigt slö men så fort förkyllningen försvinner är jag tillbaka igen. Har spenderat dagen på stan med mamsen och fick med mig massa fint hem bland annat koftan på bilden till höger. Även beställt hem ett par skor som var slut i typ alla affärer i  hela Sverige så det får ni se när dom landar hemma hos mig.

Nu har jag i princip ingen skola i en månad då vi börjar med APL på måndag som håller på i tre veckor så därför blir det väldigt lite skola vilket är otroligt skönt måste jag säga!

Likes

Comments

Precis som rubriken säger så var det friluftsdag idag. Brukar ju aldrig vara en höjdpunkt men iår var det i all fall orientering som gällde och jag har tyvärr gott och blivit förkyld så blev väldigt mycket jobbigare men tog mig igenom det efter många om och men. Resten av dagen har bestått av matte och likaså igår när jag var i skolan från åtta och stannade till sex för att plugga matte!! Låter som jag är väldigt redo för detta prov men tro mig det är jag inte haha...

Likes

Comments

Likes

Comments