Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hur underbart är inte detta vädret?? Jag älskar det. Just nu sitter jag dock inne framför datorn MEN endast för att det kom ett gigantiskt moln i vägen för mitt solande men värmen är ju ändå på topp. Igår under håltimmen som jag hade så åkte jag ner till stan för att kolla lite på Zara efter lite fina sommarkläder och hittade en del men blev tyvärr inget shoppat. Gick däremot förbi Juice Källan och köpte en god juice innan jag va tvungen att springa till spårvagnen och åka tillbaka till skolan för att skriva en reflektion.

Eftermiddagen och kvällen spenderades ute på altanen med mami och papi, Det är även så denna dag kommer att se ut och självklart lite plugg. För på tisdag har vi det sista provet. Eller egentligen det enda provet jag bryr mig om... Så blir lite plugg inför det såklart! Hoppas ni har en bra dag i solen puss o kram <3

Likes

Comments

Hej på er hoppas ni haft en jättebra helg! Min har varit bra då den började med en fika på stan med Mamsen sedan blev det träning med pappa och på kväll umgicks jag med Filippa. Bara en hel kväll med att snacka massa skit i flera timmar och dessutom åt vi frukt och annat gott till också. Sådana kvällar är ju underskattade och sällskapet var ju inget man klagar på direkt ;)
Lördagen bestod av träning och plugg. Dock blev det inte lika mycket plugg som jag hade hoppats på men men så kan det bli. Nu sitter jag i bilen Påväg till jobbet efter att ha varit på Allum en snabbis för lunch och hann även kolla några affärer.
Dessutom har vi även bokat en resa till nästa vecka som ska bli så otroligt härligt, kan ni gissa vart??

Likes

Comments

Herregud vad snabbt tiden går. Tänk att det snart är sommarlov, igen. Det känns verkligen som om det vore igår för hela tvåan har gått så galet snabbt! Det är snart ett år kvar till studenten, hur sjukt är inte de?
Haha ja som ni kanske märker så är jag ändå hyfsat positiv för att vara i slutspurten av skolan. Har bara några enstaka prov kvar och sen är det liksom slut och då väntar ett härligt lov. Plus att det går bort extremt mycket dagar då vi är lediga plus att många lektioner blir inställda vilket är riktigt skönt. Hade varit ännu bättre om vädret skulle vara som i helgen men det kommer väl antagligen tillbaka.
Imorgon är det i alla fall fredag vilket betyder prov, möte och träning. Mer än så år inte planerat men något lär det väl bli, p&k

Likes

Comments

Okej inte en jättestor förändring men alltid något och jag är super nöjd!

Likes

Comments

Likes

Comments