Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej mina vänner, hoppas ni mår fin fint. Jag är väldigt trött vilket kanske inte är jätteovanligt men har haft en händelserik dag eller vecka. Måndagen började med att jag och mamma åkte till Varberg för att gå på spa. Asia spa rättare sagt alltså där vi var även i somras men denna gången blev det även en övernattning vilket var hundra gånger mysigare. Dessutom avslutade jag hela vistelsen med en otroligt skön ansiktsbehandling!

Efter det åkte jag och mamma till tågstation för att där väntade nämligen tjejerna för att vi skulle till Matildas landställe för att spendera natten där för att idag åka till Ullared. En snabb sumering av riktigt härliga dagar med andra ord.

Imorgon är det risk tvåan som väntar, jobb hela kvällen och sen ska jag hem till Kevin för att låna hans lägenhet resten av lovet eftersom att han är borta. Så himla härligt verkligen!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er, som ni kanske märkte så blev min lilla comeback inte långvarig MEN nu är det lov och även det sista höstlovet... känns ju lite sorgligt men man får ju ändå njuta av detta och har en massa roliga planer. Har hittills endast jobbat för igår var det match på Scandinavium och jag var där och jobbade och om en timme är det vidare till nästa jobb på simskolan men imorgon ska jag och mamma på lite äventyr och ha det jättemysigt men mer om det imorgon.
Min eftermiddag blir plugg och förhoppningsvis en liten promenad i det fina höstvädret

Likes

Comments

Hej på er, jag är tillbaka efter en veckas uppehåll på grund av många anledningar men dels för att jag inte mått helt prima och orken har legat på noll. Inte för att det är mycket bättre nu men men. Veckan har förutom träning bestått av körlektion, akupunktur, gymnasiemässa och jobb X2. Så inte lika mycket plugg som vanligt vilket är helt otroligt skönt ett prov i veckan är liksom lagom och man hinner allt vilket är bra!

Imorgon är dock veckans prov och har pluggat en hel del faktiskt men såklart att det är sådär kul med prov.... Ikväll blir det yoga i vanlig ordning

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er, long time no see! Hoppas ni haft det jättebra för det har jag haft i alla fall. Sen sist så har jag haft för mig en hel del så vi kan väl börja med lördagen.
Började dagen med en dubbel körlektion innan jag satte mig framför plugget några timmar innan det var dags att åka in mot stan och Matilda för att ha en mys kväll med tjejerna, tapas och kortspel. Hur härligt lät inte det liksom?
Söndagen jobbade jag exakt hela dagen i poolen och jag tror inte ni förstår hur trött jag var efter det...
Måndag och tisdag har bestått av skola, möte och spontan träning med Hanna som fick mig lite mer motiverad vilket var väldigt skönt! Nu sitter jag däremot på eh innan skolan börjar ”på riktigt” eftersom vi hade klassfoto två timmar innan vi egentligen börjar, skönt!

Likes

Comments

Hej på er finisar, hoppas ni haft en bra vecka än så länge och en bra dag min har faktiskt inte varit så bra. Skolan bestod av två lektioner istället för fem så det var såklart hur skönt som helst men sen har bara kvällen varit jobbig både känslomässigt och på andra sätt och inställda planer ni vet hur det är! Men för att inte få ännu ett tråkigt inlägg denna vecka så ska jag berätta om min torsdag istället.

Efter en helt vanlig skoldag så gick jag hem till en väldigt trött Kevin och hängde med honom och kollade en film innan jag skulle vidare och se ännu en film! Att jag och Amanda går på bio är inte något utöver det vanliga utan det är liksom det vi göra haha... Så när prästgården gänget skulle gå på bio och det fortfarande fanns biljetter kvar så var det ju självklart att vi skulle gå. Det blev då Kingsman som var väldigt bra faktiskt men jag hade dock absolut inga förväntningar över huvudtaget.

Nu ska jag däremot lyssna på min absoluta favvo musik innan jag går och lägger mig, p & k

Likes

Comments