Hej på er hoppas ni mår hur bra som helst!! Jag sitter och väntar på att ugnen ska bli klar och att Victoria ska komma hem så att det snart blir lite mat. Dagens mat blir en härlig hamburgare och lite pommes till det såklart.

Än så har jag och Julia bara varit lediga en dag och imorgon väntar ännu en ledig dag vilket ska bli så otroligt skönt. Vi har väl inte några speciella planer utan blir lite plugg, lite mat och antagligen ut på stan en sväng och kika runt. Dessutom har jag spelat in en och annan film och tänker även att jag ska göra det imorgon eftersom vi ändå är lediga så det får ni helt enkelt hålla utkik efter!


NU blir de mat!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er hoppas ni mår hur bra som helst. Jag mår jättebra för jag är nämligen ledig idag alltså har jag ingen praktik idag och får göra vad jag vill! Skönt! Dock har jag massa skoluppgifter som vi ska göra under tiden som vi är här så har nu suttit med en idrottsuppgift i en timme och började tröttna så nu sitter jag här och skriver istället. Tänkte iallafall att jag kan berätta lite om mina två första dagar på Waitrose.

Och eftersom dom flesta inte vet vad Waitrose är så kan jag väl börja med att förklara de. Kort och gott är det en matbutik precis som ica men en lite större alltså typ ica maxi fast utan alla kläder och allt vad dom har. Super fräscht och trevligt! Första dagen bestod av att vi träffade vår handledare och gjorde kollade på massa videos, läste osv som man måste göra för att få jobba där. Det var bland annat om hygien, eldsäkerhet och alkohol licens för att kunna sälja alkohol i Skottland. Igår alltså tisdag började vi jobba på riktigt och då var det i princip att plocka varor in i butik och till kunder, Med andra ord har det varit en bra start och som sagt så är dom så otroligt trevliga.

Nu ska jag och Julia ut på stan för att köpa lite grejer sedan tillbaka till lägenheten.

Likes

Comments

hej på er, hoppas ni mår jättebra! Själv mår jag helt prima efter nästan en hel dag ute på gatorna i Edinburgh och jag måste ändå säga att denna stan är för det första så otroligt mysig och väldigt trevliga människor precis som alla säger om skottarna.

Iallafall, vi började dagen med att dra oss någon timme innan vi åt en liten rulle, fixade i ordning oss och drog ut på stan. Vi har ca 10 minuter till deras main street som är princes street och det var väl där vi stressade runt i ett tag i det faktiskt härliga typ vårväder det var idag! Nu blir det en god lax-middag efter en stor handling.

Likes

Comments

Hej på er och varmt välkomna till en ny start på detta år, på en frekvent uppdatering och såklart min resa till Skottland. Nu är det egentligen första gången detta kommer på tal så tänkte såklart berätta lite mer.

Jag ska alltså spendera dom sju kommande veckorna i Edinburgh i Skottland med Victoria och Julia. Varför? Jo det är så att vi har åkt hit med skolan för att göra våra sju sista veckor av vår gymnasiet praktik. Att vi är i ett annat land är såklart bara ett plus! Imorse stod klockan på härliga 4:00 och som ni antagligen förstår blev det inte alls mycket sömn inatt... Efter en väldigt snabb mellanlandning så hann vårt bagage såklart inte med men efter många om och men så ringde faktiskt Victorias mobil för tio minuter sedan så våra väskor är nu på sin plats som tur är.

Ni kommer absolut höra mycket mer av mig under denna resa så stay tuned, puss o kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er och välkommen tillbaka!!! Min frånvaro är tyvärr inte okej alls men jag är tillbaka (förhoppningsvis). Igår var min 18-årsdag och den var helt fantastisk!
Jag började dagen med praktik vilket jag gjort i fyra veckor nu men helt glömt av att nämna här men iallafall, började dagen där från åtta till fyra. Efter det åkte jag till Kevin och fräschade till mig lite innan vi åkte ner mot Toso. Väldigt goda drinkar men har insett att asiatiskt inte riktigt är min grej men det var ändå sjukt trevligt. Kvällen fortsatte med att Kevin drog med mig vidare för lite syskon-tid och därefter kom även hans vänner dit vilket även det var super trevligt. Så på grund av de blev det inte jättemycket sömn inatt och kommer därför däcka vilken sekund som helst...
Imorgon vankas ännu mer födelsedags firande

Likes

Comments

Hannas fantastiska 18-års brunch!!!

Likes

Comments

Likes

Comments