View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min kropp är helt död. Stora delen av gårdagen bestod av uppvisning och det är mycket jobbigare än vad man tror men på kvällen påminns man återigen hur jobbigt det faktiskt är! dessutom så drog jag ut på Liseberg i några timmar med mina fina vänner. Efter några timmar av att ha gått runt så var jag done.

Men gick upp vid sju idag och gick till jobbet halv vaken men så fort vi började så kändes det mycket bättre som tur är. Nu blir det därför läggdags för min del p&k

Likes

Comments

View tracker

Herregud har verkligen inte hunnit uppdatera er alls här men nu börjar plugget bli mindre och mindre vilket är otroligt skönt! Tisdagen spenderades endast i skolan från åtta på morgonen till åtta på kvällen. Varför kan man ju undra men stanna kvar för att hjälpa till på öppethus. Sen dess har jag bara pluggat och just nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan gå upp och fixa mig!

Likes

Comments

Mitt fina adventsljus och en liten skymt av min nya parfym som jag fick som en liten advents-present! Mon paris heter den

Trotts mycket plugg har det varit en hyfsat lugn och skön helg. Började lördagen med träning innan jag satte mig för att skriva det sista på APL-rapporten som nu är inlämnad. Kvällen spenderades på jul på Liseberg med Teres och Amanda. Alltid lika mysigt där!

Söndagen börja med jobb och slutade som vanligt med plugg men i mina pauser blev det julpyntning av rummet. Så nu är det mesta uppe och det är verkligen otroligt mysigt

Imorgon väntar en stress vecka då det är mycket från alla håll men ska försöka att ta mig igenom den trotts allt, puss och godnatt

Likes

Comments

Likes

Comments

Kvällens äventyr blev att åka till Eriksberg för förhandsvisning av nya BMW!! Annorlunda men roligt

Likes

Comments

Gud vad dålig jag har blivit på det här med uppdatering... Får verkligen ändra på det för har faktiskt ingen ursäkt utan har bara legat på den lata sidan så att säga!

Med andra ord har jag inte heller gjort så mycket senaste dagarna förutom skola då såklart och igår gjorde jag även väldigt goda dadelbollar, mums. Idag blir det däremot lite annat eftersom jag ska följa med pappa ut till Lindholmen. Där ska vi på en förhandsvisning av en ny bil och jag och pappa älskar bilar så ska bli riktigt roligt! Mat och bilar är ju en underbar kombination enligt mig ;)

Likes

Comments

Min helg började med att stanna kvar en extra timme i skolan för att jobba uf eftersom att imorgon ska man lämna in sin affärsplan om man vill vara med och tävla om bästa affärsplanen. Vi satt alltså från klockan ett till fem och jobbade med den tills att vi äntligen var klara och nöjda. Resten av dagen och natten myste jag och Filippa super mycket och pratade enda tills att klockan slog fem! Så därför spenderade vi även lördagen i soffan tills att jag faktiskt orkade ta mig hem och sedan fortsatte kvällen med någon timmes häng med Amanda!
Söndagar betyder jobb, plugg och att bara ta det lugnt så det är mina planer

Likes

Comments

Ännu en vanlig onsdag har gått vilket består av två lektioner, plugg och att tvätta håret så det är precis vad jag har gjort! På håltimman var min UF grupp däremot på ett möte med vår rådgivare för första gången och tror det kommer bli riktigt bra.

Visste att det skulle vara roligt med UF men nu när man kommer in i det mer och mer och snart klara med affärsplan så känner man "allvaret" lite mer och det är så kul, än så länge i alla fall ;)

Likes

Comments

Denna tisdagen blev mycket bättre än väntat då vi började dagen med en riktigt härlig sovmorgon. Istället för att gå från åtta till fem blev det därför tio till fem vilket med andra ord var betydligt mycket skönare. Efter lunch var det iväg på lite äventyr till hagabion. Där var vi på en föreläsning om Shakespeare som även den var mycket roligare än väntat så man kan säga att denna dagen har rullat på rätt bra!
När jag kom hem igen och fick i mig lite mat så drog jag och mamma till rusta för att kolla in deras jul avdelning och tyvärr var det lite av en besvikelse men hittade lite annat roligt. Nu ska jag däremot bara ta det lugnt med massa tända ljus

Likes

Comments