Hejhej, hoppas ni haft en jättebra dag. Vädret har ju verkligen varit på topp dock lite kallt men fint var det i alla fall! Dagen började med några timmars skrivning på en svenska uppgift och vid halv ett slutade vi vilket var extremt skönt med tanke på vädret såklart. På grund av det så fick det bli en liten fika innan jag drog vidare till gymmet.
Idag blev det all in på ben och Gud vad jobbigt det var! Körde en hel del nya övningar så jag är helt död i benen och det kommer vara 10 gånger värre imorgon dessutom.

Likes

Comments

Min vardag bestå verkligen bara av skola, träning och plugg. Det låter ju så extremt tråkigt men skolan går hyfsat snabbt, träningen var idag med Carro vilket såklart gjorde det hela mycket roligare men plugget är nästan alltid tråkigt tyvärr. Men herregud snart är det lov igen och då blir det resande igen så det är skönt att ha något att se fram emot.

Nu blir det youtube och sova.

Likes

Comments

Skjorta - Gina tricot / jeans - Hilfiger / kappa - vila / skor - dinsko / halsband - pilgrim

Likes

Comments

Tillbaka i Sverige, i skolan och allt plugg! Haft en riktigt grym vecka i Österrike och skidåkningen var verkligen på topp. Nu är det dock tillbaka till verkligheten och träning, ska bara försöka bli lite motiverad först

Likes

Comments

Massa sol, ingen blåst, varmt och bra skidåkning. Kan det bli mycket bättre? Så himla härligt verkligen och vädret är helt fantastiskt och självklart är utsikten ännu bättre. Det enda dåliga är väl internet men man överlever ju trots det ;) hoppas ni har det jättebra och glad alla hjärtans dag, p&k

Likes

Comments

Herregud vad jag har blivit dålig på det här med att uppdatera. Ska verkligen försöka bli bättre men man ska ju inte lova någonting ellerhur. Dessutom har jag ändå haft för mig en hel del roliga grejer i veckan men men snart är det lov och om internetet är bra i Österrike så få ni massa fina bilder!

Igår var jag och pappa i alla fall på chl finalen i Frölundaborg och jag har verkligen märkt att jag kan inte gå på såna här "viktiga" matcher för jag blir verkligen så otroligt stressad. Haha det är verkligen inget skämt utan min puls är uppe i två hundra. Men efter all stress så vann dom i alla fall vilket fick mitt lilla hjärta att slappna av igen, skämt å sido.

Likes

Comments

Fredagen bjöd på middag för Carro som fyllt arton och lördagen bjöd på firande för Tess som också fyllt arton. Vilken härlig helg!

Likes

Comments