Men gud vilket härligt väder det varit idag!!!

Började denna dagen precis som igår med att åka till gymmet och jag som är van med gymmet hemma va helt lost. Dock var det inte så stort så gick väl ändå helt okej att hitta alla olika maskiner. Nästan precis när jag kom hem så skrev mamma och ville gärna åka till Slottskogen och gå lite där i solen. Så träffade mamma och pappa och gick runt i underbara Slottskogen. Det är verkligen mysigt där oavsett årstid men självklart gjorde det soliga vädret det en aning bättre.

Efter en väldigt händelserikdag så är jag extremt trött så ska faktiskt gå och lägga mig nu för att få sova ut lite imorgon i alla fall. Ny vecka och tillbaka till skolan

Likes

Comments

Okej flyttat kanske va lite dramatiskt men bor i alla fall inte hemma den närmsta veckan. Jag har tagit med mig ton av kläder för att åka in till stan och spendera lite tid i Kevin och Lindas lägenhet när dom är bortresta! Älskar det redan men har än så länge inte behövt laga mat och det är ju det som är det tråkiga tyvärr.

Nu tänkte jag snart åka till gymmet för att träna lite innan jag ska plugga lite.

Likes

Comments

Likes

Comments

japp precis som rubriken säger så har jag precis kommit hem från två timmars tråkig träning. Dansen började idag och nu i början är det för det mesta teknik och jag tycker det är otroligt tråkigt, har blivit mycket sämre eftersom jag inte tävlat på ett år och så har jag ingen nytta av det eftersom att jag inte tävlar längre. Så två timmars tråkig träning men tidigare under dagen fick jag ett lite bättre core pass så det är ju alltid något!

Nu är det däremot dags att försöka sova och jag som vaknade elva imorse och ska gå upp redan vid sex imorgon, yay

Likes

Comments

Hej hej hoppas ni mår jättebra för det gör jag. Denna helgen har gått väldigt snabbt faktiskt och även detta lovet men ännu är det inte över utan har en ledig dag till, tack och lov! Igår gjorde jag inte mycket alls fram tills två tiden då jag och pappa drog ner till gymmet för ett riktigt hårt ben pass som verkligen känns idag... Inte nog med det så fortsatte dagen inne på Scandivanium för att jobba. Det var nämligen Frölunda match så var hemma någon gång runt elva och var helt död vilket kanske är förståligt.

Idag har jag inte gjort mycket mer än så utan tränade armar med Kevin och pappa, gick på ett möte med jobbet och avslutade med en middag med hela familjen plus lite firande av Linda. Super mysigt avslut på detta lovet men nu ska jag sova ut för en sista gång innan skolan drar igång igen.

puss o kram

Likes

Comments

Är tillbaka efter en riktigt seg dag. Har faktiskt inte mått så bra tyvärr. Väldigt trött och väldigt seg så blev tyvärr ingen träning som jag hade planerat men en liten promenad och ett kort besök hos Kevin och Linda!

Gårdagen var lite mer händelserik. Började med att åka in till stan för att mötta upp mamma för lite lunch. Blev som vanligt Vapiano men klagar inte för italiensk mat är ju så otroligt gott och deras bolognese är dröm. Efter det blev det lite shopping som bland annat var en ansiktsmask som jag snart ska testa. Så roligt med nya produkter!! Kvällen avslutades i alla fall på bio med Amanda. Vi gick för att kolla på collateral beauty och gud vilken bra film. Det var verkligen en gråt-film men samtidigt väldigt verklig och relaterbar. Verkligen värt att se

Likes

Comments

Efter en ganska dålig dag helt ärligt så avslutade jag på bästa sättet, trodde jag. Låg i sängen hela dagen och hade inte ens en tanke på lunch förens vid tre så ni fattar nivån av lathet. Tänkte därför att jag skulle ge mig ut i snön (!!!) och gå till gymmet för en timmes yoga. Tyvärr var just detta yoga passet en besvikelse. Har inte varit på många men detta passet gillade jag inte alls.

Inte nog med det så har även förkylningen blivit värre. Men om man bortser från denna dagen så väntar en riktigt mysig dag imorgon men mer om det då!

Likes

Comments

Nu har det gått tre dagar av det nya året som jag tror ni alla är medvetna om men jag har i alla fall både idag och igår orkat ta mig till gymmet! Har ärrigt talat inte varit ett dugg motiverad senaste halv året men när man sitter och kollar tillbaka på gamla bilder så kommer det snabbt tillbaka igen. Så varför inte börja det nya året i gymmet precis som många andra. Som sagt new year new me, haha.

Utifrån detta har jag endast tagit det lugnt då jag känns som att jag börjar bli lite sjuk. Nu sitter jag i alla fall och väntar på att mamma ska komma hem med sushi!!! mums

Likes

Comments