Livet

Hallå hallå. Är allt bra?
Med mig är det jättebra.

Jag är en människa med otroligt mycket drömmar vilket kan vara både positivt och negativt, problemet med mig är att jag inte tänker realistiskt utan jag kommer på något och så vill jag göra det/köpa det/bli det NU helst nyss.
Jag har i alla fall en vision om hur vi ska bo i framtiden, jag vet att det kommer dröja innan vi flyttar men då får man göra det bästa av saken och byta ut innehållet i lägenheten sålänge. Jag skulle så gärna vilja ha en ny fin, HÖG säng och jag har verkligen hittat den perfekta som inte är så farligt dyr heller om man jämför! Micke bor ju verkligen i en mancave, det är så grabbigt här så man nästan spyr men det ska det bli ändring på annars får jag flytta till min lägenhet haha. Jag behöver ljus och FINT. Jag hatar mörker. Dålig kombo där på oss två..


Tänk den här i ett vitt sovrum, nästan så man börjar dregla.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nytt

Jag beställde den här mössan till bebis förra veckan och jag vet att man inte ser på bilden men den är så himla liten. Jag är helt kär. Jag har bara köpt en mössa och ett par "tofflor" snacka om att göra sig redo för vintern haha.. Jag tyckte i alla fall den va jättegullig, jag beställde den dock med äkta päls men fick med fuskpäls men jag tyckte att den va väldigt fin ändå  (brukar tycka fuskpäls ser så ruffsigt ut) så jag tror inte att jag kommer skicka tillbaka den ändå. Får se hur jag gör, kanske bara ber om mellanskillnaden tillbaka.

Godnatt hörrni!

Likes

Comments

Livet

Det var ju midsommarafton i fredags vilket innebär att man (jag) firar med familj eller vänner, vi brukar vara vid slottet om vädret tillåter för att sedan hamna hos mamma och pappa. Det här året var dock lite annorlunda, jag och Micke har inte riktigt samma syn på traditioner och så kan det vara, det accepterar jag MEN jag tycker inte om när allt är oplanerat. Det gör mig stressad och stress = irritation.

Visst vi åkte till slottet men utan plan och utan picknick sen va Micke tvungen att åka iväg mitt i för att hämta sin äldsta son och under tiden gick jag och Elias (hans yngsta) och köpte remmar sen satt vi på filten och hängde tills dom kom.
Egentligen spelar det inte så stor roll för mig vad man gör men jag tänker på barnen, det är barnen man har traditioner för. Jag hade velat ha med picknick, gjort en sommartårta och haft någon slags plan efter slottet MEN istället va jag så irriterad att jag åkte till mamma och pappa (och tog ett bad) medan dom åkte och åt haha. Vadå gravidhormoner?

Jag sa till Micke att från och med nu så kommer jag planera varenda högtid och se till att det blir lite uppstyrt i alla fall.


Nu har kulan börjat synas framifrån!

Hoppas ni hade en fin midsommar.

Likes

Comments

Nytt

Alltså hallå.

Nike air max thea desert camo. VET NI HUR SNYGGA DOM ÄR? Har ni sett dom?
Det kan vara det vackraste jag sett och dom är nu mina. Förstår ni min lycka?


Jag menar, det är ju bara kolla på dom så fattar ni ju.

Likes

Comments

Livet

Godkväll vännner!

Just nu ligger jag i sängen med vad som känns som världens mensvärk, jag har haft så några dagar nu men det är väl för att det växer antar jag?

Hur som haver, tidigare idag tog jag och Hjördis en promenad till mamma och pappa för att hjälpa mamma att färga utväxten och hon blev så fin i håret lilla mamsi. När hennes hår va klart ringde en tjejkompis och frågade om jag ville möta henne och en annan tjejkompis lite snabbt så jag gick ut till parkeringen och möttes av en blomma och en present till bebis. Jag blir så rörd av att jag har så otroligt fina vänner. Stolt, rörd och känner mig som världens lyckligaste när jag tänker på vad för människor min dotter kommer ha runt sig, jag känner mig bebrydd och trygg! Tack ska ni ha tjejer 💕

HUR gullig är inte rosetten på rumpan?!?!? Jag dör.

Likes

Comments

Livet

Idag kom den, dagen jag länge har väntat på. Det var dags för ultraljud och jag har egentligen varit ganska lugn, jag har inte tänkt så mycket på det mer än att det ska bli skönt att se att allt är okej. Trodde jag ja, tårarna slutade inte rinna när jag fick se min fina bebis, att se två små händer, två små fötter och ett litet hjärta slå i min mage är det sjukaste jag varit med om. Det va så fint och mysigt att jag aldrig ville att det skulle ta slut, jag fick ju se min lilla älskling.

Vi valde att kolla kön och jag tycker det är så intressant det här med hur sjutton man som mamma kan veta. Jag har varit helt säker på att det blir en liten pojke men sen för ca 2 veckor sen började jag drömma att det va en tjej så sen dess har jag vetat att det är en det och jag hade rätt, eller vi hade rätt för Micke trodde också en tjej. Extra roligt också när han har 2 killar sedan tidigare att få en liten dotter.

Idag va en bra dag med andra ord, jag har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen och varit i min egna lilla värld.

Likes

Comments

Dagens mama

God kväll.

Idag skulle jag egentligen firat en nära vän men jag har haft en riktig skitdag så jag struntade i det för jag kände inte för att vara social så jag gick till mamma och pappa för att äta lite grillat. Nu ligger jag i sängen, svintrött och vill bara sova. Jag ska kolla på lite Game of thrones som jag kan somna till och hoppas att jag är på bättre humör imorgon!

Tröja - Gant
Klänning - Nelly
Mage - Egen design

Likes

Comments

Livet

Sommarkvällar när dom är som bäst.

Likes

Comments

Livet

Idag är det lördag vilket innebär ny vecka för bebis, v.19. Det går så himla fort nu och jag som inte har köpt NÅGONTING för jag har gått och tänkt att jag har all tid i världen men nu börjar jag bli stressad över allt som ska hinnas med istället.

Det känns i alla fall härligt att det går framåt då jag har slutat må illa, plus att det är mysigt att det syns tydligt på magen nu så folk inte behöver undra om jag är laktosintolerant längre. Det jag längtar mest efter nu är att känna bebis varje dag och ultraljudet på onsdag! Riktigt spännande att få se vem som är där inne..

Likes

Comments

Livet

Tanken är att jag bara ska skriva det jag känner för helt enkelt och dela med mig av min upplevelse och förhoppningsvis kunna berätta något andra inte berättar, för det har jag märkt. Att nästan ingen säger "det dåliga" med en graviditet och jag vet inte om det beror på att folk tycker att det är jobbigt/pinsamt att prata om eller att det bara känns "fel". Jag skulle säga att jag är en öppen person som inte har svårt att prata om saker så jag ska dela med mig av allt, smått som stort, bra, dåligt, roligt och jobbigt men även andra saker än min graviditet såklart.


Jag och kulan v. 17+6

Likes

Comments