Denna film var helt magisk! Kan se den om och om igen! En sån film du gråter, slår till soffan, skrattar och funderar mycket till! 10/10⭐️⭐️⭐️

Marmaduke
En riktigt rolig film där hundarna lever samma liv som tonåringar, men där du får se allt mycket från hunden och människans perspektiv! 9/10⭐️⭐️⭐️

Tror alla redan sätt denna men den blir inte dålig ! Tjänstehunden som förlorar sin förare och brodern får ett hårt arbete framför sig! 10/10⭐️⭐️⭐️

Denna film handlar inte huvudsakligen om hundar, men har många bra inslag, bland annat hur du känner dig själv och att du som hundmänniska vet att du förlorat dig någonstans på vägen om du glömmer det du brinner för. Den handlar om en hundnörd som blir tillsammans med skolans hetaste kille och sedan trampar i fällan som skolans största youtuber planerat för henne. 10/10⭐️⭐️⭐️

Bäst av allt!! Alla dessa finns på Netflix!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fått fråga om vart tightsen kommer ifrån så länkar vart ni kan hitta dessa kläder! Super sköna! Älskar alla mina kläder ifrån revolution race.

Likes

Comments

I november ska jag och Joker på kurs åt Hundhjälpen i Uppland, det är 5 söndagar med 1,5h träning som vi ser framemot !

Likes

Comments

Joker fick UA på sin ögonlysning och skötte sig exemplariskt 😍 veterinären sa att dem inte varit med om en så glad, ivrig och pussig hund som sedan suttit blixt stilla när det väl gäller. Hela undersökningen satt han still. 3 veterinärer ögonlyste då det var i utbildningssyfte så nu är han ögonlyst ordentligt 😍😍😍❤️❤️❤️

Trodde att han skulle vara för glad och sprallig, när vi kom in i undersökningsrummet villa han hoppa upp och pussa alla veterinärerna men jag höll ner honom så han fick hälsa när han stod på alla fyra vilket han då gjorde, sen försökte han pussa dem när han satt på bordet😂😂 men sekunden vi började undersökningen satt han still, pussade en gång på förstoringsglaset.

Resten av dagen fick han sitta i dem stora burarna vid CT maskinen för att det är mörkare belysning så att han inte får ont i huvudet av pupillvidgande dropparna, han gick fint genom operation och uppvak trots kaniner, katter och hundar ❤️ fantastiska kille

Likes

Comments

Hellu, jag har inte skrivit något här på nästan 1 år, mycket har hänt sedan dess, senast ni läste gick träning super med Joker. Efter detta har det tyvärr skett 2 olyckor jag kommer dra snabbt.

Vi var på promenad i ridslingan i början på förra vintern när vi blir attackerade av en lösspringande hund. Jag lyckades fånga hunden i selet men fick son resultat ett bett i knät och ett i låret. Joker var helt oskadd men det traumatiserade honom och mig. Vi fick problem med hundmöten, han drog till sist slut på min hand så jag fick en ligament skada och hade gips 2v. Träningen gick framåt och ibland bakåt, vi fick sluta i den allmänna lydnadsgruppen och istället ta privatlektioner. Men det kändes inte 100% rätt så vi tog en paus i träningen för att hitta vad som får Joker att må bäst.

Det var spår och livet på Landet. Så vi började lägga massvis med spår och slutade nästan helt med lydnad, körde lite på åkern hemma och någon på Uppsala brukshundklubb det fungerade super!

Jag började min praktik på Rembackens veterinärklinik, joker följde med mig dit under 9v och det fungerade super, han gjorde många framsteg men var fortfarande osäker och besvärlig större delen av alla hundmöten.

Till studenten fick jag i present pengar att köpa något bra för, det fick bli ett Rukka sele till joker som kunde spara på min styrka.

1v efter studenten flyttade vi till Falun för att jag fått jobb på Anicura Falu djursjukhus. Vi hyrde ett rum i en källare hos bekanta åt mormor och morfar.
Dem var super snälla och välkomnande! Joker blev bästavän med deras jackRussel Ringo, min hyresvärd la spår åt oss i skogen lite då och då, så joker har under sommaren utvecklats enormt på spårsidan, längsta spåret han tagit var närmre 600m.

Tyvärr skedde en olycka även här, vi blev återigen attackerade av lösspringande hund under vår promenad.... denna gång var hunden större och efter ett tag lyckades jag inte hålla den borta. Joker fick lite småsår och ägaren flydde från platsen efter att vi bestämt att tillsammans gå till mitt jobb och kolla upp iaf min hund eftersom hon sa att hennes var oskadd...

Nu har vi börjat träna hundmöten med min gamla hundlärare och det gick super bra! Joker skötte sig exemplariskt! Fast då kunde jag inte arbeta bort det jag ville haha!

Under lunch promenaden har 2 kollegor hjälpt mig med hundmöten, vi har mötts någonstans så har dem stannat en bit ifrån oss, joker har fått skälla sig lugn, jag står och lugnt säger nej samt tyst. När han blir lugn sitter han ner och vi kan ta ett steg framåt, börjar han igen så är det bara fortsätta stå stilla med nej och tyst. Tillsluten kunde vi gå förbi dem utan ett ljud eller att han vände sig om och skulle hålla koll på dem! Så skönt och det ska vi fortsätta med i Uppsala för vi flyttade tilllbaka till Uppsala i lördags !


Joker blev överlycklig och har visat sina bästa sidor när han är där han känner sig trygg, jag är inneboende hos en kompis som oxå har hund. Dexter en amstaffmix. vi tog en lugn och fin promenad, gick förbi hus med hundar på gården, höns och hästar, joker var lugn under hela promenaden. På måndag ska jag på arbetsintervju så nu håller vi tummarna!!

I vinter sker fler roliga saker som jag ska presentera ! 😍😍😍

Likes

Comments