När ni klickar på produkterna ni gillar så hittar ni vart man köper dem

Nude, något som känns helt rätt nu när det börjar bli vår. Jag har knåpat ihop ett collage med massa plagg som jag personligen önskar att jag hade i min garderob​. Ser verkligen framför mig hur jag själv hade burit dessa plaggen. Hoppas ni finner lite inspo härifrån. Det gör verkligen jag. Måste spara lite så jag kan förnya vårgarderoben, längtar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag tänkte jag lyfta fram det här med balsammetoden, jag tror att de flesta av er har koll på vad det är men kör en enklare förklaring ändå:

Det går ut på att man endast tvättar håret med balsam! (obviously) Här tänker man säkert "hur kan håret bli rent av det?" Jo det är nämligen så att fett löser fett. När vi schamponerar våra hår så öppnar schampot upp våra hårstrån, går in och rengör. Vilket egentligen är ganska slitsamt och uttorkande på håret. När vi bara använder balsam så löser vi upp allt fett från håret och det följer i sin tur med vattnet ner i avloppet när vi sköljer av håret. Tro det eller ej, men håret blir skinande rent, glansigt och mer resistent. Då vi aldrig öppnar hårstråna som med schampot så sliter det inte.

Jag själv har nyligen börjat med detta och jag tänker helt klart fortsätta! Jag själv tvättar håret 1-2 gånger i veckan och balsamerar då HELA håret två gånger. Då blir det riktigt bra. Sen blir mitt hår lätt flottigt, så jag är en flitig användare av torrschampo (japp balsamet tar bort allt)

Hoppas att ni själva vågar prova detta, jag rekommenderar det verkligen!


Här ser ni ett solklart exempel! Håret blir mindre frizzigt och självfallet mycket vackrare. Bilden är ifrån google. Någon som är känd för att använda sig av detta är Therese Lindgren!


Likes

Comments

Hola amigos! Jag vet att det har gått ett tag nu, det har bara blivit så. Motivationen låg lägre än botten men nu börjar jag klättra uppåt igen. Tänkte dela med mig av några av mina senaste köp!

~ NUDIE one, Vila la Diva

Det här är en grymt fin palett med färger ifrån himlen! Det var verkligen love at first sight. Paletten har både matta och skimrande färger. Vivla la Diva är ett väldigt prisvärt budgetmärke som jag varmt rekommenderar. Ni hittar den HÄR.

~ ISADORA twist-up matt lips

Har gått och blivit kär i dessa läppstiften. Mjuk och lättapplicerad, kan behöva bättras på under dagen men det är det värt. Suuuper fina verkligen! Denna färgen heter 50 naked. Ni hittar den HÄR.

~ JAG TJÄNAR INTE, Jenny Åkervall

Boken ska handla om psykiatri, politik och utbrändhet. Vilket låter som en spännande kombination! Mer info hittar ni HÄR.

Likes

Comments

Tisdag! Sitter just nu hos Emelie i hennes lägenhet, hon har fått det så himla fint här. Vi har ätit kladdkaka, snackat skit såklart och så blev jag med periscope, känner mig som största tönten men det är tydligen där det händer nu för tiden? heter i alla fall emmmeelliie för er som vill följa mig där!


Likes

Comments

Hola amigos! Hoppas att ni mår bra. Jag själv har haft en del på axlarna den senaste tiden (Bla har begravningen för min vän varit). Vilket har resulterat i att jag inte haft någon energi över när jag slutat jobbet. För det är dit all min energi går, till mina härliga kids i skolan. Nu har dem lov (vilka lyllosar). Jag tänkte summera tiden som jag varit borta med lite bilder som jag knäppt från mobilen!


Alla hjärtans dag! Denna ljuvliga dag spenderade jag med min käraste. Hans gåva från mig var något jag själv gjort, nämligen kuponger som han själv får utnyttja precis när han vill! Gjorde också ett eget kort och ett kuvert till honom där lade ner kupongerna. Av honom fick jag det vackra halsbandet!


Detta är också från alla hjärtans dag, jag och älsklingen gjorde pannkakor och tände lite ljus. Jag ville ha det lite romantiskt hihi. Resten av dagen spenderade vi som vilken annan dag som helst. Mys och film.


Jag älskar frukostar! Här har vi en annan mysig frukost som jag och killen dukade upp till. Frallorna var nybakta som min bonuspappa hade bakat, supermysigt och supergott!


Här blir bilderna lite suddigare, framkameran på mobilen är ju inget att hänga i granen precis! Denna kvällen blev det lite partajande hemma hos Emelie. Därefter drog jag, Emil och Nellie vidare till karlshamn. Det var helt fullt på klubben så kvällen var väldigt lyckad!

Likes

Comments