Idag fick jag ett samtal från förskolan. Man får alltid panik när man ser att ens sons förskola ringer. Tror alltid att han är sjuk😂 men idag var de inte så. Idag hade han blivit biten och riven 😂 skit unge. Hade varit ivägen för ett annat barn. Som sagt de är ett sätt för dem att kommunikation. ( eller hur de stavas).


På jobbet fick vi idag vaccination 😪


Men allt är som vanligt 😂. Väl hemma så hjälpte han till med maten och städa och sen kom hans mormor och morfar och hälsade på. Mycket mysigt. Nu sover mammas pins ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Från den dagen vi fick reda på att vi var gravida med dig. Så började man älska detta varelse som aldrig förr!!! Och när du kom ut så älskar vi dig ännu mer. Tänk att de finns så mycket kärlek till detta lilla varelse. Kan inte ens beskriva de med ord ens ! ❤️❤️❤️#kärlek #barn #graviditet #föräldraskap

Likes

Comments

Nu är första advent här och vi flyttade hem till oss igen i fredags. Så himla skönt! Borta bra men hemma är fan bäst! Så hela helgen har vi städat och tvättat och såklart spenderat mycket med Elias mormor och morfar. ❤️ idag har de bestått av pepparkakshus bak och tagit fram julen och en runda till julmarknad. Där vi bland annat hälsade på tomten. Inte populärt av Elias han vägrade att sitta hos tomten och till och med vägrade få godis av tomten ❤️😂😂

Likes

Comments

Började inte jobba förens halv 10. Men ändå då ska man jobbs ända till 18:00 och sen hämta lilleman hos farmor. Så himla mycket man har saknat honom ❤️❤️ mammas lilla älskling ❤️ kommer upp bilder på dagen outfit och när vi sjunger imse vimse spindel ❤️


Varför går de inte att ladda upp film? Först laddas de. Sen när de är färdigt står försök igen... 😩

Likes

Comments

Känner du att du behöver tips för att fixa ett mysigt spa hemma! här kommer mina favoriter!

1. va hemma själv eller bjud hem en kompis.

2.Sätt er i soffan/fåtölj och välj en film. och ha fötterna i fotbad. och se film och bara mys! och under tiden om vill så kan man måla naglarna!

3. Ta en paus från filmen och fila fötterna och torka dem. innan ni smörjet in fötter ii olja så ta på ansiktsmask.

4. starta filmen igen och bara njut!

5. filmen är slut kan man ta av masken och kanske man vill duscha. så gör man de!

6. så smörjer man in hela kroppen och ansiktet.

7. tar på sig myskläder och kanske ser en film till.

8. dags att gå och lägga sig? smörjer man in läpparna!

så ser de ut när jag har spa! jag själv tycker att man har de alldelse för sällan. jag tycker personligen helst 2-4 gånger i månaden att man ska ha ett litet spa. man blir så avslappnad och helt ny människa!

skriv gärna om era spa tips!

Likes

Comments

Nu är Elias hos sin farmor tills imorgon kväll. Så jag passar på att ta hand om mig själv. Med ansiktsmask och fotspa och måla naglarna och ge håret ett riktigt spa och raka mig och bara ta hand om mig. Även om man har barn ska man aldrig glömma att ta hand om sig. De är så himla viktigt. Man könner sig om en ny människa, och man får nya krafter att orka med vardagen. Att bara kunna sitta i soffan och kunna skriva och måla naglar i lugn och ro. helt magiskt!

Men samtidigt är man trött. jag började jobba klockan 6 idag :) men som sagt allt går! nä nu lägger jag ner skrivandet en stund. och bara fokusera på mig BARA MIG!!! glöm aldrig att TA HAND OM ER!!!Likes

Comments

Nu har vi bott hemma hos mina föräldrar lite mer än 1 vecka då de är bortresta och är fortfarande en vecka till. De är dominikanska republiken.

Har varit så himla mycket är helt slut. längesedan man var såhär stressad. Har så mycket att göra på jobbet och sedan komma hem och ta hand om kinik sambo och ett övertrött barn och en hund. Sedan är jag trött allmänt. Men sånt är livet hoppas det vänder snart. och att ens önskan kan gå i uppfyllelse snart.

något helt annant nu:

Varför blir man atumatisk dålig föräldrer om man inte ammar eller låter barnen äta sötsaker eller köpemat. Varför analyserar folk de dem ser. än att sätta sig in i folks situation istället. Blir så himla irriterad på sånt. att andra runt omkring har rätt än själva föräldren till barnet/barnen. om man nu annser att man inte klara av sin föräldra roll.. finns det hjälp. och vet man att man behöver de och insätt de. då tycker jag man är en jättebra förälder som inser att man behöver hjälp. tänk om alla kunde vara så STARKA!! att man kan se vad man klarar av och inte klarar av!

Tänk att man kan älska ett barn som ligger i ens mage som man arldig har fått träffa. och när barnet här hos en älskar man det ännu mer. tänk att de finns så myckt kärlek. De ska man ta vara på. man kan alrdig få förmycket kärlek!

Likes

Comments

Hur hinner folk med?

Jag har börjat jobba igen efter min mamma Ledighet. Började i mitten av september så har nu jobbat exakt 1 månad. Känns så mycket längre!!! Men är så fruktansvärt trött när jag kommer hem. Hur orkar ni?
Vår dag börjar ca 6:30 med att göra oss i ordning elias äta lite gröt innan förskolan. Kissa hunden. Tobias kör till sitt jobb och jag lämnar Elias så länge jag inte börjar själv klockan 6 på morgonen. Då lämnar Tobias. Och Elias inne i en liten trots. Sammarbetar inte. Så varje morgon är en kamp. Och när jag väl har lämnat han då vet man. Då ska jag vidare till mitt jobb. Och jag jobbar själv inom barnomsorgen. Sen när man har slutat. Så ska man hem till ett barn. Men som tur är han helt fantastiskt ändå. 😂 super go och så. Men de är kämpigt. Sen städa, tvätta , laga middag , rasta hunden osv. Nu är vi ju två om detta men ändå man är helt slut! 😂 tur pyret somnar redan 18:00 om inte innan och sover hela natten 😂. Men man är trött 😂😂

Ändå så längtar man till fler barn. Världen är underlig. 😎.

Denna veckan är fullspäckad denna med. På lördag iaf ska vi ha kalas jag har fyllt år och Tobias fyller år! Spännande.

Jag måste sova nu. Vi hörs imorgon

Måndag - ny vecka, nya möjligheter

Likes

Comments

Dagen börjar med En powerwalk. Ovh avslutas med en runda på lekplats ☺️❤️

Likes

Comments

Jag är så himla stressad just nu. Så att Man inte orkar göra något ! Händer så mycket. Har blivit färdiga inomhus lch mycket snart är allt färdigt utomhus med. Ska bli så himla skönt och bara njuta av allt. Idag när jag åkte lämna Elias hos sin gammel mormor,( hon skulle passa honom så skulle jag hinna bli färdig här hemma) sen åkte jag hem och total städade. Startade diskmaskinen. Och en omgång tvätt. Körde till mormor för att fika och hämta Elias ocj Selma. Kommer hem och går och lägger Elias går ut i köket för göra en sak. Hör bara vatten rinner någonstans då läcker det i tvättstugan. 😁😁😁 vatten överallt härligt !!!! När ska man kunna ta det lugnt??????!

Snart börjar Elias på förskola och jag börjar jobba. Stressad över de. Inte pga att Elias ska börja på förskola mer att jag ska börja jobba. Tycker inte om när man inte har varit involverat på så länge. Så lite nervöst är de allt. Men det blir säkert brs i slut ändan.


Elias fyllde nyligen ett 😳😳😳 vart har detta året tagit vägen ?🤔🤔🤔🤔🤔

En sista sak. Bara älskar newbie kläder !!!! Kommer jag någonsin få en tjej kan jag säga rak ut hela deras kollektion kommer befinna sig i vårat hus 😂😂😂 men kommer nog aldrig få en tjej. 😟😢 ta

Ej de fel nu!!!!! Blir alltid glad vad man än får! Man kan få önska! 

Likes

Comments