I lördags så mådde jag lite bättre så Max kom hem till mig och sov här. Vi kollade på filmer, spelade, myste oså hihi. Nu mår jag skit igen.. Borde ha vilat i helgen istället för nu måste jag vara hemma igen.
Puss

Bilden är från i fredags


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter och kolla runt lite på datorn om kristendomen, judendomen osv för vi ska ha prov på det på måndag och jag har inte mina papper hemma så vet inte riktigt vad jag ska läsa om så istället gör jag det hundra gånger svårare för mig själv genom att läsa allt.
Puss


Likes

Comments

Trodde absolut inte att jag skulle bli sjuk idag med, men det blev jag. Värre också! Så har ätit typ 10 glassar för att jag har så ont i halsen och hatar halstabletter hehe. Snuvig är jag med. Just nu vill jag bara bli frisk haha det här är så jävla jobbigt..
Puss


Likes

Comments

Jag behöver verkligen lägga ner mer tid på mig själv. Typ ansiktsmask, färga håret, ögonbrynen och måla naglarna osv. Tror att jag ska göra lite av det nu en timma innan jag ska sova. Men ni behöver verkligen bli bättre på att kommentera osv, får jätte mycket motivation utav det och nu har jag nästan ingen. Skit tråkigt!
Puss


Likes

Comments

Kollade på paradise hotel igår, så jävla bra! Åkte till skolan imorse men mådde inte så bra så åkte hem efter första lektionen. Känner mig förkyld och febrig, så jobbigt.

Puss
Likes

Comments

Min absoluta favorit i garderoben är min vita pälsväst ifrån tessie!
Puss


Likes

Comments

Kom nyss hem från skolan och har tagit på mig mys kläder. Kommer inte att göra så mycket idag förutom att träna och kolla på filmer. Vill ni ha ett inlägg om 3 filmer som jag tycker om bäst? Kommentera isåfall.
Puss


Likes

Comments

Godmorgon, vaknade oså var klockarn sju och bussen går åtta så kommer komma försent till skolan. Slängde i mig en snabb frukost, yoghurt med banan skivor i och vindruvor, såå gott!
Puss


Likes

Comments

Jag är ett stort fan utav doftljus! Har två stycken som luktar pepparkakor, en som luktar blommor och några block som luktar vanilj. Köper mina i en vintage butik nära där jag bor men det finns också på Ikea, andra inredningsbutiker osv.
Puss
Likes

Comments

Kollar just nu på paradise hotel, blir så spännande att se vem som ryker eller kommer tillbaks. Ska sova efteråt.
Puss


Likes

Comments