Header

Imorgon vankas det midsommar och det ska jag fira uppe i Dalarna med Jesper och hans familj, precis som vi gjorde förra året. Ska bli så skönt att komma iväg ett tag och bara äta god mat och typ sova. Åker hemifrån om någon timma och kommer hem på lördag men då åker jag direkt till jobbet. Det gäller att passa på att hitta på saker under de dagar man är ledig. 
Hörs i slutet av helgen, massa pussar 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I måndags så var det den årliga brännbollen med jobbet. Stäket mot Barkarby, och även fast Stäket vann iår igen så hade vi i Barkarby ändå roligast. Vi umgicks, skrattade, lyssnade på musik och grillade. Kärlek till alla dem jag jobbar med <3

Likes

Comments

Igår landade min fina underbara Hilda på svensk mark efter ett helt år i London. Som jag saknat henne. Jag och några till anordnade ett surprise middag/myskväll för henne med massa god grillad mat. Vi stod på hennes baksida med massa ballonger och serpentiner så fort hon kom hem. Så glad över att ha henne hemma igen. 
Likes

Comments

Hej! Bloggningen här har varit urusel och det har väl berott på ren lathet och alldeles för mycket att göra. Plugga, springa vårruset, ordna inför studenten nästa år, leta student present till mitt hjärta som tar studenten på torsdag och sånt. Det är vad jag sysslat med de senaste dagarna. Har pluggat mer än vad jag någonsin gjort tror jag, hehe. Med både matte nationella och stora uppgifter i andra ämnen. Men nu börjar det lugna ner sig och jag sitter just nu och skriver på min sista inlämning någonsin. Om jag kanske inte ska göra en bara för att höja mitt betyg i svenska.. 

Puss


Likes

Comments

Fick klagomål av Angelica idag pga dåligt uppdatering på bloggen men jag har faktiskt pluggat riktigt mycket, tryckt in lite jobb och umgåts med vänner och Jesper där emellan så bloggen har skjutits ¨åt sidan lite. Men nu börjar det sakta men säkert minska med skolarbetet och jag har bara två uppsatser till att skriva innan jag äntligen tackar andra året i gymnasiet för sitt och får gå på mitt sista (!!!!) sommarlov. 


Idag hade jag på mig detta. Leo shorts från Gina och skjorta från HM (?). 

Likes

Comments


Jag hoppas att alla ni där ute berättat för era mammor hur jävla underbara och bäst dom är?! För det är dom värda att höra.


Likes

Comments

Nationella i matte dödar mig långsamt. Blir så stressad över tanken att få ett F. Kan. Verkligen. Inte. Få. F. Ska gå på extra matte imorgon mellan fyra och sex på eftermiddagen och har även en håltimme mitt under skoldag som jag ska utnyttja till fullo! Sitter med matten nu också faktiskt och efter extra matten ska jag fortsätta hemma. Får verkligen inte faila!!!!! Blir så stressad. 
Känns som om hela sveriges 95:or och 96:or försöker rädda ett års matte på ett prov. Lycka till önskar jag er alla för fan!!!!!!! Vi lider genom detta tillsammans <3333Atm, mys i köket

Likes

Comments

I fredags umgicks jag och Jesper med Maggi och Jakob. Vi åkte och handlade massa tacos och spelade buzz. Hur kul är det inte med gamla spel?! Vi hade iallafall jätte kul och jag och Jesper somnade rätt sent. 
Igår kväll vankades det grillning hos Vanessa för att fira att hon fyllt arton. Efter det mötte jag upp tjejerna och åkte hem till Casper och träffade massa roligt folk. Fick skjuts hem rätt tidigt till Jesper och umgicks med han och Hillborg. 

Nu är jag nyss hemkommen från Jesper och ska bara ta det lugnt hela dagen. 
Likes

Comments

Igår bjöds det på lite ledigt från skolan. Perfekt sådär mitt i veckan. Jag, Maggi och Jossi köpte med oss lite sushi och thai och åkte hem till Jossi och åt då på onsdags kvällen. Hur mysigt och gott som helst. Blev sedan skjutsad på CYKEL av Maggi till Jesper och Jakobs träning. Kändes så "jag-går-i-sexan-och-cyklar-i-skälby". Väldigt tbt xD.
Sov hos Jesper och idag var det en kort skol dag som följdes utav lite mer sushi och thai. Sedan ett jobb pass från tre till halv åtta. Ett bad och lite middag senare så sitter jag nu här, i min säng och kollar gg. ÄNTLIGEN. 

(av någon anledningen kan jag tydligen inte ladda upp någon bild, och jag som hade tänkt o bjuda på en mysig bild på sushi och lite thai lådor)

Likes

Comments

Hej måndag, hej ny vecka och hej en vecka närmare sommarlov. Började halv nio idag med nationella prov i engelska, rätt svårt enligt mig. Fick sluta efter, hur skönt som helst var det. Så jag gick hem för en power nap innan jag åkte och gymma med Sofia. Kom hem vid halv nio, tog en dusch och nu kollar jag gg, älskade gg. Hann träffa mitt hjärta där emellan också. Snart ska jag sova, vilket ska bli helt amazing skönt. 

Likes

Comments