View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 43 readers

Likes

Comments

View tracker

Såg på morran och tobias - som en skänk från ovan igår och den var bra den första halvtimmen sen var den bara konstig. Men de va kul endå, såg med min pojkvän, min lillebror och min pojkväns lillebror.

Likes

Comments

View tracker

För en vecka sedan så gjorde jag egna gelénaglar igen och det vart så bra. Fick långa naglar igen efter att alla mina riktiga gått av. Men nu har man långa igen med fint lack på.💅🏼

Likes

Comments

Hej, igår skrev jobbet och frågade om jag kunde jobba idag också och jag sa ju givetvis ja! Så nu är man på jobbet och väntar på att alla ska checka ut så man kan stöda rummen till nästa gäst kommer☺️

Likes

Comments

Hej babes. Jag har inte varit så aktiv här på ett tag men har inte haft något speciellt att skriva om då alla dagar är lika dana. Men i måndags så fick jag jätte ont när jag kissade när klockan var runt 16-17 tiden och kändes som jag hade fått urinvägsinfektion, då det kom några droppar. Den natten sov jag ca 1 timme och resten av dygnet ägnade jag åt att springa och kissa.

Nu idag är det tredje dagen med detta så mamma ringde och bokade en tid för en undersökning kl 11:30. Onsdagar brukar jag i vanliga fall ha praktik men idag var jag där i 1 timme sen åkte vi och tog prover. Det visade sig att jag hade urinvägsinfektion, så jag fick en antibiotika kur utskriven med 15 tabletter. 3 tabletter dagligen till måltider så hoppas detta hjälper nu så jag slipper ha detta mer.

Önska mig all lycka så jag slipper detta nu!

Likes

Comments