Header

Likes

Comments

Hej allesammans!

Förlåt för jag inte varit aktiv men har ganska fullt upp just nu, men jag ska försöka lägga ner lite tid ännu en gång på detta. En uppdatering i mitt liv är att jag bytte praktikplats från Gina tricot till Kappahl, då jag kände att jag inte hade en framtid i Gina butiken. Så har varit på Kappahl 5 gånger nu och STORMTRIVS verkligen SÅÅ mycket. Jag har redan fått lära mig kassan vilket jag fick göra redan 3:e gången då inte butikschefen var där de två första gångerna. Sen nu på fredag tar jag sommarlov men har redan fullt upp med jobb. Delvis mitt gamla jobb på Mauritzbergs slott och sedan har jag fått frågan att jobba på Kappahl och det tackar man självklart Ja till. Så i sommar kommer jag alltså jobba på två olika ställen samt hålla på med körkortet och självklart vila och umgås med familj & pojkvän.

Idag hade jag ännu en körlektion och det går verkligen framåt och bra så hoppas att jag hinner få in all teori i huvudet nu också, då det är det ända som fattas. Efter det gick jag till skolan och fick reda på betygen i de olika kurser vi haft, sedan åt vi glass och hade en mysdag med klassen och mentorerna. Efter det gick jag ner till stan och kikade lite där jag blandannat hittade lite smått och gott.

Kan börja med denna jättesöta blus ifrån Kappahl för 399kr som är från märket Hampton. Jätte gullig att ha till jeans, ballerina skor och något smycke. Det är resår på ärmarna som stannar nedanför armbågen någonstans och är lite pösig (jättefint) och en liten öppning i ryggen som syns lite på bilden om man zoomar in.

Denna ögonskugga palett från Smashbox "smashbox Matte Exposure" för 315kr på rean istället för 450kr från kicks. Inte hunnit testa den ännu men hört att den är bra och jag älskade verkligen färgerna sååå mycket.

Köpte även denna på kicks för 35kr istället för 155kr. Det är en spray som man ska vårda slitna toppar eller fet hårbotten med. Jag kommer använda den till topparna då det är det som behövs på mig. Ska bli jätte spännande och se hur denna fungerar, så denna produkt återkommer jag med.

Och de två sista sakerna jag köpte va en brun utan sol mousse från St.tropez för 329kr "Bronzing mousse self tan classic" och en applicator från St.tropez som tillhör moussen för 65kr. Aldrig testat detta innan men har hört att mousse och spray ska vara bättre att kunna få fint fördelat och jämnt på kroppen än vad en vanlig kräm gör. Så detta ska bli kul att testa och se hur det blir. Köpte även en munspray från SB12 för en fräschare andedräkt, perfekt att ha i jackan eller plånboken då den är så liten. Den köpte jag för 59kr.

Hoppas ni har en bra kväll och dela gärna detta inlägg och tagga mig så lovar jag att jag ska vara mer aktiv, om ni gillar det jag skriver och gör alltså. Puss<3

Likes

Comments