Header

Igår va det bal 2017 för blivande studenter.. Vi i klassen fick 12 bokningar av elever från olika skolor i Norrköping, som ville bli fixade inför balen.
Jag fick fixa en som hette Sara och va jätte gullig.
Hon ville ha enkel sminkning då hon inte brukar bära smink.
Håret ville hon ha i en halv uppsättning så då valde jag att göra en inbakad tvinning, och lockade resten av håret. Hoppas du hade det bra på balen 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag upp klockan 7, för att börja jobba vid 9. För er som inte vet så jobbar jag på Mauritzbergs slott, där jag städar alla hotellrummen. Så just nu sitter jag och väntar tills någon ska lämna så jag kan börja jobba.. Har suttit i en timme nu utan att göra något, men klockan 11 är det senast utcheckningen så nu börjar de lämna snart.
Puss
(Bilderna är tagna i olika årstider)

Likes

Comments

Nu är påsklovet över och sitter just nu på bussen till stan. Detta lov har verkligen bara känts som en helg då det gått så fort och hänt massor saker varje dag. I lördags var jag och såg på fast & furious 8 på bio med min pojkvän och 2 gamla klasskamrater som man tappat kontakten med en hel del nu under 2 år av olika anledningar. Men nu är det dags för skola och sedan kanske kolla & hämta bil ikväll.

Likes

Comments