Header

På dagens sminklektion så fick jag sminka min fina vän Felicia. Alla sminkprodukter kommer från färg och jag älskar hur sminkningen får hennes ögon att bli ännu större än vad de redan är.

Likes

Comments

Onsdag och dags för första praktikdagen efter lovet. Är så trött idag då jag övningskörde med papp igår och kom hem sent så undrar hur jag ska klara av denna dag🙄. Hur har ni det idag?

Likes

Comments

Att skolan börjar imorgon känns inte bra, men det känns bra att det är vårterminen då man är ledig mycket. Studiedagar, sportlov, påsklov & röda dagar! Älskar❤️ Nu ska jag iallafall sova och vänta att alarmet ska ringa då det är dags för skola igen.

G'night

  • 26 readers

Likes

Comments

  • 28 readers

Likes

Comments

När min lillasyster vaknat så tog jag med henne ner till köket och började baka scones. Att äta nybakat färskt och varmt frukostbröd på morgonen med ett glas juice är super. Nu har man dukat av bordet och gick upp med värmekudde om magen, då den klassiska veckan som man får varje månad som tjej.

Idag har jag planerat min dag några timmar framåt iallafall. Jag ska fota och filma mina småsyskon då de åker pulka i backarna och kanske gå en promenad med mamma i skogen igen. Sen är det att vänta att min pojkvän slutar jobbet så jag kan åka med han hem och röja upp en bana, som vi senare kan köra lite "rally" på. Sen så blir det väll träning igen, om jag orkar haha. Har sån träningsvärk i kroppen idag då jag ökade vikter och antal set också.

Likes

Comments

View tracker