Header
View tracker

​Hej på er!! 

Några kanske hann se denna video tidigare i veckan men jag tog bort den efter ett tag pga så dålig kvalite... Vet inte vad som hände när jag sparade ner den så tog därför bort den och försökte fixa till det men den ville inte ge med sig.. Så nu kommer den upp igen med lite halvdålig kvalle. Men men!! 

Har filmat denna helg som var också som jag tänkte publicera om någon dag också och den kvaliten är tack gode gud, BRA. haha.

Kramis!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Likes

Comments

​Tänkte passa på att svara på två kommentarer!

Mina svarta solglasögon som jag använt i ett par vloggar är tyvärr köpta i Australien i en butik inne i Sydney.. Har ingen koll på vilket märke det är heller så tror dem är väldigt svåra att få tag på i Sverige... :(

Och den mönstrade toppen jag använde i "40 saker om mig" är även den köpt i Australien.. :( Den är från en butik i Brisbane som heter "DOTTI" så det kanske finns en hemsida??

Kramis!!

Likes

Comments


Tänkte passa på att svara på en kommentar som jag fick under mitt förra inlägg. Hade egentligen tänkt strunta i den men eftersom att jag fått en negativ kommentar av samma person i ett tidigare inlägg så tänkte jag svara ändå.

"Äter du pasta och granola trots att du är gluten allergisk?" och en sur emoji på det.

Svaret på det är att först och främst, så är det ju jag som är allergisk och det är jag som får lida som jag nu skulle äta gluten, ingen annan förutom jag. Så därför förstår jag inte riktigt hur man kan bli så upprörd över det så att man känner att man måste lägga ner tiden att kommentera.. Sen till frågan så är svaret självklart nej jag äter inte gluten. Så tänkte passa på att förklara för dig och för er som inte vet om det att på alla mataffärer så finns det en hel hylla, ibland en hel avdelning med endast glutenfria produkter. Det finns massvis av olika pastasorter utan gluten på den hyllan. Så pastan du ser är glutenfri. Samma sak med granolan, glutenfri. Förstår inte varför jag måste försvara mig i detta... Jag kan äta gluten men jag får extremt ont i magen och får utslag över hela bröstet men ibland gör jag det ändå och då är det självklart endast mitt fel och de är endast jag som behöver lida över det. Så nu vet du! Samma sak om ni skulle se mig äta yoghurt eller liknade, det är alltid laktosfritt.

Kramis!

Likes

Comments