Header

Det va ett tag sen nu. Har en enorm bloggtorka just nu. Ska försöka komma in i bloggandet igen. Nu har även skolan börjat på riktigt. Och veckan som har varit har varit tuff. Så det kan jag också skylla på.

Eftersom att swefilmer lagts ner för ett tag sedan har jag knappt inte kunnat kolla på mina älskade serier eller på film. Men idag skaffade vi äntligen Netflix! Så resten av dagen kommer jag att se på series och filmer!

Likes

Comments

Så där, nu sitter jag i bussen på väg till Göteborg. Kommer inte ihåg (like always) ifall jag skrev i mitt förra inlägg när jag är framme. Men jag kommer vara framme 19:30.

Jag har laddat upp med John Green. Jag pluggar samtidigt nämligen. Vi håller nämligen på med kärlek i Svenskan och då ska vi läsa en bok och göra en bokrecension som ska vara klart nästa vecka. Så lite smått stressad är jag!

Likes

Comments

Jag älskar att jag börjat med min träning igen. Jag märker att redan nu att jag mår mycket bättre. + att jag har börjat sova bättre. Har haft svårt för att kunna sova innan. Jag har alltid vaknat mitt i natten och inte kunnat sova. Men nu sover jag hela nätter.

Jag ska fylla på min gymtagg nu på Måndag. Så då kan jag börja gymma igen.

Imorgon efter skolan åker jag (äntligen) till Göteborg igen. Jag är i Göteborg 19:30 och kommer vara där hela helgen. Jag och Malin kommer träna där. Känns bra att få med henne på en springrunda och lite övningar hemma!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag efter skolan åkte jag, mamma och pappa till Oskarshamn.
Jag ska ju börja gymma igen. Och därför behövde jag nya träningskläder.
Det jag köpte ser ni på bilderna ovanför. Allt är från HM. Vattenflaskan kostade 50kr, överdelen kostade 199kr och underdelen 199kr. Sedan köpte jag också underkläder som jag inte orkade ta kort på. Jag är i alla fall super nöjd. Jag har redan varit ute på ett träningspass här hemma. Kommer lite bilder från min springrunda sen!

Likes

Comments

Nu va sista dagen på sommarlovet slut. Imorgon drar plugget igång igen och jag är tillbaka vid skolbänken med min klass. För er som inte vet så ska jag början 9:an. Och det är lite blandade känslor. Sista året på skolan jag gått på sen jag var 6 år. Sista året med klassen överhuvudtaget. Men sen är jag sjukt taggad på Stockholm som vi ska till, nya grupper, osv.
Förhoppningsvis blir det ett bra sista år!

Jag är faktiskt nöjd med mitt sommarlov. Jag har umgåtts med underbara människor. Funnit världens finaste bästavän. Har haft min älskade vän från Göteborg och hennes syster här. Det har varit sena kvällar och massa festivaler. Och skapat så många nya minnen.

Hoppas ni hade en sommar!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har äntligen försökt att vända på mitt dygn. Jag ställer klockan nu varje dag så jag går upp 15 minuter tidigare än morgonen innan.

Idag ska jag till Elin. Innan vi ska hem till henne så ska vi se en fotbollsmatch. Den är vid 15:00 så jag får skjuts dit.
Jag ska vara där till 23:00 ikväll. Jag kan inte sova där inatt för att vi båda ska upp tidigt imorgon. Jag ska till min släkt och Elin till sin match eller vad det va. Nu ska jag i alla fall byta byxor och fixa till mitt smink lite.

Likes

Comments

Idag så var jag, mamma och pappa i Kalmar. Vi skulle köpa en klädställning till mitt rum som jag länge velat ha. Men vi kom inte bara hem med en klädställning utan också en stol till mitt sminkbord. Är himla nöjd med rummet just nu. Men vi ska göra flera förändringar här inne. Vi ska försöka tapetsera om och även försöka få bort en stor brun byrå. Mitt tema är vitt och svart så det satsar jag mest på. Sen ska jag också försöka göra små förändringar. Försöka få lite dekorationer och sånt.

Mitt rum verkar blir bättre i alla fall!

I Tisdags beställde jag en plansch där det stod "Elin är Emelie's hjärtas låga". Jag fick hem den idag och den blev hur fin som helst! Nu ska jag bara fixa bilder som jag kan ha runt om den planschen.

Likes

Comments

(Några bilder från helgen)

Hej på er!

Vaknade för ca 2 timmar sedan. Har hunnit äta frukost och kolla igenom youtube videos som jag missat.

Idag lär det bli en sängliggande dag. Känner mig helt slut i kroppen och är inte på bästa humöret sen igår. Ni undrar säkert vad som har hänt men det är en grej inom familjen.

Men jag ska i alla fall försöka ta ett träningspass senare idag. Jag och min vän Felizia ska börja gymma igen! Är jätte exalterad. Tyvärr har jag redan tagit slut på mina pengar denna månad så jag kan inte köpa gymkort förens slutet av månaden. Men sen är vi igång igen!

Likes

Comments