Hello!

Kör på min vanliga hälsningsfras idag igen.
Under senaste tiden har allt känts väldigt upp och ner både känslomässigt men även fysiskt.

För er som inte vet så hade jag en axelskada för ett tag sedan som blev bra innan jag åkte över hit men den har nu börjat kännas av igen vilket hindrar mig när det gäller nästan allt. Jag kan inte riktigt lyfta min arm över min axel för länge utan att det gör ont men det hoppas jag ska lösa sig med lite mer träning för den.

Utöver den skadan så har jag verkligen börjat känna mig som hemma, känns nästan som att jag har varit här hela mitt liv vilket känns rätt så konstigt då det knappt gått 2 månader? Samtidigt har det faktiskt gått nästan 2 månader? Har så mycket blandade känslor kring det. Först och främst är det superkul och att tiden går snabbt är ett bra bevis på det men samtidigt känner man hur månaderna går förbi så himla snabbt. Snart är det juni och familjen kommer hit för att sedan åka hem? Vad är ens hem längre? Okej nu ska jag sluta vara negativ haha.

För några veckor sedan så var det den sista bandtävlingen. Min värdsyster är med i skolans band och vi har nu varit på i princip varenda tävling de haft. De är så sjukt duktiga asså förstår inte hur ett gäng 14-18 åringar kan spela instrument så himla bra. Här är iallafall några bilder(alla är oredigerade och inte de bästa men men). Vi får se när nästa inlägg kommer upp, måste komma på något att skriva om först haha

Vi ses snart igen men tills dess får ni ha det superbra!!

/Emelie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello!

Länge sedan sist men har varit väldigt mycket under senaste tiden. Mycket i skolan men även på sidan om.

Sitter just nu i bilen på väg hem från min värdsysters bandtävling. Så himla coolt men mer om det blir det en annan dag.

För en helg sedan ungefär så besökte vi Mackinac Island som är så himla fint. Jag min värdsysters och min utbytessyster cyklade runt hela ön vilket var superkul och jätte fint. Man fick verkligen se allt och naturen där va så himla cool. På själva ön så finns det inga motordrivna fordon, de är cykel, gå eller häst som gäller. De är även väldigt kända för sin fudge så provade det och den var helt gudomligt god. Men nu till bilderna istället då de är lite roligare att se än att bara läsa.

Inga bilder är redigerade heller(brukar redigera de flesta men dessa får tala för sig själva).
Ska försöka få upp något inlägg om homecoming och sen om band tävlingen också men nu blir det åter till pluggandet för ett tag.

See you soon!

/Emelie

Likes

Comments

Hello!


För er som hann se mitt förra inlägg om min första dag i skolan så har jag nu tagit bort det. Varför jag gjorde det var då jag inte blev hundra procent nöjd med det, inte ens i närheten så bestämde mig för att göra ett helt nytt inlägg istället.


Vet inte hur många av er som är insatta i det amerikanska skolsystemet men det går till såhär i alla fall:

Man börjar med att välja vilka klasser man vill ta så som t.ex. Biologi, Psykologi, Matte, Historia, Träslöjd, Bild, Engelska, Idrott etc.

Efter man valt vilka klasser/ämnen man vill ha så sätts ett schema ihop där man kommer ha dessa klasser varje dag i en period för att sedan byta klasser eller gå en mer avancerad/fortsättning av klassen nästa period.

I vissa skolor går man enligt trimester vilket är med tre terminer och vissa kör med semesters vilket oftast är två terminer. Jag trodde det var vanligast med tre terminer men enligt min värdsyster så är vi en av de få skolor som har det så.


När man valt alla klasser så kommer ett schema sättas ihop där det står vilken som är din första timme, andra timme etc. och när man har sin lunch. I skolan jag går i så har man delat upp luncherna så man har antingen A-Lunch eller B-Lunch, detta kan också variera mellan terminerna. Man kan alltså första terminen ha A-Lunch för att sedan under andra terminen ha B-Lunch och tredje terminen ha A-Lunch igen, det beror lite på vilka klasser man tar tror jag. A-Lunch är när man äter lunch innan tredje timmen medan B-Lunch är när man äter lunch efter tredje timmen.


Här ovan kan ni då se mitt schema

Jag valde som tidigare nämnt alla mina kurser förutom English Language Arts vilket egentligen bara är vanlig engelska och U.S. History vilket är som det låter, amerikansk historia. Matte kursen fick jag till viss del välja då jag hade Geometri, Algebra eller Pre-Calculus. Jag valde då Pre-Calculus vilket egentligen är en förberedelsekurs inför College men det känns ändå lite som att det är ungefär motsvarigheten till matte 2b hemma.

Under min första trimester så startar jag dagen med Health vilket enligt mig är superkul då jag verkligen älskar hälsa och träning. Denna lektion började jag dock med att ha på onsdagen efter en liten schema ändring som hände på tisdagen, kommer mer till den senare.

Efter Health så har jag något som kallas för Pride vilket är en motsvarighet till Homeroom där man samlas och kan göra lite läxor, läsa en bok eller som killarna i den klassen gör, prata med sin football coach. Pride räknas inte riktigt som en timme under den rubriceras som 0 men ligger mellan första och andra timmen. I know det är lite förvirrande till en början.

Min andra timme är biologi vilket många säkert undrar varför i helskotta jag tog den men har alltid varit lite intresserad av biologi och tänkte det kunde vara kul att prova på att ha det igen. Vi får dock se hur det går då det är lite jobbigt med alla termer på engelska.

När biologin slutar så är det dags för lunch, första dagen så köpte jag mat i skolan och tro mig det gör jag nog aldrig igen! Ni som klagar på skolmaten hemma i Sverige ni kan vara tysta för den maten är gudomlig i jämförelse med den här(som man behöver betala typ 20kr för också). Har sedan dess tagit med mig en liten sallad varje dag.

Efter lunchen är det dags för psykologi vilket jag måste erkänna är min favorit lektion här borta. Jag va superexalterad över att äntligen få läsa psykologi hemma i Sverige i trean men sen åkte jag och ni skulle sätt mig när min councelor frågade om jag ville läsa psykologi, hela ansiktet lös upp och det blev ett snabbt 'yes' på den.

Min näst sista lektion för dagen är engelska vilket är den enda lektionen jag har tillsammans med min värdsyster. Engelska lektionerna som vi hittills haft har varit lite jobbiga för mig då vi började med att man skulle definiera substantiv, verb, adjektiv, adverb etc. vilket jag verkligen inte kan och då menar jag att jag inte kan dem på svenska heller så det blev lite problem för mig där men det löser sig nog. Andra lektionen vi hade skulle vi para ihop olika ord med deras betydelse. Detta är något de gör innan deras SAT's som de kommer behöva göra senare under året. Gick inne så väldigt bra på någon utav dem men jag visste iallafall vad ett verb va.

Min sista lektion är Pre-Calc eller Pre-Calculus som den egentligen heter. Denna lektion är en matte lektion som jag skulle säga motsvarar ca. Matte 2b i Sverige eller något sådant. Det är lite svårt att veta då vi inte jobbat så väldigt länge. Detta är nog den lektion jag tycker är jobbigast då jag inte överhuvudtaget är något matte geni. Gör alltid allt svårare än de måste vara haha. Det kommer nog gå bättre när jag börjat förstå begreppen på engelska också då det kan förstöra supermycket.


Mitt första schema såg däremot inte likadant ut.


Mitt första schema är det som ni kan se ovan. Hade egentligen en idrottslektion och inte Health men ska jag vara ärlig så kände jag mig alldeles för gammal för den idrottslektionen. De flesta som var på den lektionen var runt 14år och inte särskilt mogna vilket gjorde att jag känts mig helt out of place där inne. I slutet av dagen så bar det av mot counseling office för att byta bort den lektionen vilket gick väldigt bra som tur va.


Hur som helst så trivs jag superbra här borta och allt känns så himla bra. Lite jobbigt att inte riktigt ha några vänner så som man har i Sverige. Sånna man kan vända sig till gällande allt som sker men det kommer nog lite längre fram bara man är öppen och är sig själv. Förutom att jag börjat skolan så har jag även gått med i cheerleading laget. Hade från början inte tänkt göra det utan satsa mer på någon bollsport eller så men vi pratade lite här hemma och kom fram till att volleyboll(som jag tänkt prova) inte var den bästa idéen då 99% av utbytesstudenterna blir bänkade tills de själva väljer att sluta. Cheerleadingen har däremot känts superbra under den träningen vi haft och ser verkligen fram emot min första hemmamatch för säsongen.

Ni får gärna komma med lite förslag om vad ni vill läsa då jag har absolut idétorka just nu!


See you guys soon!!


/Emelie


Likes

Comments

Hello!

Jag har som man kan se på rubriken kommit fram till New York. Kom fram i tisdags kring 15 tiden lokal tid. Vi möttes utav två ledare på flygplatsen, Mikal och Mille, de hjälpte oss iväg till shuttle bussen som vi skulle ta till hotellet. Under tisdagen gjordes inte så speciellt mycket utan vi satt mest på ett flygplan för att sedan hänga lite på hotellet när vi kom fram. Vi hade ett väldigt kort möte på kvällen också där vi fick träffa de tre ledarna vi skulle ha under de kommande dagarna, Felix från Tyskland, Michael från Danmark och Mikal från Norge(samma som mötte oss på flygplatsen).

I rummen på hotellet sov man två och två och jag hamnade med en jättesnäll tjej från Tyskland, det pratades inte så jättemycket men jag umgicks mest med skandinaverna så det blev mycket norska och svenska blandat med engelska.

Under dag två begav vi oss in mot Grand Central Station för att först äta lunch och sedan träffa vår guide vi skulle ha under två dagar. På Grand central Station så köpte jag bara en vanlig sallad att äta, den var supergod men den var väldigt stor så fick kasta en del. Vi spenderade största delen av dagen i Midtown och Upper Manhattan.

Under alla tre dagar fick vi fritid i cirka 3 timmar då vi kunde göra lite vad vi ville och där vi fick äta middag. Under första dagen inne i New York(dag 2) så begav vi oss först upp mot Top of The Rock för att se utsikten över hela New York, rekommenderar starkt att gå dit ifall man är i New York. Vi gick sedan till Applebees för att äta middag och sedan springa snabbt till Wahlgreens för schampoo, balsam, smink borttagning etc.

Under dag tre så började vi på Grand Central Station igen för att äta lunch, den här gången provade vi tacos istället vilket var supergott men så himla mättande. Vi drog oss sedan vidare mot Lower Manhattan där vi bland annat besökte Wall Street, 9/11 Memorial, Little Italy och Brookfield Place.

Under kvällen av dag tre så blev vi avsläppta vid SoHo/Little Italy för vår fritid. Karin och Mille hade bokat bord på en restaurang i närheten så jag och Alicia hängde på samtidigt som de flesta andra gick vidare för att shoppa. Kommer en bild på maten lite längre ner tillsammans med resten av bilderna men kan säga att det var supergott.

På bussen påvägen tillbaka kunde man verkligen känna av en så himla bra stämning. Vi satt alla och dansa och sjöng med till Macarena, The Ketchup Song, Party in the USA, Despacito, It's raining men etc.


Under sista ''riktiga'' dagen åkte vi till Central Park för att äta lunch. Vi började med att köpa lite valfri mat på Whole Foods för att sedan gå därifrån till platsen vi skulle äta på. Vi spenderade några timmar i Central Park med volleyboll, fotboll, amerikansk fotboll, kortspel etc.

När klockan var runt 14 så gick vi tillbaka till bussen för att åka vidare mot Jersey Mall(The Mills at Jersey Gardens) väl där fick vi några timmar på oss att shoppa innan det var dags att åka hem igen. Jag, Alicia och Saga gick först runt tillsammans med Karin och Mille men vi beslutade oss ganska snabbt för att dela på oss. Vi tre strosade runt lite i gallerian innan vi bestämde oss för att gå över vägen bort till IHOP för att äta middag. Vi spenderade nog faktiskt största delen av fritiden där. Väl tillbaka i gallerian gick vi in i ca. 3 butiker till innan vi började gå mot mötesplatsen.

Väl tillbaka på hotellet så blev det packning för hel gruppen då vi alla skulle åka vidare dagen efter.


Dag fem bestod endast av allas vidareresor, alla skulle ta shuttle till flygplatsen på utgiven tid som vi fått under dagen innan för att checka in och åka vidare till värdfamiljerna.


Det var lite kort om New York och här kommer ett fåtal bilder också, tänkte att det kanske vore kul att ha ett inlägg med bara bilder från New York lite senare men vi får se hur det blir.

​Kommer komma en inlägg om hur de första dagarna här hos värdfamiljen har varit och vad vi har gjort samt om första dagarna i skolan. Men det kommer förmodligen lite närmare slutet av veckan!


/Emelie


Likes

Comments

Hello darlings!

Det här inlägget kanske inte är så roligt för många att läsa men kan för min del vara roligt att kolla tillbaka på senare.
Har nu suttit och grävt fram alla dessa datum vilket bara det faktiskt var rätt roligt, man ser tillbaka på allt man gått igenom och hur långt man faktiskt har kommit på vägen.
Har även sett några andra göra ett sånt här inlägg och tänkte att det kan vara rätt kul.

Nu vidare till datumen!

27/8 2016 - Anmält intresse till Explorius om intervju

9/9 2016 - Bokat intervju hos Explorius

15/9 2016 - Intervju hos Explorius

16/9 2016 - Accepterad av Explorius/Erbjuden en plats

26/9 2016 - Accepterat min plats

6/10 2016 - Började med ansökan

9/11 2016 - Get Ready möte nr. 1

14/11 2016 - Ansökan klar och skickad till USA

23/11 2016 - Accepterad av Cetusa(organisationen i USA)

27/12 2016 - Fick min placering!!

12/1 2017 - Get Ready Möte nr. 2

6/2 2017 - Fick mitt avresedatum

25/4 2017 - Fick mitt visumunderlag

3/5 2017 - Avresemöte

27/6 2017 - Var hos Amerikanska ambassaden, Godkänt visum

14/7 2017 - Nytt avresedatum

22/8 2017 - Åker till New York

26/8 2017 - Åker till Barryton

28/8 2017 - Skolan börjar


Detta var då några datum och som man sett tidigare på bloggen så har vi haft många(ca. 10st) utbytesträffar men dessa har jag inga datum på så de fick utebli. Jag hoppas ni tycker detta kanske är iallafall lite intressant!

Har utöver detta blivit antagen som studentreporter för Explorius och kommer därför även att blogga åt dem under mitt år. Så kikar ni in lite på deras hemsida under året så kanske ni ser något inlägg från mig där också!

xx

Likes

Comments

Hello, Hello!

Satt och kollade igenom mina olika inlägg jag publicerat sedan början och märkte att jag faktiskt inte har gått igenom min placering så noggrant. Har förmodligen nämnt det några gånger men kan vara lite kul att höra mer om vart jag ska, hur familjen ser ut etc. Det blir därför det som det här inlägget kommer att handla om!


Jag kommer att starta mitt år genom att åka till New York på Soft Landing Camp för att sedan ta mig därifrån via Detroit till Saginaw där jag blir upphämtad för att åka till Barryton.

Det är alltså i Barryton jag kommer att bo under året!

Barryton är en väldigt liten stad som ligger mitt i Michigan i Mecosta County och har ca. 350 invånare. Jag kommer att bo hos en värdfamilj bestående av en 16 årig dotter, en mamma och en pappa. De har även ett flertal djur, 3 hästar(Blue, Boogie & May), en ko(Norman), en kalkon(Butterball), 4 hundar(Bozer, Elvira, Tink & Buddy Bit) och 7 katter(Brownie, Cloudy, Pretty Boy, Siris, Moon, Orangy & Oreo).

Båda föräldrarna är self employed vilket menas med att de är egenföretagare. Pappan är Butcher och mamman jobbar med Produce. Mamman sitter även med och bestämmer lite inom olika delar angående staden som de bor i.

Dottern är som tidigare nämnts 16 år men jag ska även bo tillsammans med en thailändsk utbytesstudent som är 15-16 år. Inte helt säker på hennes ålder faktiskt. Vi kommer alla gå på samma skola, Chippewa Hills High School. På Chippewa Hills så går det runt 600-700 elever om jag hittat rätt siffror och de har ett ganska stort utbud av olika sporter och klasser. Jag är supertaggad för att eventuellt prova volleyboll, cheerleading, track, cross country, basket eller golf. Spelar själv lite golf här hemma så skulle vara riktigt kul att spela det samtidigt som det skulle vara superkul att prova på cheerleading och volleyboll


Familjen jag bor hos gillar sport, volontärarbete, animal rescue etc. vilket känns superskönt då jag älskar sport och djur och har alltid velat prova något volontär arbete men aldrig riktigt hittat en chans att göra det.

Jag har inte så supermycket mer information just nu utan vet endast utöver detta att skolan börjar den 28:e Augusti och att jag åker från Arlanda den 22:a Augusti till New York och vidare ifrån New York den 26:e Augusti.

Nu är det endast 2-3 veckor kvar tills jag åker(!!) vilket är så sjukt nära men ändå så väldigt långt bort. Börjar bli så himla exalterad nu men har ca. 1 vecka kvar av jobb nu, en kusinträff och lite annat först innan jag kan fokusera helt på avresan.


Likes

Comments

Hello !

Som lovat så kommer här inlägget om mina rädslor och förväntningar på året som kommer spenderas i USA. Kommer försöka få med lite hur jag ser på det också för att dessa saker inte ska 'ta över' om man kan säga så.


Bild från google


  • Min största rädsla skulle jag säga är att man inte klickar med värdfamiljen. Många som inte åker förstår nog inte riktigt den rädslan och tycker det är 'no biggie' men tänkt dig att man faktiskt kommer att bo där i ett år. Man kommer äta, sova, umgås etc. I ett helt år tillsammans och vad kan vara värre då än att inte klicka? Jag försöker bara tänka positivt allmänt kring ämnet. Är lite svårt att göra något annat och man får helt enkelt göra sitt yttersta för att allt ska bli bra. Känns hur som helst väldigt bra nu med min värdfamilj och hoppas att det fortsätter att kännas bra.

  • En annan rädsla jag har är att man inte kommer få några vänner. Ett helt år i en helt ny skola utan några vänner. Vad kan egentligen vara värre? Funkar det inte med värdfamiljen så kan man alltid lösa det på något sätt men inga vänner är inte riktigt lika lätt. Som man kanske märker är detta en av mina största rädslor inför året. När det gäller detta försöker jag tänka att det gäller att prata med allt och alla, helt enkelt vara öppen för allt och tacka ja till allt möjligt som följer reglerna. Utöver det försöker jag att inte tänka så mycket på det då det verkligen drar ner på glädjen inför året.

  • En annan av mina rädslor har faktiskt med hemlängtan att göra. Vad händer om jag inte klarar av hemlängtan och måste åka hem? Kommer jag verkligen klara av hemlängtan? Kommer jag ens få hemlängtan? Finns så många frågor för mig kring just hemlängtan och man vet aldrig hur man reagerar eller när den kommer så försöker fokuserar på att man får ta det när det väl händer. Man får hitta sitt sätt att hantera det men allmänt är det nog bara att aktivera sig och göra så mycket du kan så du inte tänker på det.


Många rädslor handlar om vad som kan hända medan jag är i USA men jag har även ytterligare rädslor om vad som kan hända här hemma.


  • Tänk ifall någon i familjen eller någon närstående blir jättesjuk och det inte finns något man kan göra? Va gör jag då? Avbryter jag mitt år eller stannar jag och försöker se det positiva i situationen? Vad gör man egentligen i ett sådant läge.


  • Jag är även så sjukt rädd för att vara ifrån min familj i ett helt år. Det kommer bli väldigt jobbigt under perioder det vet jag. Jag kommer däremot ändå behöva flytta hemifrån någon gång och det är ett bra tillfälle att prova på nu men samtidigt att inte ha sina föräldrar vid sin sida under ett helt år? Hur hanterar man det egentligen?


Jag har under senare tiden börjat vela lite då alla tankar som ''tänk om familjen inte gillar mig'', ''vad gör jag om jag inte får några vänner i skolan'' osv. börjat dyka upp nästintill dagligen. Personligen tycker jag att dessa tankar ibland kan bli väldigt jobbiga men försöker alltid antingen bara skaka av mig dem eller tänka att familjen faktiskt har valt mig och att det bara är att vara sig själv i skolan och hänga med på allt möjligt så kommer det hela gå väldigt bra.


Bild från google

Börjar dock bli väldigt nervös då det endast är runt 3-4 veckor kvar innan jag åker nu. Snart så kommer jag befinna mig i USA igen men denna gång stannar jag i ett år. Det är helt sjukt hur fort tiden har gått, nyss så var det December och jag fick min familj men helt plötsligt är det Juli och mindre än en månad kvar tills jag åker. Känns så surrealistiskt att det verkligen händer nu.Ska försöka få upp ett inlägg lite senare i veckan då jag nu börjat köpa lite presenter till familjen men även lite andra saker inför att jag åker. Jag kommer dock inte publicera vad jag har köpt till värdfamiljen då jag inte vet ifall de kommer läsa det här eller inte och ifall de gör det så förstörs överraskningen haha


Likes

Comments

Hello beauties!


Sitter nu för första gången och skriver ett inlägg ifrån en dator vilket känns väldigt annorlunda men samtidigt så skönt!

Fick hem min nya dator idag medan jag var på jobbet så blev en superrolig present att komma hem till. Var utöver det igår på Apple Store för att laga min spruckna skärm på mobilen innan avresan. Trodde jag skulle bli tvungen att lämna in den över en dag eller så men det tog endast 2h för dem att laga telefonen. Medan mobilen lagades så strosade jag och mamma runt lite i Täby och åt lunch på Vapiano innan det var dags att återvända till Apple för att hämta ut telefonen igen.

Som förra inlägget tydde på så har inte riktigt allt gått som jag velat under senare tiden och det är något som jag fortfarande lär mig att acceptera. Vissa dagar är bättre än andra. Kanske går in på det lite mer senare men jfår se hur det känns framöver.

Idag var det förresten några som ringde utan uppringnings-id till mig flertalet gånger men hann aldrig svara. Kunde ju inte heller ringa tillbaka så det var bara att vänta på att det skulle ringa igen och hoppas på att man hade tid då. Fick sedan inget mer samtal efter 12-13 tiden men tänkte inte så mycket mer på det. Kollade sedan mejlen innan jag gick hem från jobbet och det visade sig att det var Explorius som försökt få tag i mig för att berätta att jag fått ändrat avresedatum! Så nu bär det av fyra dagar tidigare, den 22:a Augusti! Helt plötsligt blir allt så mycket närmare.

Snart är det dags!!

Ska förresten försöka ta mig i kragen och slutföra inläggen om rädslor, förväntningar, viktiga datum etc. som kommer upp inom någon vecka eller så!


See you later alligators!

Likes

Comments

Hello beauties!

De senaste veckorna har inte riktigt varit som jag önskat eller tänkt mig.
Har varit mycket problem som uppstått(inget med USA att göra som tur är) och har hamnat lite ur balans.

Det ser lite ljusare ut framöver men det kommer vara väldigt dålig uppdatering under ett tag nu. Ska försöka slutföra det där inlägget jag lovat i några månader nu om rädslor och förväntningar men kan definitivt inte lova något om när det kommer upp.

Något mer positivt är väl att jag var på ambassaden igår för att fixa visum. Hade bokat tid vid 10 men det brukar oftast vara kö utanför så jag såg till att vara där strax innan 9. Fick vänta utanför i lite över en timme för att sedan gå igenom säkerhetskontrollen och in på ambassaden. Väl inne på ambassaden fick man en nummerlapp för att när det sedan var sin tur gå fram till en lucka och lämna in alla papper. Efter det var det bara att sitta ner igen och vänta på att bli uppropad. När jag blev uppropad efter ca. 30-45min fick jag gå in i ett litet rum där han som jobbade där frågade lite frågor som man skulle svara på och sedan var det klart. Frågorna var rätt enkla och handlade mest om vad man skulle göra, vem som betalar för det, vart jag skulle etc.

Får förresten hem mitt pass om några veckor förhoppningsvis med visum i stämplat. Han som jobbade på ambassaden sa att visumet var godkänt så det får jag verkligen hoppas på!

Får se när nästa inlägg kommer upp men det blir förhoppningsvis snart!

Likes

Comments

¡Hola chicas y chicos!

Vet ni vad jag fick för några veckor sen? Okej rubriken avslöjar nog rätt så mycket men fick hem mitt visumunderlag!
Äntligen känner man hur allt är så nära. Har varit på avresemöte för några veckor sedan och det är mindre än 3månader kvar!
Hur sjukt är inte det? När jag började räkna var det ca. 8månader kvar.
Kan verkligen inte förstå hur snabbt tiden har gått.
Kommer ihåg att jag försökte få det till en månad mindre varje dag men min familj skulle alltid rätta mig, så mycket för den glädjen haha.

Vi hade förresten en träff inplanerade innan avresemötet för oss utbytisar vilket gjorde mig ännu mer taggad. Dessa träffar lugnar ner mitt känslomässiga jag då vi till största del pratar om hur kul vi kommer att ha det och alla peppar verkligen alla.

Bokade för några dagar sedan in min tid på den amerikanska ambassaden så innan juli startat så kommer jag ha varit på ambassaden angående min visumansökan.

Det är nästan 10 veckor kvar nu också?!
Allt har gått så snabbt nu i slutet och känns som att jag kommer sakna allt här så himla mycket.

En del av mig vill nästan stanna men samtidigt dras hela jag iväg då jag velat det sedan 4-5 år tillbaka. Tänk hur mycket som kan ändras på några få veckor. Är dock helt säker på att detta år i USA kommer att bli ett av de bästa i mitt liv och skulle aldrig byta det emot något annat i världen.

Kommer upp ett inlägg om rädslor senare i veckan där jag kommer gå in lite mer på hur jag känt från vecka till vecka och de olika känslor jag gått igenom. Har varit ett hav av känslor under senare tiden men går in mer på det i nästa inlägg.

See you later alligators!

Likes

Comments