Header
Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Hello dolls, idag slutade vi redan klockan 11 och då drog vi 7 tjejer som umgås mest i skolan ner till viskar för att fira vår fina vän Julia som fyller 17 idag!

Ttyl, Xo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 10 Readers

Likes

Comments

  • 11 Readers

Likes

Comments

​Går inte att säga annat om dessa jackor än att dom är helt fantastiska.

Pälsen är självklart faux men visst ser det inte så ut? Drömjackan om man är ute efter en pälsjacka och de finns i flera olika färger men jag har blivit helt förälskad i den mörkgråa. Hjärtat säger ja men huvudet säger nej pågrund av hur kallt det börjar bli, får se om en sån här hamnar hemma hos mig eller inte. Fantastiskt fina är dom iallafall!

Ni hittar dom HÄR

Likes

Comments

​Hello lovies.

Ligger just nu hemma med världens migrän, det är vad som händer efter en lång dag med mycket intryck antar jag.

Idag hade vi vårt allra första kundpass i skolan, måste medge att jag hadde lite ångest när jag åkte till skolan imorse. Kom dit och fick reda på att jag var en av två(!!!) som hade fått en kund inbokad, men eftersom att jag lovat Felix att klippa honom så fick en annan tjej i klassen ta min kund. Hursomhelst så var det verkligen hur lungt som helst idag om man jämför vad man hade trott, ett par drop in's och några modeller, men det var allt. Tänkte knäppa några bilder på Felix hår lite senare också. Vi båda blev som tur var mycket nöjda med resultatet och det var mycket enklare än vad jag hade kunnat tro, så bilder på det kommer ut senare ikväll/imorgon. Imorgon är det ju iallafall äntligen fredag och helg, har bara en massa mys inplanerat efter praktiken imorgon så detta lär bli en lugnare helg. 

Kisses

Likes

Comments

Hej alla godingar, jag har nu bestämt mig för att ge bloggandet ett nytt försök. Bloggade en hel del här på nouw i vintras och i början av våren men det var verkligen inte rätt timing då jag hade ganska mycket i skolan. Men nu har jag hursomhelst skaffat mig en ny blogg som jag hoppas att ni kommer gilla, puss!

Likes

Comments