Header

Sorry, inte bloggat på ett tag. Varit upptagen med livet ni vet. Men nu har jag lite tid över. Inte orkat blogga heller, glömt den lite. Blir lätt så ibland tyvärr. Men nu mindes jag i alla fall igen att jag faktiskt har en blogg också att skriva av mig på hähä. Känns som det var dags nu.

Jag går och väntar på att få börja jobba, typ. Jag avskyr väntan. Har absolut noll tålamod. I mitten av juni ska jag få börja jobba sägs det i alla fall. Det är väl typ det. Sen har jag haft massa annat för mig. Fiskat, varit i Falun osv. Och ja, snart fyller jag år med så det blir väl lite firande. Hoppas ni alla haft det super!

kram/

e

Likes

Comments

​Hallå!

Snart helg. Hoppas ni haft en bra vecka. Det har jag. Idag har jag haft min morbror, hans fru och mina kusiner på besök. Fikade och drack kaffe. Så har min morbror installerat windows 10 åt mig, men datorn är ganska seg ändå. Och jag lär aktivera windows och så men kan inte koden. Bra va? Uuuh. Allt detta krångel. 

På tal om krångel. Jag lär ju anteckna försäkring hos Fora innan jag börjar jobba, krav från AF. Vilket är gjort nu. Men deras jäkla handläggningstid tar ju evigheter så kommer inte kunna börja förrän juni. Yaaay. Hatar saker som tar tid. 

I morgon blir en bra dag. Hoppas ni får en bra helg. Take care. 

/e 


Likes

Comments

Din existens ger mig panikångest. Allt vore enklare om du fanns mycket längre bort. Orkar inte känslan. Rädsla, paniken. Att möta på dig nånstans. Och jag avskyr och äcklas av folk som försöker "dölja saker" , ljuger, sviker. Att jag ska behöva upptäcka saker själv som inte folk berättar, tror att jag inte ska märka. Kanske för att de vet att det ska såra mig. Men jag blir hellre sårad än lever en jäkla lögn! De kanske till och med bedrar. Sånt här ger mig ren jävla ångest och panik. Den här typen av folk. Kan man kalla dom folk ens? Jag skulle kalla dom ärslen. Parasiter. Den typen av människor som du ska kunna lita på men som hugger dig i ryggen när du minst anar det. Och det roliga är, att när en konfronterar så blir de förvånade/besvikna över att en inte längre litar på dom. Haha, va? Men sluta ljug då! Va ärlig för en gång skull i ditt liv. Är du pantad i huvudet? Snälla, bara håll käften istället om inget äkta kan komma ur din käft.

En sak är jag säker på; alla kommer såra dig. Även de som sa att de aldrig skulle. Alla kommer slita ut ditt hjärta och stampa på det. Alla kommer få dig att fälla miljoner tårar. Alla kommer ljuga. Alla kommer få dig att ångra att du släppte in dom i ditt liv. Alla kommer få dig att dö inombords. Alla kommer få dig att vilja lägga dig ner och dö. Det är så det slutar tillslut. Du kommer sitta där med gråten i halsen och helt förstörd. Krossad i tusen bitar. Bara en trasig själ kvar som tynar bort.

Att folk ljuger sårar mig. Att folk inte är ärliga. Att folk sviker. Att folk bedrar. Att folk säger/gör elaka saker. Att folk fortfarande pratar med vissa de inte borde prata med för att det sårar mig. Att de pratar med någon/några som gjort mig illa. Eller gjort dom illa. Folk pratar med folk de egentligen inte borde vilja prata med ens. Jag äcklas. Var finns respekten mot mig? Betyder jag något? Eller betyder de personerna mer?

Vill jag ens veta?

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja, jag fick ju sluta på mitt jobb igår. Det var min sista dag. Sista jobbdagen och sista dagen med fina arbetskamrater som jag kommer sakna. Pågrund av massa krångel så drog Arbetsförmedlingen in stödet så jag inte längre kunde vara kvar. I morgon ska jag på möte med min nya handläggare där och vi ska prata om andra möjligheter. Förhoppningsvis kommer jag få vara på ett annat ställe, jag hoppas verkligen det! Håll era tummar för mig nu.

Det är väl det som hänt senaste tiden. Sen har jag även gått och blivit lilahårig. Love it! Imorgon fyller min fina år så då ska jag gratta honom. Har slagit in present men väntar även på ännu en som inte kommit i brevlådan än. Så den får han vänta på ett tag till. Så det är vad som väntar. Idag har jag bara tagit det lugnt här hemma. Det ska jag fortsätta med nu. Hoppas ni haft en bra dag!

/e


Likes

Comments

​Det är så jäkla mycket krångel med mitt jobb nu, tack vare arbetsförmedlingen. Och det ger mig ångest. Oro. Stress. Deprission. Och jag hatar den här känslan, att när saker börjar gå bra, så ska det alltid börja gå dåligt igen. Varför kan saker inte bara få vara bra? Varför kan inte JAG få må bra? För en gångs skull i livet. Jag som redan varit med om så mycket. Jag går bara och hoppas att dem ska lösa det här, för min skull. För jag behöver det här, för att komma någon vart.

Mitt mående syns. Kanske mest på min kropp. Det märks på mina kläder. På mina jeans som inte sitter lika tajt och på mina bh:ar som inte fylls upp lika mycket längre. På min vikt som rasat. Och jag är rädd att mitt mående och beteende har lätt till någon form av ätstörning, då jag slutat äta middag. Jag äter i stort sett en gång om dagen, och ibland blir det mycket godis/läsk. Men jag har alltid ätit i alla fall 2 gånger (lunch och middag) och även ibland mellanmål. Jag åt i princip hela tiden innan detta, jag gick ofta och skåpåt. Missuppfatta mig inte, jag är inte anorektiskt smal eller kräks upp det jag äter, men jag väger väldigt lite.

Jag vill inte må såhär. Jag vill börja äta middag igen och få tillbaka min vikt som var över 50, nu är den under. Jag har märkt det där lilla mellanrummet mellan mina lår som inte fanns där innan. När jag kommer hem från jobbet har jag varken lust eller ork att äta middag. Jag har sagt till mig själv att börja äta igen, idag åt jag pizza till middag. Inte speciellt nyttigt, men bättre än ingen middag alls. Men det var bara idag. Jag måste börja äta middag varje dag igen så jag får tillbaka min vikt och kropp.

Det här började egentligen innan jag fick veta krångel med jobbet. Men sedan har det fortsatt. Jag tror det mest beror på stress, för stress är inte bra för mig. Men vet ni, jag ska komma på rätt bana igen. Det har jag gett mig fan på.

Likes

Comments

Jag kan skriva det 1000 gånger, det finns ingen som har förmågan att göra mig så glad som min fina pojkvän. Alla vore så lyckligt lottade om dom hade någon som honom, och JAG är verkligen lyckligt lottad som har honom i mitt liv, för han ljusar upp mörkret, får allt att kännas lite lättare när det är svårt, får mig att le när jag är ledsen, ställer alltid upp och stöttar mig så gott han kan. Allt känns rätt med honom vid sidan.

Han gör rätt, han säger rätt saker. Han vet hur han ska göra mig gladare när jag är nere. Som när han härom dagen sa så sött till mig att jag är solstrålen i hans liv. Det är sådana saker jag behöver höra. Att jag gör han glad. För han gör definitivt mig till den lyckligste flickan på denna jord. Han är allt, för honom gör jag allt. Ängeln dom drog mig upp ur helvetet. Äntligen har jag träffat killen som är värd mig.


Likes

Comments

Hej!

Hoppas ni läsare haft/har en bra dag! Jag har jobbat hela dagen, 10-18. Kan ju säga att jag var sjukt trött när jag klev upp i morse. Sådär trött att man bara vill ligga kvar i sängen. Jag skulle kliva upp 8, men jag klev upp närmare halv 9 istället. Jäkla tröttmössa alltså! Och ja, dagen började stressigt på jobbet. Det dök upp mycket folk samtidigt och jag stod i kassan och tog emot dom. Så ska man försöka ta det lugnt och inte bli stressad, men det gick bra faktiskt. Senare mot kvällen vart det lugnare. Efter jobbet vart det en sväng på Köpis med Natasha för hon ville ha sällskap. Så jag är rätt slut nu. Nu ska jag alltså bara ta det lugnt.

Hare gött!

/e

Likes

Comments

"Seems like i´m hard to love
guess my love was in enough
I give it all but don't get much
swallow my pride it´s in my gut
Sometimes I think that i'm hard to love"

Likes

Comments