Hej. Har har det varit tyst de senaste veckorna. Det har inte hänt så stora saker. Har mestadels gått ut på skola och jobb. Har även hunnit på en krogenrunda. Idag fick vi även höstlov, vilket kommer till en del jobbas. Ha ett bra höstlov! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej. Här ovan ser ni de jag sysslat med senaste veckan. Tror bilderna får stå för detta inlägg. Söndag kväll klockan 21.46 och har inte lusten att skriva om de som hänt senast. Men det har varit en riktigt bra vecka känns det som :)

Likes

Comments

Hej. Här har det stått tyst de senaste två veckorna. Har sen dess hunnit med några fester och lite nytta. Jag har inte så mycket att berätta. Idag tänkte jag hinna städa lite, en sväng till gymmet. Och möjligt vis hämta vårt nya köksbord. Vi får se vad dagen har att ge.
Ha en bra lördag. Här väl av mig om två veckor igen :)

Likes

Comments

Hej. Här står det rätt tomt. Har flera gånger gjort ett försök att blogga men det har inte blivit av.

Har hunnit med lite ett som annat. Bilderna får stå för sig själva. Har annars även hunnit renovera lite mera i köket, så just nu är vi utan skåpdörrar. Har även varit sjuk några dagar. Och lite sådana vardagssysslor. Hejdå. :)

Likes

Comments

Hejsan. Här har det stått tyst en liten stund. Tänkte bjuda på några bilder från senaste tiden :)

Har hunnit med lite skogsrundor och plockat hallon och kantareller

Haft lite annorlunda skoldagar med t.ex besök på sov tryggt där alla räddningstjänster fanns.

Villavslutningen spenderades på Kobberget och bara tog det lugnt med god mat och småprat.

Och slutligen har jag hunnit med saftkok och gjorde även gele :)

Likes

Comments

Hej. Har länge tänkt berätta om helgens utflykt, men det har liksom inte blivit till.
På lördagsmorgonen hämtade jag Tilde och vi gav oss iväg. 14-tiden kom vi fram till Kalajoki. Vi, läs Tildes föräldrar, fixade allt till husvagnet och lite sådant. Tog det bara riktigt lugnt. Mot kvällen drog vi iväg på baren och satt där till morgonsidan. Söndagen sov vi så länge som vi kunde. Gick sen på en lång promenad före vi packade ihop allt och drog hemåt.
Resan var inte så långt hemifrån men ändå riktigt skönt att komma bort och göra något helt annat för en stund :)

Likes

Comments

Här bjuder jag på några bilder från veckan som varit. Känns som det varit fullt ös hela veckan. De tre första bilderna är från de 24 timmar jag hade en kattunge, före vi förde honom vidare.
De tre följande bilderna är från torsdagen när jag och mamma var på svampjakt. Hittade inget, men snäll som mamma är gav hon mig några hon hittat tidigare på dagen.
De sista bilderna är från ikväll när Tilde och jag drog lite spontant och hälsade på Jane. Riktigt trevligt :)
Imorgon bär det ut på äventyr som ni får höra om säkert i början på nästa vecka. Hade :)

Skulle publiceras igår men blev tydligen lite tokigt.

Likes

Comments

Här bjuder jag på tre bilder från min lördag. Första är från Vägviks Cuppen som jag hann och se ett par matcher efter jobbet. Drog snabbt hem för att göra mig klar för att åka på Emma och Samuels förlovningsfest. En riktigt rolig kväll för att sen dra vidare till Fagerö.

Imorgon är det första skoldagen. Första dagen på sista året.

Likes

Comments

Hejsan. Har försökt några dagar nu på att få något skrivet här. Senaste dagarna har varit lugna och mestadels bestått av jobb.
Börjar vara inne på sista jobbveckan före skolan börjar, vilket jag känner mig omotiverad till. Har inte så mycket annat att säga utan hör av mig när något händer. Hade.

Likes

Comments

Här bjuder jag på två bilder från dagen. Har hunnit med jobb, mat hos svärmor, kaffe hos mamma och planterat nya blommor i krukan. Imorgon efter jobbet tänkte vi åka och bo hos morsan några dagar eftersom de är borta och någon måste ta hand om katten. Så ni vet var ni finner oss :)

Likes

Comments