Hej. Har länge tänkt berätta om helgens utflykt, men det har liksom inte blivit till.
På lördagsmorgonen hämtade jag Tilde och vi gav oss iväg. 14-tiden kom vi fram till Kalajoki. Vi, läs Tildes föräldrar, fixade allt till husvagnet och lite sådant. Tog det bara riktigt lugnt. Mot kvällen drog vi iväg på baren och satt där till morgonsidan. Söndagen sov vi så länge som vi kunde. Gick sen på en lång promenad före vi packade ihop allt och drog hemåt.
Resan var inte så långt hemifrån men ändå riktigt skönt att komma bort och göra något helt annat för en stund :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här bjuder jag på några bilder från veckan som varit. Känns som det varit fullt ös hela veckan. De tre första bilderna är från de 24 timmar jag hade en kattunge, före vi förde honom vidare.
De tre följande bilderna är från torsdagen när jag och mamma var på svampjakt. Hittade inget, men snäll som mamma är gav hon mig några hon hittat tidigare på dagen.
De sista bilderna är från ikväll när Tilde och jag drog lite spontant och hälsade på Jane. Riktigt trevligt :)
Imorgon bär det ut på äventyr som ni får höra om säkert i början på nästa vecka. Hade :)

Skulle publiceras igår men blev tydligen lite tokigt.

Likes

Comments

Här bjuder jag på tre bilder från min lördag. Första är från Vägviks Cuppen som jag hann och se ett par matcher efter jobbet. Drog snabbt hem för att göra mig klar för att åka på Emma och Samuels förlovningsfest. En riktigt rolig kväll för att sen dra vidare till Fagerö.

Imorgon är det första skoldagen. Första dagen på sista året.

Likes

Comments

Hejsan. Har försökt några dagar nu på att få något skrivet här. Senaste dagarna har varit lugna och mestadels bestått av jobb.
Börjar vara inne på sista jobbveckan före skolan börjar, vilket jag känner mig omotiverad till. Har inte så mycket annat att säga utan hör av mig när något händer. Hade.

Likes

Comments

Här bjuder jag på två bilder från dagen. Har hunnit med jobb, mat hos svärmor, kaffe hos mamma och planterat nya blommor i krukan. Imorgon efter jobbet tänkte vi åka och bo hos morsan några dagar eftersom de är borta och någon måste ta hand om katten. Så ni vet var ni finner oss :)

Likes

Comments

Onsdagen den 26 juli klockan 3 på natten slängde vi in väskorna i bilen och drog ner mot Åland. Efter 14 tiden var vi framme.

Efter en powernapp åkte vi på förfest för att sen gå in till området. Denna kväll lyssnade vi på Toto och Freddy Kalas. Efter drog vi på efterfest till Kino.

Vi började torsdagen lugnt. Vi tjejer åkte på lite shoppig av kläder och mat. Tillbaka vid campingen fixade vi lite grillat.

Torsdagskvällen var vi och lyssnade på Basshunter. Åkte sen till Kino denna kväll. Hann även en sväng till Arken för att kolla läget där.

På fredagen gjorde vi inga större grejjer för det regnade. Var ut och körde lite och hann en sväng till Tildes mommo. Men till kvällen blev det bättre väder och vi var och kollade Markoolio och Norlie & kkv. En riktigt bra kväll på området. Drog sen vidare till Kino.

Lördagen bjöd på toppen väder! Så från morgonen låg vi på stranden och brände oss. Mot kvällen åkte vi till Arken på mat och sen vidare till Kino. Satt där hela kvällen och kom hem vid 4 tiden.

På söndagen packade vi ihop och åkte från campingen klockan 11. Vi sökte efter mat en bra stund tills vi slutligen hitta något som var öppet. Till på hade dom största pizzorna vi sett.
14 tiden åkte vi på båten och vi var hemma strax efter 12. En riktigt toppen resa och Rockoff vi ses nästa år!

Likes

Comments

Hejsan. Jag borde egentligen sova nu, men tänkte bjuda på lite bilder från helgen då vi var ut till norrskär :)

En riktigt mysig lördaskväll! Inatt så sticker vi till åland på Rockoff. Så det är väckning om ca. 3,5h. Uppdaterar möjligen i veckan hur läger är på ön :)

Likes

Comments

Igår från morgonen vaknade jag tidigt och åkte och hämtade mamma. Vi begav oss till Jakobstad där jag spanat in en bil på nätet. Och efter några timmar blev jag bilägare till min alldeles egna bil. Åkte sen in till centrum på lunch till Friends & Brgrs. Faktist supergott, rekommenderas om man har vägarna förbi!

Efter en snabb sväng hem mötte vi upp Macke & Elin och åkte ut på en båttur. Efter en guppig färd stannade vi vid Strampen på mat. Testade Ribsen där som också var supergott! Gick sen på en liten promenad före vi tog båten tillbaka till molpe. En riktigt mysig kväll :)

Just nu är vi också med Elin och Macke. Vi är påväg genom ett regnigt Finland påväg till Tuuri för att kolla vad som finns där. Hörs senare :)

Likes

Comments

Helgen är över och det är söndag kväll igen. Denna helg har varit jobbhelg men de har gått bra endå. I fredags var jag ledig och drog då in till stan med Tilde där vi mötte upp Jane och kollade rean med några fynd :). Mot kvällen åkte jag endast till Tilde på lite soffhäng.
Efter lördagens arbetsskift var jag snabbt hem för att sen dra till Tistronskär där UF hade en heldag. Vi spelade kubb, åt mat, var i bastu de som ville och bara njöt av vädret. Kvällen var rätt lugn. Var en stund vid mölle men söndamorgon var det jobbdax igen. Kvällen har varit lugn här. H kom hem med ögoninflammation och skadat knä idag så vi har endast kollat film och ätit lite.
Imorgon har jag ett skift för att sen ta två dagar ledigt med hopp om bra väder och en utflykt, Hörs!

Likes

Comments

Hejsan, det är en stund sen jag skrev här. Har tänkt ett par dagar att jag ska berätta om helgen, för vardagarna består oftast av jobb.


I fredags åkte jag en stund till Tilde och därifrån blev vi skjutsade till Jonas på förfest. Träffade flera man inte sätt på länge, hade lekar och annat roligt. Senare mot kvällen gick vi ner till Åminne. Vi lyssnade på 2 Blyga Läppar och åkte strax efter det till mamma för att sova där.

På lördagen tog jag mig hem igen. Mötte upp Emmi vid mölle för lite mat. Vid 16 tiden blev vi hämtade av Tilda och vi åkte till Lappfjärd. Var på förfest hos Lina och tog taxi sen till Närpes på tomatkarnevalen. En riktigt rolig kväll. Hann även med att lyssna på Lasse Eriksson, en riktigt rolig kväll!

På Söndagen tog jag en låå-åång sovmorgon och vaknade vid 14. Hoppa snabbt i duschen för att sen dra till Närpes igen. Åkte där på pizza och några timmar senare på minigolf. Blev en riktigt heldag. Tack för denna helg!

Likes

Comments