Julen närmar sig med stormsteg. Har julpysslat en del, här ovan ser ni några julgransbollar som blivit lagade. Annars saknas julkänslan. Får hoppas den smyger sig fram kommande vecka.

Har hunnit med en bal på praktikplatsen som var deras julfest. Riktigt roligt med en annan sorts julfest, och att få ta på sig långklänningen en torsdagskväll :)

Även haft ett julfest med UF gänget. En riktigt bra kväll med god mat!

Annars håller praktiken på att lida mot sitt slut. Imorgon är sista yrkesprovs dagen. Sen är det en vecka kvar. Känns synd att lämna, de senaste 5 veckorna har bara flugit förbi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi startade ner mot Helsingfors vid 9 tiden. Vi kom ombord på Silja Symphony vid 16 tiden. Vi kollade omkring före vi gjorde oss klara och gick på buffen som var riktigt bra. Efteråt satte vi oss i baren en stund före jag tog natt.
Lördags morgonen började vi med buffé frukost som också var toppen. Vi åkte sen in till stockholm och kollade shoppingen där som med mindre fynd än planerat.

Väl tillbaka vid båten så tog vi vara på några extra timmar vi hade och gick på spa. Riktigt skönt och med bra folk så var avslappnande :). Efter fixade vi oss före vi samlades alla och åt riktigt god mat! Vi begav oss sen på baren och var där fram till morgonsidan.
Söndagsmorgonen efter allt för lite sömn så var vi på finsk mark igen. Vi startade hemmåt med en paus på ikea där det även blev lite små shopping.
Detta var en riktigt bra resa jag skulle åka på igen :)

Likes

Comments

Hej. Har väldigt få bilder att visa så bjuder endast på dessa. Vi är just nu ett gäng på 25 pers påväg ner till Helsingfors och ska dra över till Stockholm och spendera lördagen där.
Annars rullar vardagen. Halva praktiken är avklarad. Skulle nog kunna stanna där längre :). Hör av mig när jag är hemma från resan.

Likes

Comments

Detta var hur köket såg ut när jag flyttade in med H. I hörnet av kaklet syns det när vi börjat prova lägga dekorplast på kaklet.

Jag började med att göra fogarna mörka. H ansåg att jag inte kunde ha vitt kakel på vita fogar. Färgen har en rulle på toppen som är tänkt att det skall funka att måla med, men det blev endast ett klottande. Så jag tog penseln istället.

Christoffer var snäll och kom och fixade dekorplasten på väggarna. Han fixade även dekorplasten på köksbänken som syns på nästa bild.

Här är även skåpdörrarna omlagade. Jag tog bort listerna och hade sen skåpen på målning. Satte även dit nya handtag.

Vi har fortfarande några saker kvar att fixa, så som nya lampor, måla om stolarna och väggen mot vardagsrummet som fortfarande är rosa. Även lite inredning vi tänkte göra oss av med och inskaffa något nytt som vi ännu inte vet vad det skall vara. To be continued.

Likes

Comments

Det har blivit långa pauser mellan inläggen senaste tiden. Men bloggen hamnar helt åt sidan. Tiden går mestadels ut på jobb och praktik. Men här bjuder jag på lite bilder.

En torsdag morgon åkte vi ner till Tammerfors från skolan. Besökte först hjälpmedelsmässan och åkte sen till ikea. En riktigt bra dag :)

Har även hunnit med lite middagar. En där våra mammor var och en med skottarna. Sköna kvällar.

Förra söndagen firades farsdag. Först i jobbet för att sen åka vidare till pappa och sen till mamma där morfar var.

Denna helg har varit en födelsedagshelg. Vi har firat Tilde som äntligen fyller 18 idag. Fredagen var lugn och satt endast hos Calle och Emmi och drack lite glögg. På lördags morgonen åkte jag och Emmi en stund till Tilde för att öppna lite presenter och prata lite. På kvällen förfestade vi hos tilde för att sen dra in till stan. En riktigt bra kväll med bra folk! :)

Denna vecka som kommer är lugn. Praktiken började förra veckan och trivs riktigt bra. Annars har jag endast två jobbdagar och en lugn helg inplanerat :)

Likes

Comments

Hej. Bloggen har hamnat helt efter. Så tänkte bjuda på några bilder från de senaste veckorna.

Har hunnit med lite ett som annat. Ollis, roadtrip till jeppis enkom för hamburgare, lugna kvällar, ätit gått. Och igår var vi på johannesgalan 2017 med uf. En riktigt rolig kväll med rockabilly tema. Ikväll ska jag och H och äta lite till pappa. Annars är allt som vanligt. Hejdåå

Likes

Comments

Hej. Har har det varit tyst de senaste veckorna. Det har inte hänt så stora saker. Har mestadels gått ut på skola och jobb. Har även hunnit på en krogenrunda. Idag fick vi även höstlov, vilket kommer till en del jobbas. Ha ett bra höstlov! :)

Likes

Comments

Hej. Här ovan ser ni de jag sysslat med senaste veckan. Tror bilderna får stå för detta inlägg. Söndag kväll klockan 21.46 och har inte lusten att skriva om de som hänt senast. Men det har varit en riktigt bra vecka känns det som :)

Likes

Comments

Hej. Här har det stått tyst de senaste två veckorna. Har sen dess hunnit med några fester och lite nytta. Jag har inte så mycket att berätta. Idag tänkte jag hinna städa lite, en sväng till gymmet. Och möjligt vis hämta vårt nya köksbord. Vi får se vad dagen har att ge.
Ha en bra lördag. Här väl av mig om två veckor igen :)

Likes

Comments

Hej. Här står det rätt tomt. Har flera gånger gjort ett försök att blogga men det har inte blivit av.

Har hunnit med lite ett som annat. Bilderna får stå för sig själva. Har annars även hunnit renovera lite mera i köket, så just nu är vi utan skåpdörrar. Har även varit sjuk några dagar. Och lite sådana vardagssysslor. Hejdå. :)

Likes

Comments