Header

Lite snabba bilder har inte så många och dessa ligger redan ute på min instagram men gud vilka otroligt fantasifulla klasskompisar jag har, hur många fina makeuper som helst, "skönhets fantasi" var temat. Jag önskar att ja testade makeupen först innan ja valde att göra den på lektionstid men jag har inte haft tiden. Skulle gjort mer och störra fläckar där ni ser de svarta stenarna och valt att inte ha ögonbrynen vita och fixat ett bättre sätt att skapa fjädrarna, gjorde en stensil men airbrush färgen ja arbetade med tunnade ja ut för mycket så de sluttade inte så bra så fick försöka rädda situationen med skugga och aquacolor. Men älskar de tjocka fransarna hahaha och mina växter. Men var kul att göra denna typ nästa gång vi jag nog göra något mer med ansiktet. Min ide var en uggla om de inte syns.

Bilden på mig, så ska ja föreställa en blandning mellan ett korallrev och havsdrottning typish. :) Och Brevid mig är det en godis 😍 Rolig dag! I morgon blir de demo för åldring och sminkjobb efter skolan! Wihoo!

- Em

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Många bald cape gjorda och vi har haft vårt prov i de. Tyvärr har ja inga bilder att visa men de kommer flera tillfällen då jag ska göra bald caps i olika karaktärer eftersom ja håller på att planera lite smått vad ja vill åstadkomma med min portfolio. Det är roligt att planera sådana saker är man organisations människa på sådant man gillar så är man. Skolan är livet i dagsläget, ja är där från morgon till sen kväll som i lördags var ja där från typ halv två på dagen till midnatt sen gick jag och Mich hem. Planerade och skapade facechart, mallar och spray målade växter svarta som ni ser på bilden. Vi har nämligen tävlings makeup på onsdag i glamour fantasi. Det är ungefär sådana makeuper dem gör på beauty sidan av IMATS. Så de ska blir roligt att se allas designer och skapa en själv, jag kan inte riktigt se den i huvudet min idé hur den kommer vara, har allt på papper osv men ja vet inte. Jag är inspirerad av en uggla haha. Så få vi väl se hur slutresultatet blir.

Vi har även blivit tilldelade våra grupper inför film inspelningen vi ska göra. Jag blev Key hair, alltså har ansvaret för hårdelen, eftersom vi är så många i vår klass så blir vi olika delar och nästa filminspelning vi ska göra så är de som varit Key denna omgång assistenter nästa. Så alla får känna på hur det är att ha huvudansvaret för ett kategori. Hade ju givetvis velat ha sminket men ju mer ja känner efter ju bättre känns de så har redan gjort script break down och läst manuset och i veckan ska vi få en uppdaterad version då de ändrat lite i de och bilder på skådespelarna så jag kan börja planera och visa mina idéer på mötet vi har med filmteamet. Känns väldigt roligt.

Denna vecka består av vax application, föråldring, smink tävlingen, öppethus där ja ska sminka actingstudents sen ska ja hinna skriva klart historia om en makeupartist då vi ha redovisning av dessa nästa vecka, portfolio fotografering till helgen igen, träna inför provet som vi har till veckan, planera andra karaktärer skapa facecharts ja de är en del att göra så jag hinner inte så himla mycket mer än det om ja ska vara ärlig. Men ja tycker de är kul men får väl ta mig tid till att göra lite andra saker också kanske. Men när man är med likasinnade, så piggar den där kaffen upp en och diskussioner om olika portfoliobilder och idéer med musik i bakgrunden så går timmarna snabbt.

Men helvete va dyrt detta yrket är, vår lärare idag berättade att hennes makeup kit (Då är de special smink, hår osv också inräknat och allt vad de är en makeup artist gör, för nej vi gör inte enbart ansiktet, vi behöver tillexempel bära med oss örongropar till skådespelarna där är vårt ansvar som en lite sådan där grej man inte tänkt på) 50 000 dollar, mina vänner de är typ 350 tusen svenska kronor?! Herre. Så en försäkring är bra att skaffa sa hon på väskan, och ja med min otur behöver jag nog den där försäkringen innan ja flyger NÅGONSTANS med de "lilla" jag har nu hahah.

Annars mår ja bra för er som undrar där hemma, hoppas ni mår bra också, börjar bli vår här, känns konstigt för de vart typ aldrig vinter för mig i år så ja vet inte ja. haha men gott när solen skiner och man får D vitaminer, för att låta lite äldre.

När nu måste ja renskriva mina anteckningar från dagens lektioner. Ha en fortsatt bra vecka. Om ja får bra bilder och min design blir bra så lägger jag upp dem här. Hade bra så länge.

- Em

Likes

Comments

Så idag fredag eller idag de är ettermidnatt här så lördag i stort sett. Idag började vi ÄNTLIGEN med bald cap som ja väntat och längtat, alla ni som är mina vänner vet. Detta är de ja sett fram emot såå mycket. Ida var det en demo hur man tillverkar egna bald cap på 7 stegs metoden. Vi har kollat olika typer av bald cap, vilka som funkar till vad osv, ja allt som är bra att ha kunskap om. Ja tänker tyvärr inte berätta alla steg man gör utan de får ni som är intresserade kolla upp på nätet eller betala 300 000:- för  (utbildningen) hahah men de var lätt och kul tar en stund innan man får upp farten. Gjorde 4 st som vi ska ha när vi tränar nästa vecka och sedan får vi göra hur många vi vill så ska göra lite olika storlekar och sen två olika sorter på etta kampus och spara. Gör man rätt så håller dem hur länge som helst.

Så en lärorik dag på skolan och efter lektionen var slut stannade vi kvar och tillverkade några flera och sen tränade ja på att lägga skägg men tillslut blev vi så trötta så vi bestämde oss för att gå och käka pizza och sedan tog vi en kvällsbio och nu sitter ja i sängen och ska strax sova för i morgon blir de skolan hela helgen, portfolio dags igen, modell i morgon och träna och lite sånt innan tror ja sen ska Alyssa vara min modell för avantgarde makeupen igen.

Ha en fin helg på er :)

- Em

Likes

Comments

Så jag har börjat med fotograferingarna till min portfolio nu äntligen den är många som ska göras och denna termin är smockad med prov och allt som hör till runt omkring plus att man vill träna på sakerna man lärt sig under lektionen och plugga samtidigt och göra fotograferingar. Förra helgen tror jag det var så gjorde ja en fotografering med en klasskompis en klassisk sotning, bilden ni ser är tagen med min telefon så den riktiga bilden får ni ser senare när ja bestämt mig vilken som jag väljer. Bilden i mitten och den bredvid var från i torsdags då hade vi vår fotoprov, då vi skulle fixa modell, bestämma klädsel, makeup och hår och seds fota med en fotograf och med vår lärare inne i en "studio". Frågade en Svensk tjej som jag hittat i en grupp och som även går på skolan fast ett annat program så hon hade valt perfekta kläder och smycken och sen gjorde ja sminket och håret. Så komist för vi hade på oss samma gråa ulliga tröja från gina, och hon kommer från Örebro och jag har jobbat där så de va lite kul! haha :) Bilden är tagen med min kamera ute i hallen på skolan i direkt dagsljus lite snabbt men blev relativt bra och bart nöjd över resultatet.👌

Bilden i mitten är på Alyssa och hennes modell då hon hade köpte ett sådant där ljus, ring ljus eller vad man ska säga finns i små man kan säte på telefonen men hon hade köpt ett stor och vilka bilder de blev av de ljuset så snyggt med tanken på att vi är inte direkt några mäster fotografer och vi måste ta våra bilder själva till portfolion.

Så till lördagen ska jag sitta modell för en avantgarde makeup och jag ska göra min avantgarde igen :) Ska bli kul att tillbringa helgen i skolan, sminka, dricka kaffe, träna på olika saker och ta tag i lite viktiga moment.

- Em

Likes

Comments

I tisdags fyllde ja även hela 28 år gammal. Tiden går snabbt och de känns konstigt att fylla så mycket, de är nu bara 2 år kvar tills ja är 30. Shit av blir det. Men mina vänner får mig att känna mig ung haha. Började med att ja fick massa grattis kramar av mina vänner och en trevlig sång av mamma och pappa haha. Sen på lunchen så fick ja ett kuvert av där klassen (hör nu riktigt noga) hade sparat ihop pengar till presentkort så ja kunde köpa tillbaka en del av produkterna ja förlorade i samman med att min resväska kom bort. Alltså ja hade inte ens ord för den fina gesten som alla i MKD31 gjorde. Det är studenter och har eller inte mkt kr över men att de tog av sin budget för att göra detta för mig? Ja är i chock så himla snällt och ödmjukt av dem alla ❤Tack snälla. Och de var egentligen inte menat som en present utan detta skulle de ha gjort fast ja inte ens fyllde år? Men att de passade så bra när ja gjorde de också. Och butiken med sminket och allt har rea på måndag så då kan ja kanske köpa med allt nytt och kanske till och med ha pengar över :) Vill ha så mycket 😍

Sen tog jag och några av dem närmaste som jag umgås med och käkade mat på en restaurang tillsammans. Så god mat goda drinkar och en gratis efterrätt som restaurangen bjöd på bara för de var födelsedag och härligt sällskap avslutade jag min födelsedag med ett leende på läpparna.

(Och nej väskan är ännu inte hittat, specialisterna som skulle leta efter väskan har letat på fel flygplats och gbg sas har inte hört av sig sedan ja frågade ut dem om kommunikationen på deras företag och vad som händer nu. Pinsamt av ett stor bolag att behandla sina resenärer på detta sättet. Baggage Service SAS Landvettern är ett jävla skämt)

Annars är ja otroligt nöjd över min dag, ju äldre man blir ju nöjdare blir man över de små detaljerna.

-Em

Likes

Comments

Så har gjort lite allt möjligt känns de som denna vecka så delar upp de i mindre inlägg så kanske de inte blir så långt att läsa. Första dagarna prepade vi hår eller ull rättare sagt som ska likna hår för att applicera skön, ögonbryn osv. Vi ska jobba med mänskligt hår i termin 5. Detta var hur svårt som helst ju med att inte få de att kleta och fastna i allt, själva limmet som vi använde, så ena dagen gjorde vi goatee och andra dagen prepade vi hår för fullt skägg som ni ser på Maddy här på bilderna. Hon var sjuka dagen då vi skulle mixa håret men tydligen har man ett bra minne för färg anpassning som ni ser. Vi har bara mixat 3 färger på skägget osv bara för träningensskull nu i början men på film gör man med 5 färger för att få de mer realistisk. Men kan säga er att de var svår, krångligt men kul. Inte jätte festligt att ha de där i ansiktet i 13 timmar som skådis.

Detta är en egeiska som är väldigt bra att ha och att bli duktig på det. Vill träna mer men de är ju en sådan process men de är väl värt de i slutändan. Är hår överallt sen ska ja lova er ungefär som glitter försvinner aldrig haha. Vi hade även en otroligt bra lärare och under den långa demon som hon hade (3h) men att lägga et fullt skägg. Så berättade hon många roligt, bra och tänkvärda historier från sina jobbtillfällen hon är en makeup artist och hårstylist i film/tv industrin, Vi sitter typ som små ljus och ler och skrattar över historierna, man känner sig om ett litet barn haha. Men intressant är de och en dag ska ja kunna berätta historier ja också, hoppas ja i alla fall :)

-Em

Likes

Comments

Så va fredagen här och ja ligger i sängen och känner mig smällfet, har ätit massa godis och chips istället för att laga kvällsmat... typiskt! Men de känns som ja har i uppdrag att äta upp allt godis inom kort ism ja tog med från Sverige så ja inte har de så länge. Haha Är ju inte den bästa dieten när man vill börja äta bättre och röra på sig mer.

Har verkligen gillat denna vecka i skolan riktigt mycket, har mest varit prep saker som hur man förbereder håret för en peruk och hur man förbereder håret för en baldcap (Som ja för övrigt vet nu och de är så kul att göra de så ser jättemycket fram emot själva bladcapen nu) och idag har vi jobbat med creppat ullhår som man använder för att skapa ögonbryn, skägg, mustasch and polisonger. Vi ska få lära oss hur man gör allt detta med riktigt hår också men vi börja med detta, ser typ ut som riktigt hår också så. Vi fick en demo i hur man skulle mixa, ånga och fixera håret kort och gott. Otroligt kul :) Även mitt senaste inköp för hår verktygen ser proffsigt ut och ja håller reda på sakerna bättre.

Vi jobbade på hårdockorna första lektionen sedan gjorde vi samma sak plus en till teknik för att få bort håret och få de så platt som möjligt under baldcapen för personer med långt hår på varandra. Fick klasskompisen ja hade för peruk prep hon som har så mycket hår och tjockt hår så ena tekilen var verkligen inte alls bra på henne så denna som ja visar på bilden här fungerade mycket bättre. Roligt att vi få lära oss olika tekniker som är bra för olika typer av hår och om det är på huvudpersonerna eller bakgrundspersonerna i filmerna osv som ska ha ex baldcap. Där ser ni min mixing skål där de var massa gel som man sedan penslade in i håret i olika sektioner och torkade med hårblåsen osv. Vill inte avslöja allt hur man gör ;) haha. Det var i alla fall lätt och roligt, de enda krångliga är runt öronen som den är viktigt att de är rent och håret borta från hårlinjen osv.

Sen använde vi dessa redskap för att skapa och prepa för skägg osv :) Den i mitten är ju löjligt vass som in i helvete och sen ullett de olika färgerna ser ni där över och så ser dem ut när man klippt och ångat dem i den "form" man vill ha de långa på bilden, de såg ut som dem längst in vid klockan först. Ska blir så kul att applicera mitt mixade skägg på mich på måndag haha. Då får ni se hur ja skulle sett ut i skägg & mustasch, haha herregud kommer antagligen vara hur snygg som helst i de ;) Jag var även hos min lärare och vi gick igenom bilderna från black and white fotograferingen och de kommer här nedan.

Denna termin känns verkligen rolig och bara att prep sakerna har varit hur kul som helst så kan ja bara vänta på allt annat vi ska göra :D Nästa vecka har vi fotografering med en fotograf och denna helg ska ja på söndag göra en portfolio bild, en av mina uppgifter som ja gjorde i skolan ska ja börja om och förbättra så jag kan ha den istället.

Ha en trevlig helg, kommer inte skriva i bloggen under helgen så nästa uppdatering blir väl någon gång under nästa vecka så ni vet ;)

- Em

Likes

Comments

Så i tisdags började vi termin 3 och där med bytte campus till detta. Ett lite mer industri in förra eftersom vi börja med andra saker här. Vi behöver även inte flytta runt platserna varannan vecka utan nu har vi dem platserna för hela termin 3, skönt! Då kan vi ha framme saker på stationerna istället för att plocka upp och ner varje dag och även kan vi använda detta rum 24/7 utan att behöva fråga eller be någon låsa upp. Vi har kort till detta så!

Vi har under veckan arbetat med att preja håret inför peruker eftersom man måste göra på ett speciellt sätt för att peruken ska hållas på plats alla de timmar en skådespelare har på sig den. Även har vi lärt oss att styla en peruk och fasta den på ett korrekt sätt så den inte åker av. Våran lärare i detta är hur grym som helst och jobbar på massa filmer och tv produktioner som både hår och makeup.

Vi fick även lite nya produkter och verktyg första dagen också. Nya penslar för användning till specialeffekterna och "hår" som vi ska göra skägg, ögonbryn osv va, tror ja? haha. Ska bli kul att se hur man använder detta som ni ser på bilden nedan.

Vi träna på hårdockor först och sedan på varandra för att bekanta oss med tekniken först. Jag gillar inte alls hår och är verkligen inte specialett duktig på det heller då de inte är min starka sida MEN ja tyckte de va väldigt kul att fixa i ordning peruken så gjorde en uppsättning som vår lärare visade oss den blev helt okej. Nu är ju inte detta de bästa perukerna och kvalitéerna konstigt nog när utbildningen är så dyr men men. Här kommer i alla fall bilderna.

Min klasskompis som är modell har så sjukt jävla långt och tjockhår så de var verkligen en utmaning att få undan allt hår så bra som möjligt men ja lyckades fint. De som stor upp lite är peruken då den är lockad först. Var kul att göra denna frisyr och ska nog testa den igen.

I morgon ska vi jobba med att preppa håret inför en baldcap. Wihoo ska bli himla roligt och tydligen väldigt svårt. Men ser fram emot det. Idag har ja även varit och köpt lite så saker till hårsele mer spännenen, clips, snoddar som vi måste ha. Även en bra låda att förvara allt i samt 2 falskor som ja ska ha sprit och vatten i eftersom de försvann i min väska som ännu ej är hittad. Suger! godnatt.

- EM

Likes

Comments

Julen och nyår över och det är dags att gå tillbaka till vardagen igen och skolan börjar i morgon. Termin 3 redan, går för snabbt! Men denna termin har ja längtat efter, de är baldcaps som gäller nu och större karaktärer så de ska blir himla roligt. Jag är taggad att lära mig massa nytt och träffa klassen igen.

Under julen drog ja faktiskt hem till Sverige för att träffa min familj och överaska bröderna. Men givetvis träffa mina vänner och Fredrik. Resan blev dock inte som ja tänkt mig alls, resan hem till Sverige slutade i tårar och stress av missade tåg, missade flyg och min jävla väska som försvann som ja ännu inte fått tillbaka 18 dagar senare. Och de hemskaste är att de kan inte hitta den... Jag har allt där i, alla mina kläder hade även köpt nya kläder som ja inte ens använts nya underkläder, mitt egna smink som ja hade köpt nytt pga att det tog slut, sen hade ja min laddare till kameran, hårgrejer, smycken, mm. De som suger mest av allt är att ja har i stort sett allt special smink från mitt kit i väskan också... De ja använder i skolan. Så de är ju borta och det är verkligen inte gratis att köpa nytt. Så ni förstår att hela ens lilla liv är i väskan och så försvinner den?! Tänker inte dra historien fullt ut den är lång och jag har berättat den så många ggr så ja är trött på den. Gör mig bara ledsen. Så när ja skulle åka tillbaka hem till Van så var ja värdigt orolig över resan om de skulle missas flyg och den resväska där ja skrapade ihop saker hemma för att ta med. De nya kläderna som mamma och pappa hade hjälpt mig köpa nytt pressade ja ner i handbagaget ville inte att de få tröjor och byxor ja har skulle försvinna igen.

Så ja va tror ni... ja missade flyg (När ja skriver att ja missade innebär de att de är flygbolagens fel inte att ja inte kom i tid) och när ja äntligen kommer till Van står ja och väntar på in väska en timme, kommer inte, blir svettig och tänker nä fan de är inte sant en väska till?! Så står i kön till väsk servicen när kl slår 12 och nytt år rings in. Har "firat nyår 3 ggr detta år" pga tidszonerna haha. De hittar i alla fall den väskan i data basen och den är kvart i Montreal och flygs till Van dagen efter på morgonen. Så ja skulle vänta tills de ringer och sen frakta väskan. När ja kommer hem är kl närmare 1 har ja nästan rest i 2 dygn. Tar skytrain hem, är trött och lite ledsen eftersom de hände igen. Kommer hem och lägenheten är kaos. Men de är en historia ja får hålla till mig själv. Börjar mitt i natten att ringa massor efter min första väska, och får äntligen tag på de tag nr som varit borta. Skickar till SAS bagage service och ger dem den. Har skrivit till dem varje dag sedan väskan kom bort. De är fan inte snabba och inte speciellt trevliga heller, så dagen ris till dem, de kan få en ros när ja håller i väskan. Hon bad mig vänta några dagar... Ja har väntat i 18 dagar skrev jag. Sen somna jag, eller låt oss säga att ja gjorde de i alla fall och vanka upp glad osv.... eller.

Ja sitter hela morgonen och kollar på serien Fröken Frimans Krig, helvete vilken bra serie. Väntar men flygplatsen ringer inte, ja försöker få tag i dem när kl börjar närma sig 16. Sitter i kö i telefonen och chatten på internet i 2 timmar. Bestämmer mig för att åka tillbaka till flygplatsen istället. Och till min lättnad så finns den där. Glad blev ja för att få tillbaka en väskan. Men ni kan fatta vad rädd ja är att lämna ifrån mig mitt bagage, tänk när ja ska hem sen igen med alla väskor. Ja kommer ju inte ha något kvar. Fast de är väl ett problem om 8 månader för nu ska ja vara här så länge. Känns kul och spännande. Men ändå gott att ja var hemma och fyllde på energin och träffade familj och släkten❤ Och fasters älskling, Kajsa har blivit så stor och fått en sådan mysig och underbar personlighet. Så glad och söt unge. Älskar dig! Sen träffade ja kompisarna en sväng, inte alla men men. Hade i alla fall super mysigt med dem som var hemma ❤ Sen Fredrik också ❤ Ja de var härligt att träffa alla igen. Nu ses vi inte fören till hösten.

Som sagt i morgon börja skolan igen och första veckan är de lite hårgrejer så då blir de väl inte så mycket skriva i bloggen, gillar inte hår tyvärr önska verkligen ja gjorde de men de är så svårt. Hoppas ni alla haft en fin jul och ett gott nytt år. Har ni något nyårslöfte föresten? I år har ja ett som känns viktigast, Skapa värdefulla kontakter.

Hare gott hej!
- Em

Likes

Comments

I bland undrar jag hur svårt man kan ha med att göra ett jävla ärr med vax? Haha alltså the struggle is real with that kind of product. Tränade hemma i helgen såg ut som ett kvinno organ i slutet haha..... Alltså jag väntar verkligen tills kronan faller ner på rätt plats. För detta är ju bara pinsamt. Hur kan de vara så förbannat svårt att göra ett skärsår med vax? haha. Men är ju bara att träna men fan.... Jag är ju en sådan där person som vill göra de rätt och perfekt från första början och när de inte händer (Lär ju vara så varje gång vi kommer in på nya special effekter eftersom ja aldrig gjorde på en sådan här nivå och den nivån de blir) känner jag mig sämst i världen. Hatar presentations ångest.

Men och andra sidan får ja säga att ja är rätt bra på black eyes. 😁 kan ju alltid bli bättre men de är något jag inte känner mig osäker på och de känns ju bra. Gjorde i alla fall denna makeup på Mich. (Obs att dessa makeuper med "specialeffekter" jobbar vi inte med foundation eller hela makeuper just nu utan vi fokuserar vår tid på just de momentet.) Denna är i alla fall två black eyes och en "bruten" näsa. Eller de ska i alla fall se så ut. Vaxet med näsan har varit de lättaste att göra i vax väg. Fick ända en relativt bra uppbyggnad och svullnad. Det som inte går ända hem med näsa är att vaxet syns då jag valde en för ljus färg från Illustrater paletten. Lär mig fortfarande att jobba med färgerna. De är torrt pigment som enbart aktiveras med alkohol.

Denna typ av application var kul att göra och ser fram emot mer av detta. Det känns faktiskt kul att lära mig också givetvis om sådant jag inte kan. Inte direkt rädd för att fråga om tips och hjälp av läraren heller. Hon är sträng, rättvis och grym. Alla är mer fokuserade, tystare och kämpar extra mycket. Det gillar jag. Givetvis har vi super sköna lärare också. Ingen ja ogillar, de är bra på olika saker och har olika lärstilar vilket jag tycker är super viktigt. Men nog om de nu. Roligare att prata makeuper ;)

Idag jobbade vi med första gången i mitt liv med gelatin scar. Det är kul men lite krångligt eftersom som man måste värma upp de och sen applicera snabbt på ställena man vill ha produkten för den stelnar snabbt. Vi jobbade som vanligt med Illustrater. Jag var så himla nervös och lost först när jag gjorde de för blev så osäker. Haha. Men Emma påminde mig att jag behöver tro mer på mig själv. Trodde jag gjorde dåligt men läraren tyckte ärret var bra men att ja inte behöver ta så mycket färg runt omkring men annars tyckte läraren att de var bra och ser bra ut på bilderna. Så första bilden är utan blod i ärret. Och den andra bilden är när jag applicerat blodet. De ser lite orange ut blodet men de är för det är det ljusa blodet i fel belysning. Men men får köpa mig ett lite mörkare blod kanske. Var kul att göra denna makeup med.

MEN haha de förbannade vaxet när jag skulle applicera på en annan klasskompis var ju för hemsk. Jag fattar inte varför de inte går som jag vill, testar ju allt. Man kan jobba med vaxet på två olika sätt för att jämna ut de. något som kallas castor oil eller KY jelly (glidmedel) Jag tycker bättre om att använd KY för de tar du bort med vatten de överflödiga runt om kring vaxet, ifall du skulle använda castor oil måste man använda alkohol och gör du fel så luckras vaxet upp och går i sönder typ. Men vi skulle använda CO idag så får ju bara gilla läget. Så bilderna nedan är min sminkning idag. Vi lärde oss även bland annat, 4 olika typer till av scar idag med.

Dessa blåmärken lekte jag runt med hemma i helgas, bara för att testa med styrkan i blåmärkena. Hittade en bild att följa för det första blåmärket. Men var inte en enkel match. Är på något sätt enklare att göra black eyes. Men de är nog för ögat redan en form som du följer typ. Sen hade ja de sämsta ljuset också hemma.

Och sist men inte minst en lite uppdatering om helgen i vardags livet också kan ju alltid vara spännande att veta eller inte. Fredag tränade jag på blåmärken som sagt, kollade film och bara var på kvällen men på dagen så hade vi middag med dem som ville från MKD29, MKD30, MKD31 och fick tips om utbildningen och klasserna, vilka lärare man får. Vad man ska tänka på och allmänt visa sig typ så vi vet klasserna :) Var trevligt. Jag, Charlotte och Mich satt vid bordet där 29 var. Det är dem som tar sin examen nu i december.

Sen gick vi till Victoria Secret för att kika lite, sen blev de starbucks för en lite kaffe och bara pratade om allt möjligt. Trevligt. :)

Sen lördags så passade Jag, Charlotte och Alyssa att plugga på ett kafé alltid lika mysigt tycker jag. Och sen gick vi hem till Charlotte och käkade, och sen kom Mich och Maddy upp och så spelade vi massa spel och kikade på film. Och söndags, städade ja ta mig fasiken hela dagen. Allt från att möblera om i köket för de såg tråkigt ut, Lik mor min när man bara känner för att ändra. Sen tvättade jag soffans överdrag för de var så äckliga tror inte de tvättat dem kändes de som. Sen badrummet, hallen, rummet mitt. Ja allt tog ju flera timmar. Men känns gott att det är städat och rent nu. Ja håller de så himla rent och ordentlig, super konstigt? Min lägenhet brukar se ut som ett bombnedslag med kläder och disk typ, haha. Så denna sida är ny för mig. Antar att det är för att jag bor med någon annan. Gillar dock denna Emelie. 😉 Sen var de skola idag och satt kvar efter skolan så Mich kunde träna lite sen tog jag och Chelsea och käka sushi på bästa stället. Mysigt för vi beställde så mycket mat och så var de en julgran som blinkade i alla möjliga färgen bakom oss. :) #tönt! men gillar ju sådant. Haha

Långt inlägg idag men hoppas ni orkade läsa igenom de.

- Emelie

Likes

Comments