Hej på er! Onsdag idag! redan halvvägs genom denna vecka, och snart är det 3 advent redan. Jag håller på att få ordning på jobb som jag vill ha, så idag ska jag träffa en familj som jag ska vara assistent hos. Är så taggad för att börja jobba nu och få egen lägenhet, har liksom samlat ihop poäng i ca 2 år.

Idag åt jag surdegs toast med avokado till frukost, och vid 12:30 i väntan på mötet som inte blev av drack jag min choklad milkshake från Barebells.

Nu när jag kom hem tidigare än väntat så ät jag lite nötter och dricker vatten. Ska äta sen lunch vid 16:00 innan jag ska in till stan igen.

Ikväll blir det äntligen träning på gymmet eller hemma efter jobbträffen, blir nog att jag tar med en protein bar som jag kan gnaga på innan jag anländer till gymmet. sen blir det att skynda sig hem till en lax till sen middag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! äntligen tillbax, Idag så var jag helt inställt på att träna ett tungt benpass. Det började bra men jag fick ingen kontakt med rumpan, fick mest ont i ryggen och handlederna. Måste träna mer på min form tror jag. Jag hade också skrivit upp ett tränings schema inför passet men det gick inte att utföra. Jag gick så sjukt ont i benet att jag inte kunde fortsätta med marklyft eller annat. så jag fick göra lite magövningar istället vilket fick bra.

Fick in lite små benövningar, och 1 km på bandet. mer än så gick det inte idag.

MEN, idag fick jag mitt paket från proteinbolaget, Det innehöll en av deras T-shirts svart M, svart shaker, 100 % whey premium chocolate dream och Recoil bands 3 pack.

Recoil banden är i 3 olika färger (motstånd) grön-lätt, blå-medel, Röd- tungt. När jag skulle testa den gröna så gick den av direkt. så jag kontaktade deras service och berättade vad som hände. Hon som jag fick prata med var otroligt snäll och hon valde att skicka ett nytt 3-pack till mig! blev så otroligt glad! Älskar er proteinbolaget!

Iallafall, Tröjan i M var rätt tight men den satt bra på, kan lätt beställa en L sen också. Älskar verkligen deras tryck på tröjan.

100% whey chocolate dream är min favorit, den funkar super bra med både vatten,mjölk och almond mjölk.

shakern är ju bäst den också, kan hända att det läcker ibland enligt mig men får hoppas att denna är bättre haah.

Likes

Comments

Gomorgon! Äggröra är nere efter en lagom promenad med Hunden innan frukost. Det kändes rätt så bra att ta en promenad på tom mage, men mitt humör är ofta på kanten.
Jag vill gärna börja med minst 1-2 glas vatten på morgonen innan jag fixar min frukost eller andra saker. Så jag ställer nästan alltid ett glas med vatten vid sängen på kvällen.
Denna vecka har jag bara suttit vid datan och spelat.. är så nördig Fyfan. Jag har också haft så ont i benet så att träna har inte direkt varit roligt.
I måndags fyllde jag äntligen 20 år! Vi åt ute på en pizzeria och massa tårta. Jag önskade mig mest pengar men fick ändå 3-4 paket, nöjd blev man.

Likes

Comments

Idag testade jag träna hemma, men det gick inte så bra då jag är trött av förkylning och min period kom idag så har kramper som får en att krypa ihop eller gå som en krok med ryggen. Alvedon hjälper ibland men inte ofta, det är så starka kramper att inte ens en Alvedon kan motverka allt.

Idag så drack jag först en smoothie till frukost och sen stretchade jag lite och försökte träna lite. Och efter det så har jag NU skurit upp ett Päron, ett nytt glas med smoothie och en protein bar Salt & Peanut från Barebells.

Tänker testa att inte äta så mycket denna vecka, mest frukt och små portioner så får vi se hur det går. Jag vill verkligen förlora lite vikt innan min 20 års dag! som är om 9 dagar.

Denna lördag ska jag väl inte göra så mycket mer än att försöka få i mig mycket vatten och träna lite mer om jag orkar.

Vad gör ni på helgerna?

Likes

Comments

Då var det måndag igen, och jag gjorde en omelett till frukost idag! super gott med gurkor till. Och kl 14:00 så gick jag en runda med hunden i stan. Orkade inte mer då jag har kört rätt så hårt på gymmet de senaste 2 dagarna och sömnen inatt var inte heller på topp då jag vaknade kl 03:00 kändes som jag var med om "sleep paralysis", jag låg helt stel i sängen och kunde inte röra mig och kändes som nån var i rummet.

Imorgon ska jag förhoppningsvis till gymmet, tänkte köra snabb cardio & mage.

Likes

Comments

Instagram@fit_byemz