Idag har vi haft en dag ute i lekparken, med lite fika och sånt! Barnen fick verkligen leka av sig och de kan man nog säga att mamma och pappa fick med hehe ;) nu är de sängen som gäller jag är super trött!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 219 readers

Likes

Comments

Hejsan!
Sitter just nu i bilen på väg till Södertälje, vaknade runt halv 8 i morse i panik och trodde jag sovit över, gjorde mig ordning lite snabbt och så sen var de bara att åka. Vi skulle egentligen vara framme klockan 12 men de lär vi ju aldrig hinna nu då vi snart åker förbi Uppsala, menmen vi kommer fram iallafall. Skriver mer lite senare då jag kommit hem. Hej så länge!

Likes

Comments

Måste bara skriva om ett spel och de är det där Pokémon go.
Alltså detta är både farligt och bra på samma gång, det har knappt funnits en månad och de e redan kaos, gick på stan för någon dag sedan
Och alla gick runt med sina telefoner och såg knappt vart dem gick?! På de sättet är det livs farligt, man vet ju aldrig om dem är så inne i spelet så dem går rakt ut i vägen eller något liknande. Sen är de väldigt mycket motion i spelet med då man får gå runt så himla mycket men de borde finnas en gräns för detta spel!! Snälla vad skulle man säga om det hände någon olycka med något barn för dem
Är så inne i spelet? Barn som inte tänker så mycket när dem spelar, Usch vill inte ens tänka tanken på vad som kan hända. Borde iallafall vara en åldersgräns på spelet. Jag var bara tvungen att testa det en gång då alla höll på med det och prata om de så mycket men jag förstår absolut inte de roliga i det?! Satt för någon dag sedan också med min stora syster och hennes son i en lekpark i andersberg, där vi ser ett par och deras bebis i vagn som gick runt och leta dessa monster eller va det nu är, folk har gått ut i vägen och blivit påkörda, vissa har gått in i bussar.. Gått ut för stup, här i Gävle så är det så mycket folk just utanför biblioteket , folk sitter på backen för att spela och leta dessa bollar. Nej tacka Gud för man ej spelar.
Nej nu ska jag ta och göra mig ordning för att lägga mig och titta på empire. Godnatt 😘

  • 247 readers

Likes

Comments

Hur varmt som helst och vi är nu påväg till Sandviken för att köpa ny pool då de tydligen va små hål i våran märktes idag!
Imorgon ska vi till Michelles grav och lägga lite fina blommor, änglar och sånt.


Jag och min stora kärlek, pappa till mina barn & min bästa vän ❤️

  • 260 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Nyligen vaknat och knäppt på ett avsnitt av "orange is the new black" jag älskar dessa serier, så är det ingen som stoppar mig att sluta titta så kan jag kolla i evigheter hehe. Idag blir det en dag hemma i poolen om det är fint väder, har ej vart upp och kollat ännu. Men sen blir det förmodligen grillat idag med. Skriver mer lite senare då jag har mer och skriva om :)
Puss!

  • 250 readers

Likes

Comments

Hejsan!
Har inte haft ork till att skriva dessa dagar då jag vart super dålig. Jag har inte gjort så mycket dessa dagar, mest legat i sängen och kollat på empire och ätit glass.. Idag är jag mycket piggare så ska sätta i lite färg i håret och städa lite, imorgon blir de en pool dag här hemma om de blir lila fint väder som det var idag! Nu ska jag sätta i hårfärgen så kan skriva mer sen! 😘

  • 255 readers

Likes

Comments

Idag har jag absolut inte gjort någonting alls, varit hemma, grillat och bara tagit de lugnt. Kollat även på världens bästa serie som heter empire, den är galen! När man väl ser den så kan man ej sluta kolla 😍 klockan är halv 7 så idag händer de ej så mycket mer.. Ska lägga mig och se några till avsnitt sen sova. Ska upp och jobba imorgon så de får bli mer skrivande efter det. Puss!

  • 282 readers

Likes

Comments

Första gången jag såg dig blev jag förälskad, de va något speciellt som jag aldrig känt förut. Något som gjorde att jag bara hade dig i mina tankar. Hur skulle jag någonsin kunna vara utan dig? Att tänka mig ett liv utan dig går inte. Du är far till mina barn och min första, största och sista kärlek. Det finns bara en som du och det kommer alltid att vara du.
Du är den jag pratar med om allt, den jag känner mig trygg med och mina barns trygghet. Allt du gör för oss är guld värt. Tack för att du är en del av vårat liv, utan dig är vi inte hel.
Jag älskar dig! ❤️

  • 307 readers

Likes

Comments

Var på Ica maxi nyss och blir så förbannad!!
Står och ska plocka grönsaker så kommer det fram en kvinna och bara rycker de ur min hand precis som ingenting, själv står jag helt förvånad och fattar ingenting. Folk har tappat förståndet helt och hållet nu för tiden, när jag va liten va alla trevliga och hjälpsamma mot varandra men det finns inte i tankarna hos någon längre!
Nog om de nu, ikväll ska vi vara barnvakt åt min syster så vi ska grilla lite gott kött och bara ha de trevligt tillsammans medans mor och far är ute och roar sig!
😊 kommer upp mer bilder ikväll 😊

  • 295 readers

Likes

Comments