USA 2017

När vi hade gjort östkusten med New York och Washington, flög vi vidare till Minnesota för att träffa lite bekanta och sedan till Wisconsin för att bo hos Mickes gamla värdfamilj från när han var utbytesstudent här.

Bästa frukosten var på min födelsedag med riktiga amerikanska Blueberry pancakes. Men jag fastnade inte alls för sirapen de har på sina pannkakor här så jag bad om att få med grädde istället hehe. Skulle inte tacka nej till en sån här frukost idag!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Foto & Företagande

Jag har en ny vän! Han är lite mindre än de andra i samlingen men oj så bra han är.

Jag har länge spanat efter en mindre kamera som jag enkelt ska kunna ta med mig i vardagen så jag inte behöver dra med mig min stora systemkamera plus diverse objektiv (vilket oftast resulterar i att jag inte orkar ta med den alls). Nu har jag hittat den. En Canon G7X mark II.

Den har en fantastisk bländare, wifi och vinklingsbar skärm. Än så länge är jag helnöjd!


Likes

Comments

USA 2017

Vi bestämde oss ganska så sent för att åka till Washington men är väldigt glada för att vi gjorde det! Jag hade inga större förväntningar på staden och hade heller inte läst på speciellt mycket innan men vi blev båda positivt överraskade av hur fint Washington är! Vita byggnader och grönska överallt och så mycket mindre turister jämfört med New York. Vi tog bussen från NY tidig morgon och åkte hem samma kväll och vi hann lätt med att göra allt vi hade tänkt oss.

Väderprognosen sa att det skulle regna hela dagen men istället blev det strålande solsken. Sååå vi lämnade våra solglasögon på hotellrummet i New York och står och kisar på alla bilder istället, haha.

Likes

Comments

Foto & Företagande

Förra veckan åkte jag hem till Myn och Pönn för att fota dem tillsammans med deras dotter Sigrid som just fyllt 2 år. Så lugn och blyg till en början men sen vart det fart och fläkt i benen och vi lekte jaga över hela trädgården, haha. Ska skicka onlinegalleriet till dem imorgon så de får se alla bilder men här är en liten tjuvtitt på hur det såg ut:

Likes

Comments

Vardag

En stor fördel (i mitt tyckte) med att vara fotograf är att jag oftast slipper att stå framför kameran.
En stor nackdel (i mitt tycke) är att jag har typ inte varit med på några kort från senaste släktkalasen, julaftnar eller liknande de senaste åren. Det är som att jag inte finns.

Jag gör ett litet löfte med mig själv nu (fastän det inte är nyårsafton) och ska verkligen försöka vänja mig att ha en kamera upp i ansiktet. Jag kände att jag måste ju ha en headerbild här på bloggen så Micke fick knäppa av några bilder på mig. Blundar eller gör något allmänt konstigt på de flesta men lyckades hålla ögonen öppna på några stycken i alla fall, haha!


Likes

Comments

Vardag, Inredning

Vaknade upp med en stickande känsla i kroppen och kände mig nästan lite febrig så idag har blivit en riktig mysdag hemma. Tur att tisdagar är min lediga dag så jag fått återhämta mig lite! Nu blir det lite gott te framför idol. Ska bli så kul att slutaudition börjar idag. #idolnörd haha


Likes

Comments

Nya inlägg