Vardag, Inredning

Nu är det dags att plocka ner julen hemma men såhär har det sett ut hemma hos oss i alla fall under julen 2017 :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag, Inredning

Nyårsafton blir bara bättre och bättre för varje år och 2017 kan summeras som det bästa året hittills. Jag tycker att jag lyckades bra med mina nyårsmål som var att inte jobba alldeles för mycket och att våga säga nej när jag känner att kroppen behöver vila. Har helt klart mått bättre av det så det ska jag fortsätta att jobba på under 2018 också :)

2016 hade jag bröllopet att se fram emot och 2017 var det USA-resan, men nu ser hela kalenderåret väldigt blankt ut. Det ska hur som bli spännande att se vad året kommer att bjuda på!

Här kommer några bilder från gårdagen:

Likes

Comments

Inredning
För någon månad sedan bestämde vi oss för att måla om sovrummet då vi (hehe läs jag) börjat tröttna lite på att alla rum är vita hemma. Så vi målade sovrummet grått och så här blev det! Vi är jättenöjda och nu har vi bara ett litet projekt kvar, nämligen den lilla toan som ska få sig ett lyft i mellandagarna :)

Före:

Efter:

Nya posters på väggarna och ny filt min svägerska aka livet i pastell har gjort :)

Likes

Comments

Resor, Vardag

Förra helgen åkte jag, Sandra och Denice ner till Malmö för att ha en myshelg tillsammans med Malin. Planen var att åka över till Köpenhamn under lördagen men vi ångrade oss och hade det mysigt i Malmö istället.

Hotellfrukost, tjejsnack, goda restaurangbesök, lite shopping och bästa fikat kan väl summera helgen rätt bra tycker jag :)


Likes

Comments

USA 2017

Efter Napa bilade vi till Nationalparken Yosemite. Vägen för att komma dit var lång, smal och krokig. Jag hann att bli åksjuk både två och tre gånger innan vi var framme. Men både utsikten på vägen dit och miljön i själva parken var riktigt fin.

På parkeringen ser jag en stor vit klänning och utbrister "ETT BRUDPAR" till Micke. Jag ser att deras fotograf sitter kvar i bilen och fixar med något så jag går fram och frågar om jag får ta några snabba bilder på dem. Bruden Meg lyser upp och vi utbyter några ord. Hon trivs inte alls med deras fotograf (som det visade sig inte ens var en riktig fotograf). Vi kramas, utbyter mailadresser och åker vidare. När vi kommit hem från resan skickar jag över bilderna till henne och får världens gulligaste mail tillbaka.

Det syns kanske inte på bilderna men det var så kallt vid vattenfallet! Linnet ligger helt klistrat på magen för att jag blev så blöt och det blåste otroligt mycket.

Likes

Comments

Vardag, Mat, bak & frukost

Mamma kom hem från Stockholm i helgen med en massa goda bakverk från Mr Cake! Bland det godaste jag ätit, synd att det ligger så långt borta bara.

Idag är det en företagardag här hemma. Har suttit i InDesign i princip hela dagen och gör något väldigt spännande och roligt (men svårt, inte lärt mig programmet helt än) och ska snart gå igenom mailen. Vi var förbi Flügger Färg tidigare idag också och köpte färg till sovrummet så i helgen ska det målas om, woho!

Likes

Comments