Åh vad härligt med lite sol och värme vi kan ju hoppas att vädret håller i sig och sen vill jag tacka alla 1033 som läst min blogg Asså det är helt sjukt jag blir så glad och tacksam så tack så sjukt mycket till alla er ni är bäst❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa från i fredags till nu idag (måndag) har jag och Amanda varit med varandra och det har varit jätte kul vi har badat på Eriksdalsbadet och kollat på bio vi såg filmen cirkeln och den va super bra sen har vi bara varit hemma och myst och gjort massa videos och nu på sportlovet ska jag inte göra så mycket mer ni får gärna kommentera några förslag.
Kram💕


Likes

Comments

Hej allihopa i fredags hade vi ju studiedag och såklart ska man bli sjuk då och bara vara hemma och hostat och snorat usch det där vill vi bara bli av med och förhoppningsvis så bli jag väl frisk imorgon (tisda) helt ärligt så saknar jag skolan och är rätt så taggad på att få lite flera nationella prov, dem va riktigt roliga.❤️ hoppas att ni är friska och glada och har samma inställning på nationella proven som jag har.

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag fick jag denna juicy couture väskan o dessa Ugg australia från min underbara mamma puss på er❤️


Likes

Comments

Hej allihopa!
Igår var det ju lördag o min mamma fyllde år i onsdags så igår hade vi som en "fest" för henne o det va jätte skoj Och efter det så följde jag med Andreas o Jennie med lilla Isabelle hem till dom och hade det jätte mysigt hoppas att ni alla har haft det jätte bra! ❤️

Likes

Comments

Här är min blogg! Jag heter Emelie Petersson och är 12 år gammal. Här på min blogg kommer ni bland annat få läsa om min vardag,mode,smink o mycket mer.


Likes

Comments