Header

Inspiration, Shopping

Säg hej till vår nya vän Kicki The Kaktus! Har sååå länge velat ha mig en kaktus men alltid tyckt att de är så himla dyra. Men nu äntligen tog jag tag i det och bara köpte en. Köpte en från blomsterlandet då de var billigast där, tror jag betalade 299:-. Krukan och de vita stenarna är från Plantagen. Tips!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Träning

Körde ett grymt "tillbaka till gymmet" benpass i lördags!
Fick verkligen känna på brutal träningsvärk igen. Härligt! Jag körde lätta vikter med många repetitioner.
Tänkte att jag skulle dela med mig.

Uppvärmning:
Knäböj utan vikt - 20 repetitioner x2 set

Passet:
Knäböj 20kg (bara stången) - 15 reps /
superset 15 reps sumosquats med viktplatta x5 set.

Utfallssteg i Smithmaskinen - 12 reps på varje ben x 3set
(alltså tre ggr på varje ben)

Marklyft med skivstång - 15 reps x 4set.

DONE!

Få övningar med fokus på kontakt och många repetitioner. Lovar dig trötta ben efteråt!
Länkar till övningarna hittar ni om ni klickar på namnet på övningen du vill se ovan.

Kram på er!Likes

Comments

Vardag

I söndags var jag, mamma och Sandra på Malmöfestivalen en sväng på kvällen. Sandra skulle träffa två av sina kompisar där och jag och mamma blev lite sugna på att ta oss dit vi också! Vi satte oss på Fridays och åt supergod hamburgare innan RixFM Festival. Många bra artister och en härlig stämning. Fint väder fick vi också hela kvällen! Mysig kvalitetstid med min fina mamma <3

Kram på er!

Likes

Comments

Träning

Äntligen är jag igång igen, ja alltså med träningen och äta bra under veckorna. Det känns så skönt och jag märker hur mycket bättre jag mår av att röra på mig och få lov att trycka ut alla mina negativa tankar och känslor när jag pressar vikter eller går en runda. Träningen har helt klart blivit en superviktig del i mitt liv och för att jag ska må bra!

I lördags körde jag mitt första riktiga pass på fyra veckor och det blev såklart benen som fick mosas först. Jag skojar inte när jag säger att det var det sjukaste på länge. Jag hade träningsvärk och var svimfärdig redan påväg ifrån gymmet!! Idag två dagar senare kan jag knappt resa mig upp eller sätta mig ner på toa utan att behöva hålla i någonting haha.

I söndags tog jag och tränade axlar och bröst och på eftermiddagen samma dag så skakade mina armar nästan hela tiden. Träningsvärken är brutal, men en av de bästa känslorna i hela världen.

Skriver upp mina pass till er i kommande inlägg så kan ni prova själv och se hur ni skakande går från gymmet efter att ni testat.

Ha en härlig måndag! Kram på er.

Likes

Comments

Vardag

Tänk att man kan vara så glad över att det är fredag! Idag ä det alltså fredag för er som missat det och jag jobbar lite grann innan det är dags för mig att ta helg. I helgen är det dessutom dags för kräftskiva vilket ska bli jätte mysigt. Brukar ni fira kräftskiva? Nu på lördag ska det firas tillsammans med familjen och lite vänner i hamnen. Årlig tradition även detta precis som midsommar i hamnen. Det blir god mat, sång, dans och andra härligheter vid middagen i tältet, skoj! Hoppas det inte regnar bara.

Vad tycker ni om min nya bloggdesign förresten?
Jag ville ha någonting simpelt, minimalistiskt och ljust. Och såhär blev resultatet. Nöjd faktiskt! Min tanke nu är att så smått komma igång med bloggen igen.

Kram till er!

Likes

Comments

YouTube
Emelie Persson