Vardag

Ett helt gäng motorbåtar från hamnen drog i helgen iväg till Ven! Så underbart det bara kan bli. Vi hade planerat att köra redan i fredags kväll men vädret var inte riktigt på vår sida. Ösregn och blåst i massor. Så istället så packade jag och Sandra våra väskor och hade myskväll i båten. Tittade på Hungergames och åt godis. Så gott!! var super längesedan jag åt lösgodis så det satt fint. På lördags morgon/förmiddag sken solen upp och vi drog iväg ett helt gäng. Det blev en succé helg på Ven med cykling runt ön, glass, grillning och mys. En riktig semesterkänsla både lördag och söndag. Detta är så mycket sommar för mig som det kan bli!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Mobilbilder tagna för två helger sedan. Vilket underbart väder Sverige levererar varje helg! va? kan det bli bättre? Hoppas bara att det håller i sig nu inför midsommarhelgen. Den enda helg på hela året som det faktiskt MÅSTE vara ok väder för att vi svenskar ska vara nöjda och glada. Tittar man på väderleksrapporten så varierar det mellan regn, sol och molnigt från dag till dag. De vågar inte bestämma sig för att vi inte ska bli allt för besvikna haha.

Tillbaka till bilderna så var detta en dag för två helger sedan då jag packade med mig bikinin, köpte sallad, god dricka och bär och körde ner till mina föräldrars hus där jag bänkade mig i trädgården. Plockade ut en fatboy som jag slängde mig i, lyssnade på poddar och njöt resten av dagen. Så avkopplande.

Denna helgen var vi på Ven! Bilder kommer i nästa inlägg. Pussar!

Likes

Comments

Vardag

Min vackra syster och jag xx

Hela motorbåtsligan samlad i Lomma!

Kom älskling, ge mig en puss

Avnjöt god glass i solen från Lomma glassfabrik.

Hur fin syster har jag?!

Mina fina!

För tre helger sedan var det kristihimmelfärd och vi tog verkligen vara på långhelgen och det underbart fina vädret. Solen lyste och det var riktigt varmt hela helgen lång. På torsdagen tog familjen vår båt till Danmark - Rungsted tillsammans med ett gäng andra båtkompisar. Vi solade, åt glass i stora lass och hade det allmänt najs. Sprang även mina första 5km någonsin utan att stanna(!!) stolt. Vi stannade i Rungsted fram till lördagen då vi tog båtarna till Lomma och hamnfesten som pågick där under hela helgen. Även där blev det glass, god mat och sol.

Snälla ge mig fler dagar som dessa, älskart.

Likes

Comments

Resor

Den 4-7 maj var jag, min syster och min underbara mamma i London för första gången någonsin! Wow vilken vacker stad. Den hade verkligen allt jag önskar, varför har jag inte åkt hit tidigare? En blandning mellan Köpenhamns mysiga gator och byggnader blandat med New Yorks känsla och innehåll. Kan det ens bli bättre.

Vi landade i London på torsdags kvällen och spenderade totalt tre hela dagar med att utforska staden. På dessa tre dagar hann vi verkligen med att se ALLT! dock så hade det varit skönt att ha en heldag till just för att inte behöva springa från det ena stället till det andra. Haha, vi gick som sagt väldigt mycket och väldigt långt under dessa tre dagar. Taxi? vad är det? Men jag rekommenderar verkligen er att gå om ni besöker London för att få uppleva så mycket av staden som möjligt. När man går springer man på såna saker som man inte hade sett om man åkt bil.

Vi besökte Big Ben, Madame Tussauds, Buckingham palace, London Eye, Portobello Market, Greenpark, Hyde park, Westminister Abbey, Harrods, Palace of Westminister, Tower of London, Tower bridge, Westminister bridge, Picadilly circus, Oxfordstreet, Regent street, Speakers corner, Notting Hill, marble arch och mycket mycket mer!

London är en sådan stad som jag verkligen skulle kunna tänka mig att bo i. Trevliga människor, underbar stadsmiljö, många härliga stora gröna parker, shopping, nöjen. Men i ett lagom stort format och nära hem till Sverige.

Hit ska jag verkligen åka igen!

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode, Träning, shopping

T-Shirt HÄR / Shorts HÄR

Jag har aldrig ägt en mer passande t-shirt alltså. När jag såg denna i butik var det precis som att den bara kallade på mig, haha tvungen att ha den i min garderob. Snygg och enkel att matcha med shorts eller en kjol nu till sommaren, går även utmärkt att gymma i. På tal om gym och tacos så har jag glömt att berätta för er hur det går med mitt kost och träningsschema som jag köpte för någon månad sedan. Mer uppdatering om det i ett annat inlägg! Tänker mig ett inlägg där jag berättar om hur jag tränar, ett om hur jag äter och ett om mina mål och mitt resultat än så länge. Ni får ha en fortsatt bra lördag. Funderar på om det ska bli lite tacos för vår del ikväll kanske? ;)

Likes

Comments

Instagram@emelieperssons