View tracker

USA2016

Los (frickn´) Angeles mina vänner! Los Angeles - Hollywood var verkligen över mina förväntningar som allt annat på min och Sandras resa. Absolut inte för att jag inte tyckte att det skulle bli coolt att åka dit, utan för att allt var så galet mycket coolare i verkligheten. Glada, positiva människor, härlig stämning (på lagom nivå), kändisar i varje hörna, stilfulla modemedvetna killar och tjejer på gatorna, shopping och upplevelser. Ungefär som New York, fast mindre och mer hemtrevligt. Wow. Jag och Sandra bodde på ett fräscht hostel en liten bit ifrån Walk of fame och de första dagarna spenderade vi den mesta av vår tid att gå upp och ner för Walk of Fame och Sunset Boulevard. Vi åkte även med på en biltur där vi fick besöka Beverly Hills, Rodeo Drive och så fick vi se utsikter och hus där några av världens största artister bodde när de var i LA. Vi åt även supergoda pannkakor på Ihop! Fortsättning följer i kommande inlägg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Foto, Ridning

En hel hög med bilder på mig och min favorit för några veckor sedan. Att bara säga att det var för fyra-fem veckor sedan gör att det känns helt sjukt hur fort tiden går och hur snabbt det gick från sommar till iskallt. I torsdags var det dags att byta hästar på ridningen och jag tror vi alla kände oss lite obekväma i det nu när man är så van vid den häst man ridit under en längre tid. Vet inte varför men det känns alltid så jobbigt att se någon annan sitta på Contici, typ som att han är min egen häst och jag för just den timmen valt att låna ut honom.

Jag fick i alla fall en super fin häst som heter Star och det gick riktigt bra. Men det är som sagt alltid konstigt att byta häst när man suttit på samma ett tag. Nu måste man lära sig den nya hästen och hur den fungerar. Vilket sätt som passar bäst att rida den på osv. Är dock lite skraj inför hoppningen om två veckor.. sist jag hade denna hästen tvärvägrade han i sista sekund och jag flög av. Ska se om jag kanske kan få byta tills dess. Tänk att ens hopprädsla aldrig ska försvinna..

Likes

Comments

View tracker

USA2016

Ännu ett stopp på min och Sandras USA resa var Route 66 och på köpet fick vi även besöka en galet mysig och speciell restaurang som låg på vägen vid namn Snow Cap. Restaurangen låg i den by som den animerade filmen "Bilar" utspelar sig och har fått sin inspiration ifrån och de hade verkligen gått all in på det temat. Så fräckt! Efter att vi käkat lunch på Snow Cap fick vi lite tid till att gå i souvenirbutikerna och därefter körde vi vidare på Route 66 till en liten ödelagd gammal "stad" som heter Oatman och ligger i Arizona. Detta var något av det coolaste jag sett, då staden/ byn låg helt ute i öknen och tama åsnor vandrade helt fritt på gatorna. Här tog vi även bilder med det kända Route 66 märket!

Vad du inte får missa:
- Köra på Route 66 med hög musik i högtalarna.
-Besöka Snow Cap och äta lunch eller dricka deras goda smoothies.
-Ta en bild med bilarna från filmen "Bilar".
-Ta en bild med/ på Route 66 märket.
- Besöka Oatman Arizona.
- Mata och klappa åsnorna.
- Fascineras över att du är mitt ute i ingenstans.Likes

Comments

​Slänger in lite före och efter bilder på mitt nya hår också! Jag älskar mitt långa hår och kommer säkerligen väldigt snart vilja ha tillbaka det, men jag tycker ändå att jag passar väldigt bra i det korta med tanke på att jag i hela mitt liv haft långt hår (typ). Tycker det är riktigt fräscht, det går så mycket fortare att duscha och tvätta håret, och att bara ha håret nersläppt är så mycket mer en frisyr än när jag hade det långa. Då orkade jag knappt ha det nersläppt just pga att det var så långt och mest i vägen. Gjorde även lite ljusa slingor för att få mer liv i håret och få bort det råttfärgade som jag förut hade i hårbottnen.

Har inga speciella planer för helgen vi får väl se vad vi hittar på. Ni får ha en toppen fredag så hörs vi!

Likes

Comments

Vardag

​Woho! Yes, som ni läste i mitt förra inlägg så bestämde jag mig plötsligt (och då menar jag verkligen plötsligt) för att kapa av mig mitt hår. Och då är det inte till att tveka, för om det hade gått mer än två veckor så hade jag bestämt mig för att behålla mitt långa hår. Så jag ringde direkt till frisören och bokade tid för klipp och slingning. Hela 2,5 dm trillade sakta ner på golvet och sa farväl till mig för gott.. men oj vilken känsla och oj vad jag blev nöjd. Även om jag inte vant mig riktigt än, och även om jag i vissa stunder skulle vilja ha långt hår så är det så mycket snyggare, enklare och fräschare nu. Så om ni funderar på att klippa er - gör det! det växer ju faktiskt ut igen.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments