Tänkte skriva ett inlägg som jag inte gjort på några månader. Jag börjar redan känna längtan efter familj och vänner innan jag ens lämnat Mora. Jag ska alltså under en kort period flytta till Menhammar, Ekerö för att prova på livet som hästskötare hos Stefan Hultman. Ekerö ligger utanför Stockholm och dit åker jag tillsammans med Josse, världens bästa tjej och jag är så tacksam att jag har henne med mig dit.
Som jag har förstått de så kommer vi bo som i en liten lägenhet (???) på gården vid stallet, där man får ta hand om sig själv, för mig som aldrig varit ifrån mina föräldrar mer än en vecka är detta ett ganska stort steg. Men jag är som sagt så tacksam att jag kommer ha Josse med mig och vi kommer nog fixa detta alldeles utmärkt tillsammans. Det är ju inte så att jag aldrig har lagat mat förut eller tvättat mina egna kläder direkt :p
Under perioden vi är där praktiserar vi måndagar till fredagar och kommer stanna kvar på där under dom helgerna vi inte jobbar. Jag har praktiserat och jobbar i ett trav stall så detta är inte helt okänt för mig, hästar är ju det bästa jag vet de jag mest är ledsen över är väl att jag måste lämna min lilla stjärna hemma..
Fick lov att skriva av min nojja lite, men detta ska bli riktigt roligt även fast det kanske inte ser ut så som jag skriver men jag ser fram emot detta och jag är så redo!! :D

Självklart måste jag lägga in en bild på kungen Maharajah som Stefan Hultman haft i träning och är nu mera avelshingst men finns fortfarande kvar i Menhammar. 

Likes

Comments

Ligger i sängen och tänkte precis slå på Svenska Hollywoodfruar, har längtat så till dom nya avsnitten! För några månader sedan satte jag och kollade igenom alla 7 gamla säsonger så jävla roliga människor det finns speciellt Gunilla Persson, finns ingen som slår hennes humör. haha

Ikväll har jag bara tagit det lugnt umgicks med Calle och Jesper ett tag så kom väl hem för inte så länge sedan. Hoppas ni haft en bra dag, nattiii!

Likes

Comments

godmorgon! Precis hemkommen från vårdcentralen i mora där jag har vart och tagit blodprover ifall jag har brist på nå vitaminer eller liknande. Har känt mig trött och är blek i ansiktet sen har jag nyss varit sjuk så då kan de va bra att veta om jag behöver nå tillskott för att sova bättre och få lite mer färg i hyn.

Om ett tag ska jag gå till Aman och fixa honom innan vi ska åka och träna i Rättvik, Aman är en 4 årig trav pojke eller iallafall blivande :)

Likes

Comments

På väg hem från travet just nu, gick jätte bra idag ledde volt vilket jag aldrig gjort förut och kom faktiskt över mållinjen först! Lite mallig är man ju när det är första gången :)

Snart hemma har inga planer alls på vad jag ska göra nu, hem och borsta av min lilla kille som fick vila idag för igår vaccinerades han.

Likes

Comments

Sitter och skriver mitt första inlägg på denna blogg, var ett tag sedan jag höll på att blogga men känner för att börja med det igen! Är en ganska neutral person, gör väl inget speciellt om dagarna förutom att pyssla med mina hästar, umgås med mina vänner samt familjen och går i skolan, utbildar mig till hästskötare låter kanske som ett värdelöst yrke med det är faktiskt riktigt kul!

Idag ska jag åka till Rättvik och köra lite häst, inte direkt ovanligt. Sen så har jag inte så många fler planer för dagen bara ta de lugnt kanske köpa hem nå feta och bara vara!


​Bjur på lite bilder. 

Likes

Comments