Länge sedan sist och mycket har hänt i mitt liv sedan senaste uppdateringen. Jag jobbar dagligen, umgås med fina vänner och upplever livets goda sidor. Har också börjat inse att jag måste ta vara på livet och leva fullt ut.

Senaste tiden har jag också satt upp några lång och kortsiktiga mål som jag tänkte dela med mig av.

Kortsiktigt mål:
-
Spara till en dubbelsäng
-Göra min lägenhet till mitt drömhem

Långsiktig mål:
-
Spara tillräckligt mycket pengar för att ha möjlighet till att köpa egen lägenhet.
-Spara för en långresa till Australien och USA

Men framförallt vill jag leva ett liv fullt ut tillsammans med människor som får mig att må bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är nu placerad i soffan med en kopp te efter fem timmars jobb och en långpromenad längs vattnet i det fina vädret. Nu blir det ett avsnitt av sex and the city för att sedan fixa mig för födelsedagsmiddag på Ernesto med mina fina vänner.

Likes

Comments

Dagens outfit. Kavaj - Kappahl, blus - H&M, jeans - GinaTricot, klocka - Ur&Penn, skor - JohnnyBulls

Kavajen är ett av min senaste inköp från Kappahl då jag va förbi stan igår med Mimmi och kan inte annat än att älska den. Vi kollade butiker och tog en fika på espresso house. Favoriten på veckan är att träffa sina bästa vänner, bara vara, prata och umgås. Att kunna vara sig själv och prata om allt från himmel till jord.

Likes

Comments

5 nya om mig 

•Jag har som rubriken till detta blogginlägg lyder, en förkärlek till GANT kläder.

•Fått vidareanställning på mitt jobb.

•Har tillsammans med mamma idag bokat en solresa i maj till Grekland, vilket jag längtar något enormt till. Att sola, bada och åka på en mor och dotter resa är något jag ser fram emot.

•I slutet av maj bär det också av mot Göteborg. Sol, fest, shopping och Summerburst är något som också är inbokat i kalendern.

•Den 19:e Juni åker jag tillsammans med familj och släkt till Sopot i Polen för att fira farmor som fyller 80 år.


Likes

Comments

Är hemma och sjuk på min lediga dag. Men förutom att jag är sjuk är livet riktigt bra.

Livet är ett pussel, men mina bitar har äntligen börjat falla på plats. Jag vet vad jag vill, har mina framtidsplaner och blickar fram emot mina drömmar. Resor, vänner, studier och ja hela livets gång står framför mina fötter. Jag är mycket medveten om att tid kommer krävas för att jag ska falla in i det livet som jag önskar, men för tillfället trivs jag där jag befinner mig just nu och idag. Något jag också är mycket bestämd över är att jag inte vill stressa mig igenom livet. Jag vill jobba, resa och lära mig livet, för att om några år studera och möta ny motgångar i livet. Jag känner mig inte mentalt redo för att bestämma vad jag vill göra resten av mitt liv. Men något jag vet just idag är att jag uppskattar livet och ser fram emot att lära mig livets gång. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagens frukost, te, yoghurt & macka.

Vaknade idag vid halv 7 för att kicka igång denna vecka och måndag. Min bror fyller 23 och jag hade också bokat tid för att fylla på fransarna idag, vardagslyx. Har annars befunnit mig på jobbet hela dagen för att nu ha myst ner mig i soffan under en filt med en kopp te i handen och mängder av ljus tända.

Likes

Comments

Avnjöt denna söndag en god räkpasta tillsammans med familjen. Tänkte därav dela med mig av receptet, innehållet samt hur du går till väga för att tillaga denna pasta favorit. Pasta, räkor, purjolök, paprika, grädde, salt, peppar, curry, gurkmeja och fiskbuljong är ingredienserna för en god middag.

För att tillaga denna rätt
börjar du med att koka upp vattnet till pastan och glöm inte tillsätta rikligt med salt, för att därefter hälla i pastan. Skär sedan paprika och purjolök i mindre bitar för att sedan fräsa till i stekpannan. Tillsätt därefter salt, peppar, fiskbuljong, curry samt gurkmeja efter egen önskan och smak. Häll sedan i grädde efter eget tycke och låt såsen koka upp. Tillsist tillsätt räkorna, låta räkorna endast värmas upp och inte koka för att undvika att räkorna ska bli sega.

Likes

Comments