View tracker

Tänkte börja blogga igen efter ett långt uppehåll. Ett helt nytt kapitel har börjat i mitt liv och jag mår bra. Jag har blivit hundraprocent anställd, träffade min livskärlek i somras och jag älskar min vardag. Trivs med att gå upp ur sängen och veta att jag har ett jobb att gå till, familj och Marcus att dela livet med och nära vänner som jag hade åkt land och rike för. Det är där jag befinner mig just nu i livet. Jag har så mycket planer i mitt liv, att lyckas i livet, att resa världen runt och ha möjligheten att köpa mig en bostad någon dag i framtiden, det är tre exempel på allt jag vill uppnå och uppleva. Blir alldeles pirrig när jag skriver och tänker på det. Jag har högt uppsatta mål i livet men det får mig att inte stanna upp och trampa på samma ställe, det får mig att se möjligheter i livet.

Skriver det igen, livet ger möjligheter

Jag befinner mig just nu på Öland hos mina föräldrar. Älskar att komma hem till landet och andas frisk luft, umgås med mamma och pappa, vara ute i stallet, äta gott och bara vara. Få ny energi för ännu en ny jobbvecka. Imorgon har jag ett möte inbokat för just möjligheter i livet och på måndag tillbaka till kontoret.

Bilden är fotograferad idag den 19 november 2016 på Öland

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Länge sedan sist och mycket har hänt i mitt liv sedan senaste uppdateringen. Jag jobbar dagligen, umgås med fina vänner och upplever livets goda sidor. Har också börjat inse att jag måste ta vara på livet och leva fullt ut.

Senaste tiden har jag också satt upp några lång och kortsiktiga mål som jag tänkte dela med mig av.

Kortsiktigt mål:
-
Spara till en dubbelsäng
-Göra min lägenhet till mitt drömhem

Långsiktig mål:
-
Spara tillräckligt mycket pengar för att ha möjlighet till att köpa egen lägenhet.
-Spara för en långresa till Australien och USA

Men framförallt vill jag leva ett liv fullt ut tillsammans med människor som får mig att må bra.

Likes

Comments

View tracker

5 nya om mig 

•Jag har som rubriken till detta blogginlägg lyder, en förkärlek till GANT kläder.

•Fått vidareanställning på mitt jobb.

•Har tillsammans med mamma idag bokat en solresa i maj till Grekland, vilket jag längtar något enormt till. Att sola, bada och åka på en mor och dotter resa är något jag ser fram emot.

•I slutet av maj bär det också av mot Göteborg. Sol, fest, shopping och Summerburst är något som också är inbokat i kalendern.

•Den 19:e Juni åker jag tillsammans med familj och släkt till Sopot i Polen för att fira farmor som fyller 80 år.


Likes

Comments

Avnjöt denna söndag en god räkpasta tillsammans med familjen. Tänkte därav dela med mig av receptet, innehållet samt hur du går till väga för att tillaga denna pasta favorit. Pasta, räkor, purjolök, paprika, grädde, salt, peppar, curry, gurkmeja och fiskbuljong är ingredienserna för en god middag.

För att tillaga denna rätt
börjar du med att koka upp vattnet till pastan och glöm inte tillsätta rikligt med salt, för att därefter hälla i pastan. Skär sedan paprika och purjolök i mindre bitar för att sedan fräsa till i stekpannan. Tillsätt därefter salt, peppar, fiskbuljong, curry samt gurkmeja efter egen önskan och smak. Häll sedan i grädde efter eget tycke och låt såsen koka upp. Tillsist tillsätt räkorna, låta räkorna endast värmas upp och inte koka för att undvika att räkorna ska bli sega.

Likes

Comments

Kollade igenom bildarkivet från Rom och längtar tillbaka. Solen, staden och alla underbara uteserveringar. Dessa bilder får mig att vilja åka utomlands nu, möta solen och värmen. Komma bort och uppleva en annan miljö. Lämna vardagslivet och endast njuta. Var nyligen i fjällen men vill boka en resa nu och börja längta efter avresa.  

Likes

Comments

Likes

Comments

Fika på Holmgrens, latte & kladdkaka.

Spenderade gårdagen med Mimmi och Alexandra på stan för att kolla i butiker och en mysig höstfika på Holmgrens. En mycket efterlängtad återförening blev det då vi tre inte träffats på en månad då Mimmi varit ute och tågluffat mellan många av Europas länder och städer. Och imorgon efter jobbet träffar jag dom igen för att ta igen ännu mer förlorar tid tillsammans.

Likes

Comments

Tillbringade gårdagen med Alexandra och vi spenderade en längre tid på espresso house med massor av gott. Tittade sedan i butikerna här i stan efter höstkläder och fick med mig en svart polotröja hem från Gina för 99 kr. Ett bra och relativt billigt köp som är snyggt, stilrent och passar till allt.

Likes

Comments