Header

Det va fullt upp igår! Minst sagt! Jag hann både handla, göra pizzor, åka på roadtrip, fixa Anton träningsfin, träna, bada Geisli och sen va med på Fridas hoppträning. Sen va jag helt slut och kröp ner bredvid världens bästa.

Träningen gick bra. Super bra tips och massa motivation för att ta mig framåt. Han saknar bjudning och stabilitet även lite styrka. Så vi fick massor av tips för hur vi ska ta oss uppåt. Tränade på en del L:A övningar så de va kul att får träna på de. Anton känns lite arg och sur nu plus att han är lat och konstant testar mig. Allt runt han är ett test nu, smekmånaderna är över. Nu försöker han få kontrollen men icke. Där har han fel, men kämpigt blir de.

Pizzorna igår 👏🏼

Imorse va de upp och iväg till stallet, mocka och rida Geisli. Ikväll väntar Anton för att ridas igenom efter igår. Ska även försöka rida lite lätt b övningar. Drömde inatt att vi vann så bäst att träna på 😏🐎 kanske glömt säga det men på söndag är det tävling!!!

Likes

Comments

Godmorgon världen! Igår kväll när det åskade och regnade som mest var jag i stallet för att rida ut. Yes. Blev inget med de. Slutade med att jag longerade Anton och Geisli fick vila men blev rakad. RAKAD NU TÄNKER NI?! Ja han behövde de, svettades bara man tittade på han. Han är gammal och fäller av dåligt så vi hjälpte han lite.

Idag väntar dressyrträning för tränare, pizzabak, handla, roadtrip och även hänga med en kompis på hennes hoppträning. Så fullt upp idag!

Rakade ett hjärta på honom igår. Faktiskt mitt första hjärta jag någonsin gjort 👏🏼😋🐎

Likes

Comments

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21300430.ab

Såg precis ett sjukt klipp, klicka på länken ovan så förstår ni mig. Det är sjukt hur en tjej men BMI som säger att hon är underviktig får höra att hon är tjock. Att hon måste banta för att få nya modelljobb. Trodde världen försökte bättra sig men inte trodde jag att man försökte bättra sig genom att tala om för en mycket smal tjej att hon är tjock.

Alla tjejer, även jag, tycker väl till och från att vii är tjocka? inte sant? om inte annat hittar vi alltid fel på oss själva. Inte duger eller räcker till. Jag kan erkänna att jag ville bli modell som yngre. Egentligen fram till förra året. Och nu det sista haft det i bakhuvudet men efter detta klipp kan jag ju slänga mig i väggen för jag väger mycket mer än tjejen i klippet. Jag är ju sjukt jävla fet i modellvärlden. MEN jag trivs så här. Jag har varit som tjejen i klippet. Haft BMI som är skrämmande, JAG VET att man mår skit av ett BMI som är så lågt.

Egentligen är det ju sjukt att vi väljer köpa kläder av företag som visar upp sina kläder men hjälp av tjejer som inte mår bra. Dom kanske ser välmående ut men det är mest photoshop. I fortsättningen ska jag i alla fall aktivt välja företag som inte använder sjuka tjejer utan de som gynnar välmående tjejer.

Ganska kul att "leka" lite modell ibland iaf..! ;)

Likes

Comments

Geisli mådde ganska okej. Svullen var han men verkade inte ha ont av de. Troligtvis äter han för mycket gräs. Men alternativet är att ha han i rasthage/inne konstant. Känner inte att jag vill göra det mot honom. Så länge han inte har ont och visar de så får han gå och va häst. Blir de för illa så får han flytta till de evigt gröna ängarna istället. Men snart kommer hösten och vintern. Förhoppningsvis för geislis skull kommer den snart så han slipper betesreduceraren och kan gå med sina polare igen 🐎

Passade på att mocka när jag ändå va i stallet. Ikväll blir de ridning och ska även raka Geisli som fortfarande har jätte tjock päls. Märks att han är gammal och kroppen inte hinner med i årstiderna. Nu väntar lite mys hemma, fixande och sen försöka tvinga mig till gymmet. Men tyvärr är motivationen i golvet när de kommer till gymmandet... 😩

Likes

Comments

Fickett samtal nu på morgonen av mamma som hade pratat med Frida som släppte ut Geisli och fjanton imorse. Tydligen är Geisli jättesvullen i benen så måste slänga mig iväg och titta detta. Så ska snabbt käk frukost och åka till stallet. Men godmorgon!

Likes

Comments

Vaknade imorse och mådde helt ok, så upp iväg och rida innan de va dax för möte på jobbet. Hem fixa frukost och nu halvsovit på stranden hela dagen. Helt okej bakisdag ändå! Man kan chilla utan att få dåligt samvete 👏🏼

Likes

Comments

Dax för party. Har hunnit med både smink, hår och ridning. Nu kör vi klackarna i taket innan de är dax att vakna upp imorgon igen!

Likes

Comments

Jag har alltid hatat att laga mat, tyckt att det är något tråkigt som man bara måste göra. Något som tar tid. MEN något har hänt med mig! Tycker det är skit intressant att leta upp recept och läsa dom för att sedan få laga dom. Baka tyckte jag va kul som yngre men inget jag diggar nulängre. Maten har tagit över helt. Visserligen är det enkla saker jag lagar men jag lagar i alla fall mat!

Dessutom har jag ändrat mig i vad jag äter. Förut var jag mycket kräsen medan nu äter jag en hel del mer saker än förut. Till exempel åt jag aldrig kokt ägg vilket jag gladerligen äter nu och dricker mjölk vilket jag heller aldrig gjorde förut! Vi får se vart detta slutar!

Likes

Comments

Godmorgon! Fredag vilket säkert är jätteskönt för många som jobbar men för mig är det som vilken annan dag som helst. Men man hänger på folks fredagsfeeling något i alla fall. Vaknade (väcktes av klockan) imorse för att åka och släppa ut pollarna men insåg att jag inte kunde ta mig upp för jag hade sovit så dåligt så jag smsade underbara Frid i stallet som brukar hjälpa mig (jag visste ju att hon var där) så hon fixade ut fjanton och Geisli åt mig. Tur de för nu fyra sovtimmar senare mår jag mycket bättre. Så blir de när man inte sover med pojkvännen. Dålig vana det där, man blir så beroende att man inte kan sova ensam sen...

Idag väntar uteritt med Anton förhoppningsvis tillsammans med Geisli och mamma om hon slutar jobbet i tid. Innan det troligtvis är dax att slänga på sminket och dra mot party. Som vanligt när killarna planerar så får man reda på planerna 10 min efter att man borde varit klar!

Där var man lycklig, lyckan man söker hela tiden ​

Likes

Comments