Header

Hej alla fina! Hoppas ni har haft en bra helg trots att den inte är slut riktigt än! Min helg har varit bra. Gårdagen bestod av födelsedag firande för den mest fantastiska människan, nämligen min morfar. Det börjades med lekar på förmiddagen tillsammans med moster, hennes sambo, mina kusiner och deras respektive samt min familj och mormor och morfar. Det var himla kul! Senare mot kvällen var vi ute på en så himla fin restaurang. Åt trerätters och drack gott! Är väldigt glad att kameran åkte med just igår kväll. En så himla mysig och framför allt rolig dag, vi har väldigt kul ihop i familjen vilket jag är så tacksam för.

Ta vara på denna söndagen, puss och kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då var första veckan i skolan av klarade. Eller ja vecka kan man inte kalla det, har gått 3 dagar bara. Men riktigt skönt med en mjukstart. Känns superskönt med fredag iallafall och jag slutade redan vid 12. Och efter det har jag hunnit med att träna, gjort naglarna (så nöjd!!) och ätit middag ut med älskade Filippa som flyttar 30 mil från mig imorgon. Det gör så ont i mig. Kommer bli otroligt tufft men ska försöka göra situationen så bra som det går och hälsa på varandra myckeeet!

Nu ska kolla lite på youtube innan det är dags att sova. Imorgon väntar födelsedagskalas! Sov gott <3

Likes

Comments

Hallihallå! Idag är det sol?! Så skönt faktiskt trots att jag längtar lite efter hösten och julen, haha.. Idag mötte jag upp mina finafinafina kompisar Linnea och Kellie för lunch i solen. Det blev en räksallad (så jäkla god) på Ostbutikten nere i stan. Så sjukt fint ställe och det var så mysigt. Vi satt och snackade, pratade om massa gamla minnen och fyfan vad kul vi har ihop. Så underbart att vi hållit ihop sen högstadiet och jag och Linnea enda sen förskoleklass!

Ikväll väntar träning, och sen bara serier i sängen tror jag. Hoppas ni har haft en fin dag!! <3

Likes

Comments

Är så kär i mitt Glow Kit från Anastasia Beverly Hills! Fick det i julklapp och har använt det flitigt varje dag nästan. Anastasias Glow Kit kommer med 4 fina, metallic, highlighters som är så pigmenterade och ger ett så fint glow och lyster på kindbenen. Jag brukar blanda färgerna 'Moonstone' och 'Summer' som är mina favoriter. Men 'Tourmaline' och 'Bronzed' funkar att använda som blush/bronzer.

Som sagt är de väääldigt pigmenterade och har en mjuk textur. Det som är negativt är dock att jag tycker den ger mycket fall out och det känns som man tappar mycket produkt en del gånger. Men ett tips är att applicera med en fuktig borste för att få bästa resultat! Men absolut värd att köpa, 4 stycken så himla fina highlighters. Den perfekta hightlighter paletten som ger dig fyra färger du behöver!

Från vänster: Tourmaline, Moonstone, Summer, Bronzed

Likes

Comments

Nämen hej alla ni!! Det var ett tag sen, har inga ursäkter direkt utan har bara velat fokusera på mig själv och att orka jobba sista dagarna. Och vet ni, i söndags jobbade jag min sista dag för sommaren. Så himla skönt med 9 dagars ledigt innan skolan börjar. Så idag har jag, mamma och syrran varit en sväng i Malmö på Emporia för shopping, en dag tillsammans och lunch på bästa Vapiano. Tog en risotto som var så god och mamma och Wilma tog ravioli och pasta som också var smaskens. Obligatoriskt när man är där eftersom det inte finns någonstans i närheten av där vi bor, så himla gott var det som vanligt! Min favvo!

Nu ska jag krypa ner i sängen, kolla serier och sen sova. Så trött! Puss och kram <3

Likes

Comments

Hej och glad fredag!! Idag har jag jobbat, tränat och har nyss ätit lite tapas med familjen. En favvis hos oss här hemma. Denna gången testade vi att göra egna quesadillas att ha som plockmat och det blev verkligen så himla gott! Ni måste verkligen testa och göra detta hemma någon gång, så självklart delar jag med mig av receptet! Nu ska jag bara ta det lugnt, är verkligen så himla trött efter en jobbig vecka.. Imorgon ska jag äntligen träffa Elinor igen!!

Du behöver:

4 tortillabröd

Chorizo

Mozarellaost

Salsasås

Gör såhär:

- Ta fram tortillasbröden och lägg på en plåt med bakplåtspapper och bred sedan på salsa över hela brödet, på alla bröd.

- Täck två av bröden med chorizo och mozarella och använd de andra två bröden som lock.

- Sätt in i ugnen i ca 10 minuter (till osten har smält) , 200 grader och ta sedan ut plåten efter 5 minuter för att vända på bröden.

- Garnera med ruccolasallad!

Likes

Comments

Ännu lite bilder från Grekland, får aldrig nog. Det var så himla fint där. Saknar solen, värmen, melonen, drinkarna, att bara vara, inga krav, sena kvällar och allt det där. Kan vi snälla få lite varma dagar igen här i Sverige? Annars då? Jo, jag jobbar, tränar, sover och jobbar lite mer. Sjukt mycket på hotellet just nu, högsäsong. Men i helgen är jag ledig, vilket jag ser fram emot. Massa kramar till er <3

Likes

Comments

Hej på er fina! Äntligen fredag, tyvärr jobbar jag helg denna helgen men det är ändå något speciellt med fredagar. Och kolla vad jag bakat till i helgen. Brukar alltid göra de traditionella kanelbullarna men denna gången blev det snurror istället. Riktigt stora blev dom! Har inte smakat de än, men ska definitivt göra det ikväll! Delar med mig av recepet om någon skulle undra :)

20-25 BULLAR

Ingredienser:
5 dl mjölk
50 g jäst
1,5 dl strösocker
13-14 dl vetemjöl
2 tsk nystött kardemumma
1 tsk salt
150 g rumsvarmt smör

Fyllning:
150 g rumsvarmt smör
1 dl socker
2 msk kanel
1 msk ströbröd

Pensling:
Ägg
Pärlsocker

Gör så här:
1. Smula ner jästen i en bunke.
2. Ljumma mjölken till 30-35 grader, hellre lite kallare änför varmt och låta degen ta lite extratid på sig istället.
3. Häll över mjölken och rör tills jästen löst upp sig.Tillsätt smör, socker, kardemumma och salt.
4. Tillsätt nästan allt mjöl, spar lite till utbakningen.Arbeta degen tills den släpper från kanterna på bunken.
5. Låt degen jäsa 30-40 minuter
6. Rör ihop alla ingredienserna till fyllningen.
7. Kavla ut degen till en rektangel och bred på fyllningen jämt över hela. Vik ihop degen längs långsidan.
8. Skär ca 1,5 cm breda remsor av degen som du tvinnar, sedan snurrar du till en snurra och lägg änden under. Lägg på bakplåtspappersklädda plåtar.
9. Täck plåtarna med bakdukar och låt jäsa 30-40 minuter.Sätt ugnen på 225 grader.
10. Pensla med uppvispat ägg och strö på pärlsocker.
11. Baka på 225 grader i ca 8-10 minuter.
12. Låt bullarna svalna på ett galler

Likes

Comments

Har spenderat min lediga dag på Ikea med mamma. Köpte lite saker till rummet. Som jag nämnde för några inlägg sedan möblerade jag om på mitt rum och bytte ut en del saker. Idag köpte vi lite detaljer, så som tavelramar till mina nya posters jag beställde hem från desenio.se, men också ny lampskärm, växter, kuddar och ljus. Är så nöjd just nu, verkligen en update som behövdes. Ovanför ser ni lite bilder, tänkte visa mer bilder en annan dag och kanske till och med en room tour video? Vi får se!

Ikväll har jag tränat, duschat, ätit och nu tänkte jag bara ta det lugnt. Blog you later <3

Likes

Comments

Igår, lördag, var det såå skönt väder som jag också nämnde då. Och vad passar inte bättre än att grilla och sitta ute? Det var precis det vi gjorde. Vi grillade lax, min favvis, som mamma hade kryddat gott med dill och citron. Till det hade vi en kall potatissallad som ni kan se skymten av på första bilden. Så himla gott verkligen, och så himla nice att kunna sitta ute och äta middag på kvällen. Inte ofta det händer i Sverige ju ;) Senare mot kvällen kom Michelle hem till mig, vi gjorde fruktfat och poppade popcorn och pratade om allt som vanligt, bästiskväll <3

Likes

Comments