Har haft två väldigt sköna lediga dagar från jobbet där jag knappt har gjort någonting. Senaste timmen har jag spenderat i ett varmt, skönt bad med några avsnitt av Vänner. Hann med ett ordentligt pass på gymmet så vadet var ganska välbehövligt. Kvällen kommer jag spendera i min garderob där jag ska försöka fortsätta få bort massa kläder innan jag sjunker ner i soffan med en kopp te.

Imorgon bär det av till jobbet igen.

Likes

Comments

Så igår var planen egentligen att jag skulle försöka skriva lite när jag kom hem från jobbet men det blev inte riktigt så. Blev kvar på jobbet lite längre än planerat och när jag kom hem strax efter elva så hade jag ingen lust eller ork till att starta datorn och skriva.

Nu ser jag dock fram emot två lediga dagar och imorgon är jag äntligen tillbaka på gymmet efter några dagars förkylning. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen.

Planen för de närmaste dagarna är också att rensa hela min garderob, finns mycket som är trasigt, i fel storlek eller som jag inte använt på flera år. Det är helt enkelt dags att byta ut min garderob nu. Tänkte egentligen börja med det redan ikväll men sjönk ner i soffan med en cola, chips och en bra film. Kan inte låta bli det när jag har det hemma men tänkte ändå ta tag i utmaningen nu att ta mig upp från soffan och börja min rensning.


Likes

Comments

Blev hemma från jobbet idag med en förkylning. Kurerar mig med honungsvatten och filmer för att kunna jobba imorgon istället. Så idag när jag ändå är hemma tänkte jag försöka börja blogga lite igen. Har velat börja skriva igen väldigt länge nu men det har aldrig riktigt blivit av. Har tidigare bloggat på en annan plattform men behöver en fräsch start så har nu bytt till Nouw.

Det har hänt en del under det senaste halvåret i mitt liv. Jag är nu inte sambo längre utan har flyttat till en egen lägenhet lite längre bort från stan. Bor i en väldigt mysig etta och trivs väldigt bra. Utbildade mig till bartender på Mallorca i September och är så stolt över att jag klarade det. Det är trots allt svårare än vad många kanske tror ibland. Månaden på Mallorca var helt fantastisk och något som jag absolut inte skulle tveka på att göra om igen.

Mitt liv, det jag gör, tycker och tänker är det som kommer att hamna på bloggen, så mycket som jag har tid att lägga upp och jag hoppas att ni kommer tycka om det ni läser.

Likes

Comments

Hemma efter gymmet efter kort men ändå intensivt benpass och har precis myst ner mig i soffan. Är ensam hemma så passar på att tända lite ljus, dricka varm choklad och se komedifilmer som är kassa men samtidigt ganska bra. Bättre måndagskväll får man leta efter. Enda som saknas är grädden och minimarshmallowsen i min choklad.

Har drömt länge om att studera i USA så har börjat kolla mer på olika skolor i bland annat New York och Kalifornien. Kommer kolla upp platserna lite mer men har valt New York eftersom jag trivs i storstaden och Kalifornien eftersom jag föredrar sol och värme. London eller någon annanstans skulle också kunna gå, är öppen för förslag om ni har några. 

Min enda rädsla är att jag ska vara för gammal för att plugga på college när jag väl kommer iväg. Finns väl ingen åldersgräns men finns ju en risk att man kanske känner sig utanför om åldersskillnaden mellan en själv och de övriga skulle vara alldeles för stor. Planen är att komma iväg innan jag fyllt 25, fast helst innan 23, så har ännu ett tag kvar.

Likes

Comments

Äntligen dags! Såhär på min lediga dag har äntligen ett nytt avsnitt av Pretty little liars släppts och jag sitter uppkrupen i soffan men en mysig filt och en skål fruktsallad för att titta på det nya avsnittet. Det senaste avsnittet var väldigt luddigt och oklart så man kan hoppas på att få lite rätsida på saker nu när det utspelar sig fem år längre fram i tiden. Kommer inte ge upp om den här serien hur konstig den än blir ändå, tänker se den till slutet.

Och ledig idag, dem här dagen tänker jag försöker ta vara på med träning och lite plugg. Kanske fixa med lite andra småsaker också men i övrigt så tänker jag bara ta vara på den här dagen. Så underbart.

Likes

Comments

Julafton så god jul till er alla!

Julafton på Fårö firas bäst med att klä granen på morgonen, äta frukost och sedan fördriva tiden på ett eller annat sätt innan det är dags för lunch, fika, Kalle och sedan klappöppning. Nu fördrivs tiden vidare innan det dags för juldagen.

Tjusningen med julen och klapparna verkar försvinna lite mer för varje år, eller så är det bara för att jag inte har tillräckligt med julstämning i år, men med risk för att låta bitter så längtar jag mer till juldagen då jag ska få träffa mina kompisar och ha kul med dem. Fast lite av tjusningen finns iallafall kvar, jag tycker ännu att det är lika kul att ge bort julklappar till mina nära och kära och, även om jag inte vill erkänna det, så tycker jag ännu att det är lika kul att få klappar. Så lite julkänsla har jag nog ändå.

Så god jul på er!

Likes

Comments

23 december, dan före dopparedan. Av någon anledning har jag valt att börja blogga här istället för på min gamla blogg, utan att säga något. Kan vara för att jag vill känna att jag kan skriva i princip om vad som helst utan att någon jag känner pratar med mig om det i verkligheten, känner mig väl inte riktigt bekväm med det. Så vi får väl se hur lång tid det tar innan jag väljer bort den här bloggen också.

Jag är en tjej från Gotland, 20 år, som numera bor i Täby i Stockholm. Jag försöker skapa mig ett liv där men går väldigt ofta omkring med hemlängtan så nu under julen är jag hemma på min lilla ö igen. Närmare bestämt på Fårö till och med. Myspys! Sitter och pysslar med mina naglar, får inte ha nagellack på mitt jobb så nu när jag har några dagar ledigt så ville jag göra dem julfina. Har fått i uppdrag att fixa mammas naglar också, det var inte planen så hon har inte så stora valmöjligheter på färg dock.

Well yes, så tillbringar kvällen och morgondagen på lilla mörka Fårö. Sen får vi se vad juldagen har att erbjuda när jag ska umgås med vänner i Visby!

Likes

Comments