Härligt väder ohja, dagen började bra, med arbetsintervju och anställning och första jobbpasset imorgon redan, wihoo!!

Har spenderat hela dagen med bästa vännen med lunch, och vin mys nu i det sköna vädret. Hur har eran härliga dag varit?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har helt glömt bort bloggen totalt denna helg också... måste lära mig att ställa in tidsinläggda inlägg så jag inte känner mig meningslös för att ja inte bloggar... helgen har varit bra och dålig har verkligen varit upp och ner.. och vill ha måndag så jag kan ringa ett nytt jobb och hoppas på de bästa! Bjuder två bilder på mig själv också och godnatt så kommer de bättre inlägg senare idag!!

Likes

Comments

Nu vill jag veta vad ni kära läsare gillar att läsa för något på bloggen, om ni har Några tips på vad ni gillar att läsa om eller bara annat? Skulle va kul och veta vad ni tycker och gillar att läsa om eller bara kolla på bilder och får inspiration genom de? Vad gillar ni bäst?

Själv älskar jag att kolla på bilder, inte bara att bilderna är tagna snyggt utan själva helheten i hela bilden. Tycker ni Likadant eller är de något annat ni skulle kunna lägga till?

Likes

Comments

Denna serie tipsar jag verkligen om BLINDSPOT!

Handlar om att FBI hittar en tjej som har tatueringar över hela kroppen och raderat minne. Tatueringarna leder till olika brott så man får följa med på den resan och samt komma närmare vem hon är.

Riktigt bra serie, är inne på säsong 2 nu, för är helt besatt "haha" vilket liv, rekommenderar den, släng iväg gärna en kommentar vad ni tycker om för serie eller har bra tips på serie överlag, skulle verkligen uppskattas!

Likes

Comments

Efter att ha fått hem nya mobilen igår så kom det inte mer än lägligt att mobilskalen och plastskyddet kom ner i brevlådan idag.. Jag är verkligen hur nöjd som helst med min 7 plus, ända problemet är bara att man inte har vant sig riktigt ännu med själva storleken, fortfarande svårt att skriva och ta bilder haha.. men det kommer väl ge med sig om någon dag, förhoppningsvis!

Likes

Comments

Härlig måndag sol och värme.
Blev en fika med bästa vännen idag med en liten tårta och en massa skit snack och bara njöt i det härliga vädret idag. Och bästa av allt är att man kom hem till sin nya mobil iPhone 7 plus Love it.. senare blev det premiär grillning så blev första för i år och Gud så gott det var! En helt härlig måndag helt enkelt!

Likes

Comments

Halloj i stugan,

Vilket härligt väder vi fick idag 17 grader i solen redan, njuter för fulla muggar! Detta väder har man längtat efter! Men man blir ännu mer sugen på att åka utomlands igen fy vad jag bara skulle vilja ta en sista minuten..

Bloggen fick lida i helgen, men så blir de när man har allt för roligt. Helgen bestod av Party och Bakis om man ska summera med 2 ord liksom! Men väldigt kul har man haft det. Hur var er helg? Var den härlig. Skojig eller bara en väldigt skön helg och lugn kanske?

Likes

Comments

Sen lunch såhär på dagen efter en stor handling med bara massa mat. Helt galet trött man blir av att bara springa i affärer hit och dit. Men vet ni nu ska jag njuta av min goda räkmacka och sedan får vi se vad den härliga fredagen har att erbjuda sig. Ska ni göra något roligt idag? Eller har ni roliga planer för helgen?

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen hem min efterlängtade GRL PWR tröja och även en liten tatuering! Så nu rockar jag dessa idag.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, vad gillar ni bäst med bloggar? vad gillar ni att läsa, vad får er att stanna som läsare vad söker du när du är inne på en blogg? Är du ute efter inspiration eller älskar du bara att läsa och kolla på alla andras snygga bilder? Jag är bara sugen på att veta vad ni tycker om att läsa. Jag älskar att hitta inspiration och även kolla på alla dessa snygga bilder folk får till, själv är man helt meninglös på foton men man försöker ju alltid göra sitt bästa bakom kameran. Har ni bloggar? Skulle vara jätte roligt och kolla in era bloggar.

Likes

Comments