Efter att ha fått hem nya mobilen igår så kom det inte mer än lägligt att mobilskalen och plastskyddet kom ner i brevlådan idag.. Jag är verkligen hur nöjd som helst med min 7 plus, ända problemet är bara att man inte har vant sig riktigt ännu med själva storleken, fortfarande svårt att skriva och ta bilder haha.. men det kommer väl ge med sig om någon dag, förhoppningsvis!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Härlig måndag sol och värme.
Blev en fika med bästa vännen idag med en liten tårta och en massa skit snack och bara njöt i det härliga vädret idag. Och bästa av allt är att man kom hem till sin nya mobil iPhone 7 plus Love it.. senare blev det premiär grillning så blev första för i år och Gud så gott det var! En helt härlig måndag helt enkelt!

Likes

Comments

Halloj i stugan,

Vilket härligt väder vi fick idag 17 grader i solen redan, njuter för fulla muggar! Detta väder har man längtat efter! Men man blir ännu mer sugen på att åka utomlands igen fy vad jag bara skulle vilja ta en sista minuten..

Bloggen fick lida i helgen, men så blir de när man har allt för roligt. Helgen bestod av Party och Bakis om man ska summera med 2 ord liksom! Men väldigt kul har man haft det. Hur var er helg? Var den härlig. Skojig eller bara en väldigt skön helg och lugn kanske?

Likes

Comments

Sen lunch såhär på dagen efter en stor handling med bara massa mat. Helt galet trött man blir av att bara springa i affärer hit och dit. Men vet ni nu ska jag njuta av min goda räkmacka och sedan får vi se vad den härliga fredagen har att erbjuda sig. Ska ni göra något roligt idag? Eller har ni roliga planer för helgen?

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen hem min efterlängtade GRL PWR tröja och även en liten tatuering! Så nu rockar jag dessa idag.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, vad gillar ni bäst med bloggar? vad gillar ni att läsa, vad får er att stanna som läsare vad söker du när du är inne på en blogg? Är du ute efter inspiration eller älskar du bara att läsa och kolla på alla andras snygga bilder? Jag är bara sugen på att veta vad ni tycker om att läsa. Jag älskar att hitta inspiration och även kolla på alla dessa snygga bilder folk får till, själv är man helt meninglös på foton men man försöker ju alltid göra sitt bästa bakom kameran. Har ni bloggar? Skulle vara jätte roligt och kolla in era bloggar.

Likes

Comments

Är någon jag kämpar med dagligen. Det är de tuffaste som just nu pågår med mig.

Att ständigt gå runt och vara rädd för att man ska få ångest eller panikattcker är inget man vill ha eller leva med. Folk tror de är så himla lätt att komma undan med, faktum är att de går inte de är en evig fight. Jag är rädd dagligen för att få dom där värsta panikattcakerna. Det var under ett par veckor då jag fick attcker varje dag jag trodde jag skulle tappa allt och bara försvinna, de ända jag ville var att försvinna för jag inte orkade ha den där obehagliga känslan inom mig.. Men här sitter jag och försöker fightas med detta och de börjar ge med sig men jag är långt ifrån att kalla mig frisk från detta..

Vill ni veta mer eller har frågor säg till för jag kommer dela med mig en hel del av detta och jag vet att det finns fler än mig där ute som lider av exakt samma.. Tyvärr är detta allt mer vanligare än vad man tror, ni får gärna dela med er av eran historia och vad ni har för tips, alla tips är välkommna!

Likes

Comments

Här kommer lite favoriter från NA-KD hur många av er shoppar på NA-KD? Själv älskar jag kläderna därifrån. Var lite skeptiskt mot dom förut men har helt ändrat åsikt vilket dock är lite sisådär för min plånbok får ju lida haha..Genom länken här kommer ni direkt in till NA-KDs hemsida NA-KD

Likes

Comments

Hur många av er gillar Ed sheeran? Jag har fastnat för två låtar med honom just nu. Jag blir en sån här som drogar låtarna tills jag tröttnar är ni likadana eller är det bara jag? Vilken är eran favorit låt från han?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Här kommer lite små grejer från zalando som jag hittade, är skor, träningsbyxor och nån tröja. Har ni några favorit grejer just från zalando?

Likes

Comments