4 juli 2017 tog jag de sista tabletterna och värken skulle komma! 2 dagar tidigare hade jag fått de första tabletterna och 2 veckor tidigare hade jag plussat på stickan! Jag förstod att jag var gravid på ett ganska konstigt sätt, även om de bara hade fått 4 (3) veckor så hade jag redan sug efter apelsinjuice som jag avskyr och min katt skulle alltid ligga på min mage, sedan svullnaden jag jätte mycket och  jag förstod verkligen inte hur det hade gått till eftersom jag åt ppiller, men jag ringde min dåvarande pojkvän och han tyckte abort hela vägen medan jag inte alls ville göra abort men jag hade helt ärligt inget annat val, jag bor hemma, har inget jobb, har ett år kvar på gymnasiet och då jag inte helt ärligt inte ta hand om ett barn och det skulle inte vara rättvist mot barnet heller. Väl jag och han som var delaktig i de pratade knappt om det, jag var ganska så förtvivlad och kluven i frågan men han var stensäker på abort och i de läget tänkte jag inte utan jag bara bokade en tid tänkte inte på de och bara gjorde det vilket jag nu i efterhand ångrar mig så djupt! jag var helt förstörd efter aborten jag mådde så otroligt dåligt psykiskt det var en sådan påfrestning men jag är ändå glad över att jag tog beslutet att göra det pga att vi är inte tillsammans längre och att inte ha en bra ekonomiskt grund, inget eget boende eller någoting så var det de rätta beslutet! väl jag berättade för 1 person till och de var personen jag var chef med och vi kunde verkligen prata och hon förstod och de var även hon som åkte med till sjukhuset när jag fick de första tabletterna, väl på sjukhuset blev allt så fruktansvärt jobbigt men beslutet stod jag fast vid men jag klandrade mig själv något så otroligt de kändes som man hade dödat något fast, och speciellt när man såg utraljudsbilderna alltså de var ju inget stort eller så utan en prick men de var ändå något som skulle utvecklas! jag gjorde i alla fall en medicinsk abort vilket innebar att jag åt tabletter och kunde göra den hemma vilket var jätte skönt! men om jag får välja så kommer jag aldrig få igenom de igen frivilligt utan då får omständigheterna verkligen kräva de! Men hur kunde han påverka mitt beslut så mycket och Jo för jag älskade honom så mycket och jag gjorde allt för att han skulle tycka om mig och inte lämna mig och jag trodde att skulle jag behålla de så lämnar han mig men med facit i hand hade de inte spelat någon roll men jag har lärt mig att nästa gång jag är i en svårare situation så ska jag bara lyssna på mig själv och inte påverkas

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fy fasiken vad fort helgen gick, hann knappt komma hem från skolan innan jag skulle tillbaka. Min helg var toppen bra fredag var bara en lugn kväll medan på lördag väntade lite roligare händelser de var nämligen så att farfar fyllde år. Så vi gick ut jag, farmor och farfar på kvällen och åt super god mat. Sen så var det ju hockey på tvn innan så lördagen kunde inte blivit bättre.
Söndagen däremot var lite tråkigare jag hade en match jag skulle döma i Mellerud så de var en bit att åka men de gick bra och jag älskar att köra bil så klagar inte.

Min vecka kommer se ut följande.
Nu är det redan måndag och skolan är slut för idag så ikväll väntar handbollsträning.
Tisdag - Skola och träning
Onsdag - Helsingborg för lite spännande saker
Torsdag - Skola och träning
Fredag - Skola och match
Lördag - Kolla handboll och kolla balklänningar
Söndag - Ska jag döma lite handboll och förhoppningsvis få till ett gympass.

Sen så är det faktiskt lov. Fy fasiken vad gött som jag längtat och på lovet väntar ännu roligare saker men de får ni se då.


Likes

Comments

Gå vidare efter ett break up är allt utom lätt, de kommer aldrig bli lätt även om du hinner uppleva flera stycken. du kommer antagligen bli lika ledsen varje gång men det är så det är. Det svåraste med att gå vidare är att inte kolla bak, att inte kolla på vad du hade eller vad ni hade. Du kommer gråta, du kommer älta, du kommer vilja ha tillbaka honom men är han verkligen värd det? Om han släppte taget om dig är han värd att ta tillbaka? Precis kort efter kommer du svara ja på frågan. Du kommer vilja skriva till honom men det är det absolut värsta du kan göra tro mig, du måste ge den andra tid för det är minst lika jobbigt att göra slut som att bli dumpad. Ibland kanske det bara behövs en paus för att hitta sig själv och landa. Hans mål behöver inte vara dina mål, det viktigaste är att även om framtiden känns skit så fortsätt kämpa för dina mål och drömmar med eller utan honom. De kommer bli lättare, det kommer bli ljusare men det kommer aldrig bli ljusare förrän du du accepterat att personen inte ville ha dig när du har accepterat är första steget till ett bättre liv utan honom.
Det kommer inte hjälpa hur mycket du än önskar att han ska stå utanför din dörr, ringa eller bara komma och ångra sig. Tänk inte ens tanken på att försöka göra honom svartsjuk för han är inte värd att du tänker på honom. Kom ihåg att släppte han taget om dig och lät dig gå så är han inte särskilt smart, det är han som förlorade på det inte du, för då är du värd något bättre.

Mina bästa tips på att gå vidare.

1. Gråt, älta och gråt igen.
2. Träna omvandla all energi till något positivt
3. Träffa kompisar umgås med dem som verkligen betyder något.

Likes

Comments

1. Hur gammal är du? 18

2. När fyller du? 24 Februari

3. Syskon? Ja en syster

4. Vad gör du på fritiden? Jag tränar, borde plugga och bara chillar.

5. Favorit bloggar? Blondinbella, gabriella joss & Linn Ahlborg

6. Vilken linje går du på gymnasiet? Ekonomi

7. Viktigaste egenskaperna hos en partner? Mysig, hockeyintresserad & ha jävligt bra humor

8. Bästa dejten innehåller? Hockey, hotell och mys ;)

9. Vilket lag håller du på i hockey? Frölunda men HV har snygga tröjor

10. Varför startade du en blogg? Kände för det och det kan vara kul att testa på ;)

11. Civilstånd? Singel men är ganska kär i min frölunda nalle

12. Husdjur? Yes en katt som heter mimmi

13. Favorit mat? Farfars köttfärssås

14. Favoritserie? Helt klart Dexter

15. Bor du hemma? Ja de skulle man ju kunna säga

16. Favoritcitat? Life is about kicking ass, not kissing it.

17. Hur många kuddar har du i sängen? 4 men använder bara 1

18. Kär? olyckligt kär...

19.Om du hade fått en dotter nu vad hade du döpt henne till? Amanda Mimmi Petra med Amanda som tilltalsnamn.


Likes

Comments

Vem är jag? Eller snarare välkomna till min blogg. Jag är en tjej på 18 år som bor i den charmiga lilla staden Lysekil på västkusten. Här på bloggen kan ni följa min enkla vardag som innehåller en hel del träning men även allt annat som skolan, tonårsproblem och studenten. 

Hoppas ni är lika taggade som jag!

Likes

Comments

Instagram@emeelies