Var iväg en stund och lekte med Stella & Jenny innan jag åkte till jobbet! Vi åkte till Hundgården på Haga först. Men där var de pensionärer och massa små hundar så vi tog våra vovvisar och åkte till Bäckby, där lekte dom och sprang massor. Dom leker så himla bra ihop! Kul och se.

Självklart knäppte jag en del kort, som vanligt! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla goingar!
Hoppas allt är bra med er? med mig är de helt okej tack.
Jag är uppe med tuppen för att jag fick göra min pojkvän till jobbet vid kvart i sju eftersom vi bara har en bil just nu. De är lite tråkigt men vi får ihop de kanske bra ändå!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt! Ska snart möta Jenny för att dra iväg till någon hundgård, vi lär ju vara där ett tag för solen skiner och hundarna ska rasta av sig! Jenny ska ju ha båda bustrollen sen när jag åker och jobbar mitt fem timmars fredags pass, sen är de helt! :D

Nu ska jag fixa mig och äta lite frukost. Sen iväg mot äventyr!
Random bild från när Supra precis kom till oss.

Likes

Comments

Söndags eftermiddagen bestod av att Jenny först kom hit, vi chillade lite med hundarna inom hus, sen drog vi iväg till Bäckby gården där dom fick leka massor igen! Tränade en del inkallning på supra, och han blir bara bättre och bättre. Och även på LOSS, han kommer med pinnen nu, säger han loss så släpper han den framför fötterna på en, så himla roligt att se hur han utvecklas, min fina prins!

Stella har även gjort stora framsted när de gäller mig, hon springer fram och pussas, luktar och ska busa med mig. Riktigt roligt faktsikt!

Lite bilder från dagen! (några mobil då kameran dog)

Likes

Comments

Godmorgon, eller ja goddag!
Just nu sitter jag och chillar framför datorn. Har precis varit iväg i de halvkassa vädret. De blev hundgården, där träffade Supra bla, Räven, Puppe och Sigge. De andra två kommer jag inte ihåg vad de hette, tyvärr.
Men de lekte super bra, även fast alla utom Sigge var 1 år och yngre så gick de bra! De är bra övning för Supra. Han blir så himla glad och överspelt!
Men Puppe och Supra lekte hur bra som helst! Så dom kommer absolut träffas fler gånger!

Likes

Comments

Denna lördagskväll har jag haft ensamtid med Supra. Vi har vart ute och gått och vart i hundgården och träffat Stella och Diesel. Men jag och Supra har myst massor, ätit Sushi och han har fått GODMAT som jag kallar de, de är alltså färskfoder! :) Vi har bara haft en allmänt mysig dag helt enkelt.

Likes

Comments

Idag tog jag killen och Supra en tur ut i skogen, såklart fick min plutt springa av sig lös. Han sprang ner mot vattnet.. men först var de inget så, utan han sprang ner och drack och sen gick vi upp mot skogen! efter vi varit där och han sprungit terräng så gick vi tillbaka hem, och då sprang han ner och bada där vi inte såg... jahapp! och de stank om han sen. så var bara hem och DUSCHA... kloakvatten vare ja. MYSIGT! smuts hund säger jag bara ;D

Likes

Comments

Ja, de skulle kommit massa kamera bilder från när vi träffades med hundarna men så blev de tyvärr inte. Precis när jag gick ut bilen hos Jenny började de vräka ner med regn, ingen av hundarna gillade de speciellt mycket men vi tog en sväng ändå! Efter de gick vi faktiskt in till Jenny med alla tre hundarna och de funkade bättre än vad jag hade förväntat mig. Supra var såklart uppspelt, eller alla tre var de men eftersom han är valp så är de inte så konstigt att han är mest leken. Men efter en stund gick de bara bättre och bättre tillslut så chillade alla mest tills de var min tur att åka till svärmor och lämna supra och sen åka och jobba fredags passet!


Likes

Comments

Godmorgon på er!
Sovit gott? de har vi tack. Supra fick jag släp upp vid halv sju för att köra min pojkvän till jobbet! Men nu myser jag och supra här hemma på morgonen och ska om ca en timma åka till Jenny och gå till hundgården men hennes dagmatte hund, Stella och Supra! Tänkte såklart knäppa lite kort till er! men först blir de bilder från sist vi var och lekte i Bäckby hagen!

​Våra finaste <3

Likes

Comments

Häromdagen köpte vi nytt foder till Supra, Pure Natural helt spannmålsfritt och verkar fungera super bra! Hoppas verkligen detta fungerar på hans mage och allt de andra nu. Han fick röde utslag kan man säga runt tassar och bröstkorg som tyder på allergi. Så vi provar detta nu, går de inte över så ska vi kolla upp de! Men både veterinärer osv tror på detta.

Likes

Comments