Header

Nu tar detta äventyret slut och snart går vi på planet hem. Vi har haft en helt fantastisk resa och är så glada över att vi gjort detta. Vi har fått så många nya erfarenheter och lärt känna helt fantastiska människor. Nu ser vi fram emot vad som komma skall...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Indonesien
  • 107 Readers

Likes

Comments

Vårt näst sista stopp på denna resa blev Uluwatu som är ett riktigt surfparadis med jättefina stränder, beachclubs och mycket mer. Vi älskade det och känns helt klart trist att lämna. Nu spenderar vi vår sista natt i Kuta för imorgon åker vi faktiskt hem till Sverige efter 4,5 månad på resande fot. Wow.

  • Indonesien
  • 106 Readers

Likes

Comments

Vår sista natt i Ubud gjorde jag en trekking upp för en vulkan för att få se soluppgång. Tyvärr hade Emelie problem med foten så jag gjorde denna utflykt med Hanna och Evelina som vinträffade för några veckor sen. Det var helt klart ett träningspass upp men väl uppe på toppen var det helt klart värt all mjölksyra. Vi fick ta del av en fantastisk solnedgång och det är helt klart något av det bästa jag gjort på denna resa. Efter vår trekking åkte vi även förbi ett kaffeplantage där vi fick smaka på olika sorters kaffe samt se hur det går till. Där görs även det dyraste kaffet i världen.

  • 115 Readers

Likes

Comments

Något annat som är väldigt populärt i Ubud är att gå till Monkey Forrest. Jag (Linnea) var faktiskt lite rädd då vissa av aporna kan vara lite aggressiva och det blev absolut inte bättre när en apa hoppade upp och norpade min chipspåse som jag verkligen hade sett fram emot att öppna, usch. Men de är ju faktiskt väldigt söta ändå!

Likes

Comments

Ubud har bjudit på många äventyr och det första blev riverrafting vilket var väldigt roligt och otroligt vackert!

Likes

Comments

Tiden bara rinner iväg och nu är det bara 6 dagar tills vi påbörjar vår färd hemåt och vi har nu lämnat in tvätt för sista gången! Vi tog iallafall en tripp till Gili Air efter Linneas dyk på Gili Trawangan och det var en otroligt mysig ö där vi låg på stranden, åt god mat och på kvällen fick vi njuta av ett liveband vilket var ett perfekt avslut på kvällen.

Efter Gili Air och Gili Trawangan tog vi oss till Canggu för ett sista besök. Canggu är hittills vårt favoritställe här på Bali som erbjuder FANTASTISK mat och mycket mer. Vi har verkligen blivit förälskade i denna lilla stad. Efter Canggu tog vi oss till Ubud där vi hade många äventyr som jag ska berätta mer om inom alldeles strax.

  • 159 Readers

Likes

Comments

Här får ni en liten video från mina två dyk på Gili T. Det var helt magisk och jag fick se haj, sköldpaddor, bläckfisk, rockor och mycket mer!

  • Indonesien
  • 187 Readers

Likes

Comments

Nu har vi som sagt varit på Gili T i lite mer än en vecka och vi älskar det. En mysig ö där vi mest har njutit med sol, bad och glass! Vi har även bott på ett hostel med världens bästa personal (sista bilden). De har spelat gitarr och sjungit för oss varenda kväll samt varit så himla snälla och omtänksamma! BIG UP för dem! Linnea har även dykt två dyk men det får ni på film på snart. Kramkalas på er

Likes

Comments

Ber ännu en gång om förlåtelse för usel uppdatering men tiden går fort när man har roligt och man glömmer ju ibland. Nu har vi varit i kuta och Seminyak där det bjöds på god mat, fönstershoppande och ännu en solnedgång. Nu har vi varit på Gili T i snart en vecka men det får ni ett nytt inlägg på snarast..

Likes

Comments

Ja vi lever! Otroligt dålig uppdatering här på bloggen sen vi kom till Bali men men. Vi anlände iallafall i måndagkväll till Canggu och lapoint surfcamp. Sen redan på tisdag morgon började första surflektionen. Idag är sista dagen och enligt oss har veckan bara svischat förbi! Veckan har bestått av god mat, poolhäng, filmkvällar, fantastiska människor och mycket mer. Surfingen har varit över förväntan och vi har haft otroligt roligt med brädorna i vattnet tillsammans med jättebra instruktörer. Vi skulle absolut kunna göra detta igen! Ikväll är det en sista middag med hela gänget och imorgonkväll bär det av till Kuta. Är tråkigt att lämna detta ställe men som alltid ser vi fram emot nya upplevelser!

Likes

Comments