Header

I söndags var jag hemma hos farmor och farfar på eftermiddagen efter jobbet. Farmor hade fyllt år, så vi firade henne litegrann. De bjöd på en massa fika och tårta, och farmor hade bakat de godaste daddelbollarna till mig, så himla gulligt. Att träffa släkt är någonting jag verkligen uppskattar, tråkigt nog blir det mer sällan än vad jag velat.

Knäppte några bilder på min fina syster i kvällsljuset.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

♡ En väldigt jobbig grej som jag måste dras med är att jag alltid glömmer bort vad folk heter direkt efter vi hälsat och skakat hand. Förklaringen till det är att jag är så extremt fokuserad på att säga mitt eget namn och att ta in den nya personen så att namnet helt glöms bort, tror att jag stänger av hörseln eller något. Däremot har jag lätt att komma ihåg folk och namn när jag väl hör vad de heter.

♡ Jag har en vana att alltid lämna det sista kaffet eller sista teet i koppen. Mest för att det hunnit bli så kallt och sliskigt och därmed rätt äckligt, men också för att det är någonting jag bara gör.

♡ Jag förstår mig verkligen inte på tidsoptimister. Min pappa och min syster är det, och nästan alla andra jag känner. Men jag kan verkligen inte förstå hur man kan missbedöma tid så rejält som tidsoptimister gör, de har liksom inget sunt förnuft när det gäller tid? Blir typ mörkrädd. Det är verkligen inte ofta jag är sen, och är jag det har det hänt något speciellt. Hellre femton minuter för tidig än fem minuter försenad.

♡ Jag måste ha det kliniskt rent runt omkring mig, annars funkar jag inte som jag ska. Städat, rent, fräscht, dofta gott och jag måste känna mig nyduschad för att vara on top.

♡ Jag har insett på senare tid att jag är shoppingberoende. Jag måste alltid ha något som väntar på mig i brevlådan och när jag köpt den där grejen som jag tänker ska vara den sista på månaden så finns det alltid något ytterligare som jag kommer på att jag bara måste ha. Jag behöver inte ens ha använt det för att bli sugen på något mer, det känns mest skönt att ha det hemma i garderoben. Sjukt beteende.

♡ Jag är en extrem känslomänniska. Gråter åt allt och skrattar när saker inte ens är speciellt roligt. Det är så mycket av allt och jag känner medlidande för andra väldigt lätt och rycks med lite för mycket i deras lycka och sorg. Det finns självklart både bra och dåliga saker med att vara så känslosam som jag är, men helt ärligt så ser jag själv mest bra grejer.

Likes

Comments

Oj vilken vecka, vilken helg. Jobbigaste på länge både psykiskt och fysiskt faktiskt. Så jag kan minst sagt säga att jag var utmattad igår. Men idag är det en ny vecka som startar, måndag var namnet. Tro det eller ej, men jag kommer förmodligen ge mig på att träna ikväll, mest för att det blivit en rutin nu och det är verkligen så skönt, välbehövligt och rätt roligt.

Hissar och dissar med förra veckan

+ Vädret, det har ändå varit rätt milt och inte alldeles för kallt. Både regn, sol och moln, ingenting att klaga på

- Det har varit väldigt mycket och stressigt

+ Jag har sovit mina timmar, vilket känns så skönt

- Mitt mående

+ Jag köpte nya skor, två par faktiskt

+ Jag känner att jag gör nytta ändå när jag jobbar så mycket, och det känns bra att tjäna pengar

- Att tiden går så långsamt när jag har tråkigt, och snabbt när jag har roligt

+ Att jag träffat så mycket nya fina människor som jag känner att jag får ut mycket av

Likes

Comments

Gröt är ju någonting jag äter året om, men för det mesta under hösten och vintern, det känns väldigt aktuellt och lämpligt liksom. Tyvärr kan jag inte lyxa till det lika mycket som jag gjorde den här frukosten, oftast brukar det bara bli någon sylt och banan. Men åh, att spendera extra tid, exempelvis att steka äpplen med kokosolja och kanel är ju verkligen värt.

Likes

Comments

Alltså hörni. Det här är ingenting jag har berättat här, men jag har klippt lugg, för ungefär 3 veckor sedan snart. Min första tanke, klockan 00.17 på natten när jag började klippa var att jag ville ha håret längst fram lite kortare, och ha mittbena. Men ju mer jag klippte desto mer sugen blev jag på att testa att ha en riktig lugg. Och sen gjorde jag det bara. Det kändes så snyggt och ballt just då, men morgonen efter, inget vidare. För det blev alldeles för kort liksom. Det enda jag kan göra nu är att låta det växa typ, men oj vad mycket snyggare jag kände mig innan. Sedan måste jag även säga att jag verkligen saknar att ha långt hår, har ju alltid haft det liksom, och har börjat tröttna på det korta mer och mer.

Likes

Comments

Vad jag dricker varje morgon: Varmt vatten med massa citron och skivad ingefära. Bästa tipset från mig till er, i början kan en tycka att det inte alls är så värst gott. Men nu har jag druckit det i flera år så jag älskar det.

Likes

Comments

Fredagen den 13:e. Ingenting speciellt, ingenting överdrivet oturligt förutom att jag tappade en tallrik på jobbet så att den sprack i flera bitar. Vaknade även tre timmar innan jag skulle börja, så jag hade gott om tid till att göra en god frukost, kolla på film och bara ta det lugnt.

Ikväll blir det en hemmakväll, vilket jag haft hela veckan, och även helgen dessförinnan. Det är så mycket tankar som går runt i min hjärna nu och jag ska vara ärlig och säga att jag inte alls mår så bra. Jag har verkligen så svårt för att koppla bort hjärnspöken, ångest och den där ilningen som går igenom kroppen allt för ofta. Men jag har bestämt mig, när dessa jobbveckor är över, ska jag ta tag i att ha roligt igen, det ska jag. I alla fall, mamma och pappa är mitt uppe i att laga god mat, och sedan ska vi kolla på film förmodligen. Puss.

Likes

Comments

Hej på er. Måste verkligen tipsa er om en youtube kanal jag har följt länge nu, men verkligen blivit helt fast i på senaste tiden. The lineup heter kanalen och jag har nog kollat på alla deras videos vid det här laget. Det är två svenska tjejer men de pratar engelska för att vara mer tillgängliga för alla i guess. Wow vilken härlig duo de gör tillsammans måste jag säga, de är inte bara sjukt snygga och har helt amazing stil så att en tappar hakan, de är även sjukt roliga och underhållande att se på. Kan heller inte förstå hur man kan ha en sådan talang vid så ung ålder, deras redigerings och filmnings skills är on top och musik valen är perfekta. Så tips hundra gånger om!

Likes

Comments

Instagram- nygrenemelie@nygrenemelie