Header

En försenad alla hjärtans dag frukost den 15:onde februari med mitt hjärta

Likes

Comments

Vegansk oreo cheesecake

Här kommer ett recept på världens godaste oreo cheesecake som även är vegansk!

Botten: 2 packet oreos, ca 30-40 g smör.

Mixa 1 packet oreon och häll i smält smör, mixa till det blir en jämn och fast "smet". Den ska inte vara rinnig, men inte heller för smulig. Fördela botten i två "formar" eller skålar. Ställ in i kylen.

Andra lagret: 2 dl soya grädde, 1 paket av oatlys "på mackan" cream cheese, 70 g mörk choklad.

Smält chokladen. Vispa grädden och rör ned cream cheesen. Häll i chokladen, men se till att den inte är för varm, då kan grädden och chokladen skära sig och inte blandas väl ihop. Fördela smeten i de två bottnarna. Smula över oreos och dekorera med bär och smält choklad.

Likes

Comments

Hej på er. Jag är i Lanzarote och lever life. Fri bar, vilket betyder hur många drinkar som helst, frukost lunch och middag, sol, bad, spa, promenader och givetvis så filmar jag och fotar en massa här!

Likes

Comments

Någonting som jag aldrig kan käka för mycket av är nog smoothiebowls, det är så himla gott, mättande, uppfriskande, fint och nyttigt. Bästa kombinationen helt enkelt.

Likes

Comments

. . . . . . . .

Idag -fredagen den 17:onde februari- är det inte vilken dag som helst. Utan det är min favorit persons födelsedag! 20 år dessutom! Jag hoppas att du får den bästa dagen hjärtat, jag älskar dig mest.

. . . . . . . .

Likes

Comments

I tisdags tillbringade jag alla hjärtans dag med mitt hjärta. Vi gjorde i ordning en massa plock och en drink som vi avnjöt samtidigt som vi lyssnade på musik och hade det bra. Ett tips för att en plock middag ska bli lyckad är mycket frukt och grönt!

Likes

Comments

Vad mitt hjärta fick av mig på alla hjärtans dag, rosor, choklad, en lista på saker jag älskar hos honom och en stickad tröja.

Likes

Comments

Från en sjuk fredag. Kollade några avsnitt utav prison break eftersom säsong fem kommer ut i april, är så himla förväntansfull!

Hej på er. Idag är jag hemma från skolan och anledningen till det är att jag slog ut halva nedre framtanden igår. Fick en akut tid idag klockan 12 så det känns skönt att det fixas så snabbt. Eftersom att jag knappt kan äta någonting för att det gör så ont. Det jobbiga med det däremot är att jag har lite tandläkarskräck men det ska nog gå bra.

Likes

Comments

Instagram- nygrenemelie@nygrenemelie