Header
View tracker

Bäst i veckan hittills - Det kan vara onsdagen. Den var faktiskt bästa dagen på hela veckan. Jag var hemma från skolan, eftersom jag bara hade en lektion. Sedan övningskörde jag, klättrade i örebro klätterhall och umgicks med elias.

Sämst i veckan hittills - Hur trött jag varit varje morgon, det har nästan varit omöjligt att ta sig upp.

Det här har jag tänkt mycket på - Kanske det kan vara framtiden och det som kommer. Typ som balen, hets letar efter en fin balklänning, men oj vad det är svårt.

Det här klär jag mig i - Mina "kostym"- byxor polos och andra varma tröjor, och mest docs och min svarta kappa som ytterkläder.

Nästa vecka ser jag fram emot - Att slinga håret, är sjukt taggad faktiskt och äntligen ska jag göra det efter att ha tänkt på det i ett helt år.

Det dricker jag - Citronvatten, varje dag. Men även en massa bubbelvatten i skolan, det bästa matsalen infört tror jag.

Idag händer detta - Idag har jag endast en lektion, och sedan ska jag bli hämtad efter 1 av Elias, då ska vi hem till honom. Ikväll har vi bokat bord på Sorella, det kommer bli himla mys!

Och på lördag ska jag - Umgås med Elias och jobba.

Mest av allt önskar jag detta - Vår, jag behöver värme och en massa lycka.

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Onsdag, mitten av veckan. Idag är planerna att övningsköra, klättra, och träffa Elias i ikväll, vilket jag ser framemot. Man kan säga att jag verkligen rivstartat med träningen, jag började i lördags och har tränat varje dag förutom i söndags. Det känns toppen och superroligt just nu. Motivationen kommer ifrån att jag måste komma i min bästa form om jag ska klara av testerna för polisutbildningen.

Likes

Comments

Hej fina ni.

Tisdag idag. Jag har mensvärk, är trött, äter dålig skolmat, gör en tråkig uppgift på svenskan och köper en bikiniöverdel för att om exakt en månad bär det av till Lanzarote! Det sistnämnda är en utav de få sakerna som är bra med denna dag. Är tyvärr inte på toppenhumör, men det kan en ju inte alltid vara. Hoppas er dag var bättre än min i alla fall. Jag gjorde även en spellista till resan, och kollat på semesterbilder, så man kan säga att jag är superduper taggad.

Likes

Comments

. . . . . . . .

Hej på er.

Jag har himla mycket på gång just nu, och så kommer det nog fortsätta de kommande månaderna. Saker som jag måste få gjort och klara av. För att kombinera skola, övningskörning, körkortsterori, träning, jobb och fortfarande ha ett socialt liv är himla knepigt att få ihop och skapa balans. Så ibland kanske det ekar lite tomt här, speciellt om jag inte hunnit fota eller så. För jag vill inte lägga upp sådant som jag inte är speciellt nöjd över, hellre gör jag färre och bättre inlägg än fler men sämre. Så nu vet i lite hur det ligger till, hoppas verkligen ni förstår, och jag skulle bli så glad över om ni ville komma med tips som handlar om sådant som ni vill se mer utav. Puss.

. . . . . . . .

Likes

Comments

HAR DU……?

Något gott i kylen: Inte i kylen tror jag, men i frysen har jag några snickers kvar sedan i julas.

Någon favoriträtt: Just nu tror jag att det är antingen falafel som man äter som tacos eller veganska fillér med klyftpotatis.

Några framtidsplaner: Ja många. Bland annat vill jag resa en massa, kanske bo i london, gå polishögskolan, bli rik, hyra lägenhet och sedan köpa hus, förhoppningsvis kunna skaffa barn, gifta mig.

Gymkort: Nej, tyvärr inte. Jag tränar hemma istället, vi har bl.a en träningscykel, hantlar, en ställning där man kan träna ben och armar, boxningssäck och en skivstång. Men jag önskar att jag hade.

Några A:n: Endast 1, i foto.

Något beroende: Jag är nog tyvärr mobilberoende.

VEM……?

Avskyr du: Ingen just nu.

Längtar du mest efter: Mitt hjärta.

Stör du dig på: Lata människor och framförallt folk som skriker när de pratar eller pratar för högt.

Gosar du med: Elias och Eddie.

VILKEN……?

Tidning läser du: Jag läser ingen tidning, ibland kan jag nog halka in på aftonbladet på nätet men aldrig annars.

Buss åker du oftast: Min länsbuss hem, 1:an eller 7:an

Dag fyller du år: 27 december.

Årstid föredrar du: Sommaren hundra gånger om.

VAD……?

Gör dig till en bra människa: Att jag är duktig på att känna medkänsla till andra människor.

Vill du arbeta med: Som polis eller inom media.

Är roligast just nu: Att det är helg kanske?

Har du på dig nu: Myskläder, vilket är för skönt.

Äger du för skor: Mest sneakers skulle jag säga, men även boots och sommarskor.

Läser du för bok: Jag lyssnar på "en vacker dag lämnar jag honom" men funderar på att sluta då den inte ger mig någonting.

Likes

Comments

​Mitt hjärta. Fotografier till mitt gymnasiearbete. 

Likes

Comments

Fredag den trettonde idag. Jag hoppas på tur istället för otur.

Efter skolan ska jag ta första bussen hem och sedan väntar mys med familjen. Tänker även att jag ska träna eftersom att jag varit sjuk i ungefär tre veckors tid. Så det tror jag även att jag ska göra. Känner verkligen inte för att göra något speciellt och det kanske är bäst så. Så nu vet ni det. Puss.

. . . . . . . . 

Likes

Comments

Hej på er. Vaknade denna blåsiga januari morgon och var så trött att det kändes som att jag skulle kunna sova för alltid. Men jag tog mig i alla fall upp till skolan. Väl där fick jag reda på att vi endast skulle ha en lektion, vilken vi ändå bara skulle kolla på film. Snacka om att jag blev irriterad. Eftersom att bussarna går så dåligt hem till mig åkte jag till min syster istället vid 10. Vi drack te och kollade på Anastasia, vilket för övrigt är bästa barndomsfilmen (!). Vi käkade även lunch och rensade hennes garderob. Mös även himla mycket med hennes katt.

Likes

Comments

Instagram- nygrenemelie@nygrenemelie