Header

Dag ett måste nog varit favoriten ändå. Vi hade allt det roliga framför oss och det bästa hade inte hänt ännu. Alla var glada, solen sken och ingen hade hunnit snea än, lol.

Vi vaknade vid 9-tiden och startade dagen med en drink, köpte frukost och andra förnödenheter (om ni vet vad jag menar), gjorde oss i ordning och sedan bar det av mot way out west.

Festival-redo.

Vi hängde rätt länge i parken utanför, bästa hänget faktiskt. Det nästan obligatoriskt skulle jag säga att vara där innan och träffa människor.

Babes.

Väl inne "tatuerade" jag och adam oss, käkade gratis mat och kollade på the shins.

Vi satt och chillade i solen.

Sedan var det flume. Alltså åh, bästa bästa bästa.

Migos var även dem helt amazing, så sjukt kul var det att sjunga och dansa till dem. // Jag hittade mitt hjärta.

Jag hittad mitt hjärta och kollade en snabbis på Young Thoug men sedan blev det en lång väntan på Frank Ocean, vilket var så värt. För wow, vad underbart det var.

. . . . . . . . . . .

Minnesanteckning 10 augusti 2017.

I vår hyrda lägenhet blandades drinkar, mat åts, hår fönas och sminket klirrar. Klockan slog 2 och vi var på väg mot festivalen, Vi slog oss ned i parken och bjuder in mer folk under tidens gång. Sedan gick vi äntligen in. Gratis mat, gnuggisar och the shins. Till flume skrek sjöng vi och gungade med till musiken. Sedan var det migos, dansade, moshpits vilket resulterade i att vi kom himla långt fram. När spelningen var slut såg jag plötsligt mitt hjärta i folkmassan. Jag såg honom först, våra blickar möttes och leendet spred sig över båda våra ansikten. Frank var något helt annat, kvällshimlen färgas lila, blå och grönt, månen lyser starkt och världen liksom svajar, hjärtat som dunkar i takt med musiken.


- hugs and kisses. ps. creddar sabina och adam till bilder.

. . . . . . . . . .

Likes

Comments

Hade det så mysigt med mitt hjärta förra lördagen. Vi lagade tacos, skar upp frukt och han åt mozarella och tomat, vilket är en favorit. Vi kollade även på film, nerve hette den. Helt okej faktiskt, kanske lite överdriven emellanåt men spännande ändå. Vi la oss runt 9-tiden då vi båda var rätt slut, men somnade gjorde vi ju förstås inte direkt. Vi låg och lyssnade på regnet och pratade ett bra tag innan.

. . . . . . . . . .

Likes

Comments

Ett pre-party kanske inte är det bästa ordet för vad som hände innan själva festivalen. Men i vilket fall så åkte vi från örebro till gbg två dagar innan de andra eftersom vi skulle jobba på wow. Så på måndagen bar det av, vi lyssnade på hög musik, planerade och vilade litegrann.

På tisdagen efter jag, sabbe och gibbe hade jobbat klart mötte vi upp oliver och johannes för att kolla lite i butiker och käka. Jag hittade jeans på beyond retro och även byxor och blus på zara.

Sedan visste johannes ett toppen-mat-ställe som vi bestämde oss för att gå till. The barn, tips! De hade sjukt goda burgare för veganer, vegetarianer och även köttisar.

På onsdagen vaknade vi oturligt nog upp till spöregn, så jag och sabina blev väl inte sådär superglada över det. Som tur sprack det upp på eftermiddagen. Efter jobbet var det stress, stress och återigen stress eftersom vi skulle byta lägenhet. Men vi klarade det! Sedan kom resten av gänget vid 9-tiden och vi kände att det var dags att köra igång festivalen så vi gick på födelsedags fest-ish.

. . . . . . . . . . . . . .

Minnesanteckning 9 augusti 2017.

För den lyckan jag kände då, den var extraordinär. Fyra och ett halvt par av glada själar som sökte efter livet. Jag andades in den kyliga nattluften, någon som sprang på bilar, ekande skratt, två som delade på en lur och kände musiken vibrera i hjärtat, spring tävling och sommarskrik. Vilken kärlek.


Likes

Comments

Hej på er.

Förra veckan var både jag och elias sugna på att äta ute, så han föreslog diné burgers och eftersom att de hade en vegansk burgare så var det perfekt. Ett rätt mysigt ställe på våghustorget, något mörkt kanske, men det är ändå rätt nice om det är ett hamburgerställe. Tror att det är hyfsat nyöppnat också!

Likes

Comments

Något jag sällan använder nuförtiden är nog tighta jeans, kanske för att det är "sommar", och jag har en tendens för att bli galet varm men även för att det egentligen är något utav det oskönaste jag vet (?). Så högmidjade lite mer slappa jeans är mer för mig, kan det vara så att de kallas girlfriend jeans? Well well.

Likes

Comments

Hej på er. Just nu är jag på way out west, första festivaldagen och jag vet att det kommer bli grymt.

Puss.

Likes

Comments

Sneakers eller högklackat? - Sneakers!

Mörka eller ljusa läppar? - Vilken svår, måste nog välja mörka, annars naturliga.

Snap eller Insta? - Instagram

Komedi eller skräck? - Komedi alla dagar i veckan

Sjunga eller dansa? - Dansa

Blogga från mobilen eller blogga från datorn? - Blogga från datorn, tusen gånger skönare.

Guld eller silver? - Silver, lite mer användbart.

Katt eller hund? - Katt!

Jul eller nyår? - Jul!

Likes

Comments

Något som jag verkligen borde göra oftare hemma är nog att kolla på film i soffan. Men när man bor många under samma tak så är det ju lätt att bli störd eller störa andra. Däremot är det ju så himla mys och skönt, speciellt efter en jobbig dag på jobbet, med regnet som smattrar mot fönstret och en katt i knät.

Tror nog ingen annan än de som jobbar så tidiga morgnar förstår hur mycket det tar på krafterna och psyket att knappt sova, och stressa så mycket på jobbet varje dag. Så det jag verkligen längtar till varje dag är just den där lugna stunden efteråt, när jag precis duschat, gjort i ordning te eller liknande och kollar på något gosigt. puss.

Likes

Comments

Instagram- nygrenemelie@nygrenemelie