Header

En dag mitt i veckan. Jag hade körlektion på eftermiddagen och var därför illa tvungen att åka in till stan i sommarvärmen. Tog med mig jocke också som sällskap så han fick vänta på mig under tiden jag körde. Men efteråt mötte jag upp honom och amanda vid slottet, det är så fint att sitta där under körsbärs träden.

Vi hämtade sedan ut ett paket från ica och passade också på att köpa med något gott att dricka. Sedan åkte vi förbi pölen för att hänga där och ha mys. Vi lyssnade på bra musik, pratade minnen och skrattade.

När vi kom hem tog jag en kall dusch för dumt nog valde jag alldeles för varma kläder och kokade nästan. Sedan städade jag rummet och pluggade innan mitt hjärta kom. På kvällen åt vi hamburgare och hade det så bra. Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen, den var riktigt bra, speciellt med tanke på att den kunnat sluta i katastrof och tårar. Jag har ju haft den största ångesten någonsin över det här med körkortet, jag har pluggat som en idiot och kört så mycket jag bara kunnat. Igår hade jag nämligen teoriprovet och för ett tag när jag satt där trodde jag att jag inte skulle klara det. Men det gjorde jag! Vilken lättnad, så med den tyngden släppt från mina axlar kunde jag åka till Toril innan vår mösspåtagning med ett stort leende på läpparna.

Vi mötte upp marre och sabbe och gick tillsammans till skytte-p för "cermoni" och träffa alla andra glada piltar. Det var sång, dans och en hel del dryck, samt skratt och glädje. När vi varit där ett bra tag ändå hamnade vi på lionbar och slutligen strömpis. Det blev en tidigt kväll för mig, men jag var helt slut och kroppen var tömd på adrenalin och allt jag ville var att sova. En riktigt bra dag!

Likes

Comments

Favorit sommarlåten kommer nog bli denna.

Ursäkta frånvaron. Livet kommer emellan hela tiden och oj vad fullt upp jag har just nu. När allt det här med körkortet är över kommer jag kunna ladda upp saker här igen, det är något jag längtar till. En rolig grej som händer på fredag är karros mösspåtagning! Så det kommer att vara i skytteparken, sedan satin och möjligtvis går vi sedan ut på frimis. Puss.

Likes

Comments

Bilder från helgens festligheter

Tisdag idag. 9 maj. Vilket betyder att det är exakt en månad kvar tills studenten. Det känns så himlans härligt, underbart, roligt samt lite läskigt. Tror verkligen det kommer bli som en liten chock av känslor på en och samma dag, en massa intryck och glädje. Nog om det. Igår spraytannade jag mig, med toril och martina, som en liten test innan den speciella dagen. Tyckte det blev skitbra faktiskt och valde en färg med lite grönunderton för att motverka orange. Idag väntar plugg, plugg och mera plugg. Puss.

Likes

Comments

Hur sugen på bad och äventyr blir man väl inte när man ser detta? Jag känner mig så himlans pepp på denna sommar och tror att det kommer bli en av de bästa hittills. I och med att jag kommer fixa körkortet och därmed kunna ta mig vart jag vill och kunna gå ut, sånt som jag inte kunnat förut.

Likes

Comments

Fredagen var inget annat än bra. Jobbade på morgonen, gick på treornas vårkonsert (wow vad de är duktiga, blir så himla stolt över dem alla), sedan gick jag och girlsen till Stadsparken för lite mys och häng. Det var så skönt och behövligt att spendera tid tillsammans ute i solen bara vi. Tror till och med det blev 21 grader och firade det med att prova den nya nocco'n. Gick sedan och lämnade tillbaka ett par skor men fick med mig smycken och kläder hem istället, typiskt mig. Rullade sedan hem till mormor på moppen för taco-kväll.

Likes

Comments

Torsdagen den 4 maj var en bra dag. Vakande bredvid mitt hjärta och åt pannkaksfrukost i solen, vi kollade även på ett pretty little liars avsnitt innan han skulle jobba och jag skulle träffa Julia. Vi tog en fika på espresso house och testade deras is-te. Så mysigt att bara vara med henne och prata om allt möjligt. Sedan gick vi vidare till dinsko, där jag fick med mig ett par skor. Köpte även en klänning inne på bikbok som jag planerar att ha på ett kommande bröllop i sommar. Puss.

Likes

Comments

Bästa tipset för er som inte gillar vatten; häll i bär, citron, mynta, frukt eller gurka!

Likes

Comments

Ringar och örhängen från h&m. Jag känner redan att dessa kommer vara favoriter i vår och sommar, silvrigt och enkelt tycker jag är dö-snyggt.

Likes

Comments

Instagram- nygrenemelie@nygrenemelie