Hej, ber om ursäkt för att jag inte lagt upp nåt, men i tisdags så var jag iväg med en kompis till ett stenbrott

Och onsdag-torsdag så åkte jag, syrran och en kompis till Gekås Ullared. Vi var där i två dagar och sov i stugan. Vi kom fram vid ca 11, och då gick vi där några timmar tills vi åkte till stugan. Det var lite jobbigt för jag hade bara sovit i 4 timmar natten till onsdag. Så det första vi gjorde när vi kom till stugan var o bäddade upp o vilade i ca 1 timme. Sen på kvällen så åkte vi in till området och åt kinabuffe. Vi bodde i stugby så det tog bara några minuter till gekås. Sen på kvällen så spelade vi kort, vi var rätt trötta då med tanke på att vi knappt hade sovit den natten så vi gick in i stugan, kollade på tv, sedan fick vi o la oss.

Dagen efter så vaknade vi vid ca halv åtta. Så vi packade ihop, fixade oss lite och åkte till gekås. Vi scoppade det sista och åkte hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er, idag e jag också 15. Jag vaknade i Gränna eftersom syrran va på träningsläger, och då fick jag en present på morgonen. Sen så va vi där, syrran tränade och då va jag och mamma i stugan o vilade. Sen så gick vi till centrum för presenten jag fick var en storlek för liten, fick då en hoodie. Sedan så åt vi. Efter det så åkte vi hem och jag sov HELA vägen hem, så det gick fort. Efter det så hade vi lite kalas och jag fick lite saker och en massa kläder av kompisar som dom hade växt ur, så nu behöver jag inte handla det på ett tag.

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit ute med båten med familjen och några kompisar. Det har varit varmt idag till skillnad mot dom andra dagarna. Nu har jag precis kommit hem och ska efter jag skrivit klart detta inlägget sätta mig och plugga på moppen. Här har ni några bilder från idag.

Likes

Comments

Hej på er, nu har jag pluggat färdigt med moppen, jag ska snart skriva upp och är så sjukt nervös. Jag vill verkligen klara det men är orolig att jag kuggar, men jag ska göra mitt bästa. Hursomhelst jag har inte gjort så mycket idag, jag har varit med en kompis och sedan kollat på youtube. I helgen så ska Ida på träningsläger och då ska jag me och då ska jag försöka plugga en del på moppen i bilen. Sen så fyller jag år på söndag så vi måste hem ganska tidigt då.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag faktist inte gjort så mycket, jag har hängt mycke me syrran. Det är så tråkigt väder ute nu så man vet inte vad man kan göra. Men ikväll kommer det några hit och då ska vi grilla, det ska bli gott.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma. Jag kom hem igår natt vid ca 4, så det första jag gjorde när jag kom hem var o gå upp till rummet o sova. Det är skönt att vara hemma, samtidigt som man saknar det för vi lärde känna några kompisar där. Det var så kallt att gå ut från planet, altså det var från 20 grader till 13, det är lite kallt. Jag är nöjd över resan, nu så börjar det vanliga igen, men jag väntar på att Svante ska komma hem och att jag får va me mina kompisar igen.

Likes

Comments

Denna är från igår, jag kunde inte publicera d#n pga mitt dåliga wi-fi, så här har ni ett inlägg från igår.

Hejj, just nu så ligger jag här vid poolen och njuter av värmen. Här är det runt 30 grader skulle jag gissa. Vid stranden blåser det tyvärr ganska mycket och är grumligt så vi kunde inte va där idag, därför ligger vi vid poolen, fast vi bor precis vid stranden så om det skulle lugna ner sig så går vi nog ner dit sen.

Inatt har jag inte sovit bra alls, vi hade ingen ac så vi sov i typ 25 graders värme o jag sov i ca 6 timmar, jag somnade vid typ 03:00 och vaknade vid 07:30... Så jag ska försöka vila lite sen för ikväll ska vi in till shoppingen och äta och titta lite.

Men nu ska jag fortsätta att njuta av värmen så här får ni se några bilder från stranden<33

Likes

Comments

Hej, imån åker vi äntligen. Och för er som inte förstår så åker jag till Grekland imån. Jag har packat ner det mesta, ska bara fixa handbagage o lite andra småsaker, annars är jag relativt klar.

Jag har varit på Öland så det är därför jag inte har uppdaterat något. Och jag kan inte lova att det kommer uppdatering när jag är i Grekland heller.

Likes

Comments

Hejj på er! Idag har jag varit ute på sjön och hälsade på några kompisar, vi ska nog ut imån till dom igen. Sen så har jag varit på bröllop hos min farbrors son, det var jättefint. Sen så följde jag och syrran med grannen och handlade i stan.

Mamma o pappa e på bröllopsfesten just nu så jag o Ida e hemma själva, och då får vi mat hos våra grannar. Sen så kanske jag o Ida drar o badar en stund annars vet vi inte vad som händer ikväll. Nu ska jag sätta mig å plugga moppe en stund.

Likes

Comments

Idag är det ett riktigt sommarväder, annars brukar det vara regn och molnigt, men idag är det runt 39 grader i solen☀️

Just nu ligger jag och solar. Idag har jag varit och badat med syrran (det är inte hon på bilden, den är från igår med en kompis). Sen så har jag inte gjort så mycket mer än sol och bad. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, antar att det blir en myskväll.

Likes

Comments