Hej på er! Guud vad jag har blivit dålig på att uppdatera men jag har inte haft tid. I helgen var jag i Ängelholm, sen så har det varit en massa saker att ta ifatt och prov och allt.

Det känns som att min blogg har blivit tråkigare när det har varit en massa förlåt om dålig uppdatering osv, men ska försöka göra den roligare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, jag har blivit så dålig på att uppdatera på sistone men jag har inte gjort speciellt mycket och då tycker jag inte att det är någon ide och uppdatera. Men i helgen var det väldigt chill, jag gjorde inte speciellt mycket. På lördagskvällen så var jag hos Alice och sa hejdå eftersom hon åkte till USA igår, jag blev lite ledsen när jag kom hem sen, men hon kommer ju hem. Annars har det inte hänt mycket alls mer än det. Jag kommer oftast uppdatera när det ar något roligt att skriva om för annars blir det inte kul att läsa.

Likes

Comments

Hej på er, idag har det varit ganska lugnt, jag och Ida tog moppen in till stan för vi skulle göra några ärenden, sen så har jag bara varit hemma. Nu har vi gäster hemma, men det är bara vuxna så jag sitter här uppe på mitt rum och fixar lite med min blogg. Imån ska jag försöka ta tag i och plugga eftersom vi har två prov nästa vecka och jag känner mig lite stressad över det. Vi har haft studiedag torsdag och fredag, och det var skönt med lite långhelg för kände att jag behövde det. Dom dagarna ha det varit rätt lugnt, på onsdag kväll hängde jag med en kompis och såg filmen "det" den var lite läskig men rätt konstig. Sen på fredagen så var jag med en kompis och sov över med henne tills på fredag och då åkte vi till Kalmar. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera men har inte hunnit, eftersom det har varit rätt mycket på sistone.


Likes

Comments

Guuud förlåt, måste bli bättre på att uppdatera! Aja, hej på er! Det var ett tag sen, jag ska försöka bli bättre på att uppdatera men det är ganska mycket nu med skola och allt. Idag har jag varit i Kalmar med syrran och Linn, det var super mysigt, trots regnet.. Men nu ska jag försöka sova<3

Likes

Comments

Hej på er, jag har inte hunnit att uppdatera för har haft rät mycket att göra och så. Men nu ska jag försöka uppdatera så mycket jag kan. Jag har inte gjort så mycket sen sist. Men jag har äntligen klarat moppeprovet så jag har kört en del, sen har jag ju såklart varit i skolan och varit med kompisar och lite. Sen har jag inte gjort mycket mer än det.

Likes

Comments

Midsommar andra helgen på sommarlovet, hade inte så mycket bilder där ifrån.

Sen var det latitud som varade i två dagar. Fredag till lördag. Det var en lyckad helg med Linn.

Sen så var vi i Kreta, en riktigt bra resa.

Vi var där en vecka, dock så blåste det rätt mycket så vi fick va vid poolen men det gjorde inget. Vi träffade även på några nya kompisar där.

Sedan hängde jag med till Gränna, syrran hade träningsläger där. Så vi passade på och köpa en del polkagrisar då.

Vi tog en trip till Ullared en natt jag Ida och en kompis. Det var sååå mysigt<3

Sen har jag gjort massa andra saker som att va med mina kompisar, varit på sjön, varit på Öland o mycket mer. En bra sommar, inte lika bra väder men att vi åkte till Kreta gjorde det bättre.

Likes

Comments

Hej på er, guud förlåt igen! Minns inte ens när jag uppdaterade sist men jag har varit tvungen att plugga på moppen hela veckan och förra för jag skrev i onsdags men kuggade. Men jag ger inte upp, det är bara att fortsätta kämpa.

Idag ska jag göra lite saker, snart ska jag gå upp och äta, sen ska jag städa mitt rum, sen kanske jag ska va me en kompis om vi hinner för jag ska få gäster ikväll.

Ska försöka bli bättre på att uppdatera nu men har rätt mycket nu med skola, moppe osv.

Likes

Comments

Hej, ber om ursäkt för att jag inte lagt upp nåt, men i tisdags så var jag iväg med en kompis till ett stenbrott

Och onsdag-torsdag så åkte jag, syrran och en kompis till Gekås Ullared. Vi var där i två dagar och sov i stugan. Vi kom fram vid ca 11, och då gick vi där några timmar tills vi åkte till stugan. Det var lite jobbigt för jag hade bara sovit i 4 timmar natten till onsdag. Så det första vi gjorde när vi kom till stugan var o bäddade upp o vilade i ca 1 timme. Sen på kvällen så åkte vi in till området och åt kinabuffe. Vi bodde i stugby så det tog bara några minuter till gekås. Sen på kvällen så spelade vi kort, vi var rätt trötta då med tanke på att vi knappt hade sovit den natten så vi gick in i stugan, kollade på tv, sedan fick vi o la oss.

Dagen efter så vaknade vi vid ca halv åtta. Så vi packade ihop, fixade oss lite och åkte till gekås. Vi scoppade det sista och åkte hem.

Likes

Comments

Hej på er, idag e jag också 15. Jag vaknade i Gränna eftersom syrran va på träningsläger, och då fick jag en present på morgonen. Sen så va vi där, syrran tränade och då va jag och mamma i stugan o vilade. Sen så gick vi till centrum för presenten jag fick var en storlek för liten, fick då en hoodie. Sedan så åt vi. Efter det så åkte vi hem och jag sov HELA vägen hem, så det gick fort. Efter det så hade vi lite kalas och jag fick lite saker och en massa kläder av kompisar som dom hade växt ur, så nu behöver jag inte handla det på ett tag.

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit ute med båten med familjen och några kompisar. Det har varit varmt idag till skillnad mot dom andra dagarna. Nu har jag precis kommit hem och ska efter jag skrivit klart detta inlägget sätta mig och plugga på moppen. Här har ni några bilder från idag.

Likes

Comments