Godmorgon! Äntligen har mitt halsont släppt. Jag har varit hemma från jobbet ett par dagar nu och idag är min lediga dag. Det blir till att jobba torsdag och fredag sen får jag äntligen ledig helg och min hund kommer hem till mig.

I morse testade jag mig på äggröra. Jag har aldrig varit förtjust i ägg, men med lite grädde, skinka, salt och peppar så va det faktiskt väldigt gott! Har kört på mina smoothies i flera år till frukost men behöver variation och ägg ska ju vara mättande så nu har jag äntligen hittat en ny rätt som fungerar till lågkolhydratkosten.

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt så hörs vi på ett tag!​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte att det var dags att dra igång bloggandet igen efter x antal år utan blogg. Jag har nog inte bloggat sedan jag gick på gymnasiet och det är ju snart 6 år sedan jag tog studenten. Tiden går för fort hörrni!

Så vem är jag? Vad gör jag här?
Jag heter Emelie och är 24 år gammal (född 1991). Bor i min egna lägenhet med min varannan vecka-hund och jobbar i en ICA butik. Efter sommaren börjar jag min utbildning till hudvårdsterapeut vilket ska bli sjukt spännande! Jag har ett brinnande intresse för allt som har med skönhet att göra men hudvård är något jag känner extra mycket för.
Jag tänkte testa det här med att blogga igen så får vi hoppas att det håller i sig och att vi kan inspireras av varandra!

Vi hörs snart igen!

Likes

Comments