Emelie Nordquist

Hej på er. Här är tre bilder från vår resa till Italien och utflykt till Como. Det var så mysigt där med små trånga gator och caféer och restauranger i varenda hörn. Sen förstås utsikt över Como sjön. Vi var bara där några timmar under dagen och jag åker gärna dit igen.

Idag sitter jag hemma och pluggar. Och fryser. Fy vad kallt de blivit och värmen har inte riktigt kommit igång i lägenheten. Men nu är det lunchdags och ska sedan fortsätta mitt pluggande. Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lilla söta Penny. Vilken spännande fotografering! Har aldrig fotat barn utan är mer van att kunna säga till personen framför kameran vad jag vill att den ska göra, haha. Så en sån här liten är en helt annan sak att fota. Men oj så mycket jag lärt mig. Under hela Carolinas graviditet kan man säga. Har ju fått fota magbilder två gånger, babyfotografering, familjebild och snart är Penny 6 månader gammal och då är det dags för ännu en fotografering. Kul för mig så jag lär mig en massa nytt och kul för Carolina som får en massa bilder.

Likes

Comments

Hallå har ni sett mina naglar!? Så snygga!! Är så jäkla nöjd! Är Tove som varit i farten och gjort dem. Hon har gjort mina naglar sen hon var på utbildning på salongen tills nu och de blir bara bättre och bättre. Så med mina marmornaglar tog jag lite bilder med mitt marmorskal till mobilen. Marmor är snyggt och väldigt inne nu och jag har lite marmorsaker hemma måste jag erkänna, haha. 

Imorgon åker vi mot Milano och allt är packat och klar. Som tur är, för ska hoppa in och jobba nu hela kvällen. Först ska jag slänga i mig lite lunch och så hörs vi när jag är tillbaka från Milano. Kram!

Likes

Comments

Har inte visat er bilderna på Lina, de blev så himla fina! Jag är så himla nöjd med dem och då va så himla kul att Lina lät mig fota henne. Eftersom magen inte är kvar längre så har jag även lite bilder på lille Penny att vissa er. Men det får bli en annan dag. Kram!

Likes

Comments

​Har ju glömt berätta att jag börjat plugga. Jag läser nu Journalistik och medieproduktion på LnU i Kalmar. Just nu känns det så himla bra. Det var en rätt stor omställning från att gå från jobb till att börja plugga igen, men som sagt känner jag att jag hamnat så rätt. Snart är första kursen klar och är så taggad på nästa som kommer handla mycket om foto, Photoshop och grafisk design. Kommer bli tre spännande år och är ändå lite nervös över vad som kommer hända under och efter när studierna är klara. Men de tar vi då, nu ska jag skriva klart min uppgift och sen ta en välbehövlig helg när jag kan lägga pluggandet åt sidan. Ha en härlig fredag! 

Likes

Comments

För några veckor sedan spenderade jag och Simon en helg i Paris. Vi strosade runt längst gatorna och kollade på allt som fanns att titta på. Vi tog trapporna upp i Eiffeltornet, åkte Metro bort till Moulin Rouge och köpte macarons på ett litet fik i Montmartre. En mysig helg med mycket att se och göra och nu gör vi oss redo för att åka till Milano och fira mamma som fyller jämt. Blev lite resande denna höst också. Kram!

Likes

Comments

Nu har jag semester!! Så skönt och så efterlängtat och det är väldens bästa väder. Jag började min semester med att ta med mig Simon upp till Göteborg för att hälsa på Matilda. Vi spenderade en dag på stan och på onsdagen skulle Matilda iväg så vi själva drog till Universeum och även ett par timmar till Liseberg. Skönt att komma iväg och bara strosa runt utan några måsten. Nu har vi varit hemma två dagar och imorgon åker vi till Uppsala. Stay tuned, puss och kram!

Likes

Comments

Ett år senare tycker jag vi ska påminnas om denna fina dagen. En av de varmaste dagarna på hela sommaren och en av de lyckligaste också. Blir så glad av att bara se dessa bilder så måste ju dela med mig dem till er också. Ha de bra, kram!

Likes

Comments

Vilken mysig helg! Midsommarafton var vi hemma hos mina föräldrar och klädde stången, åt en massa mat och spelade kubb mitt i natten. Var så himla varmt och skönt väder, vilket det nog aldrig varit en midsommar jag minns, haha. På lördagen var vi uppe i Borgholm hela dagen och avslutade med en tur till smmrstrnd och ösregn. Men vi hade kul ändå och idag är jag helt slut. Längtar mer och mer till min semester som börjar om fyra veckor (!!) nu så tills dess får ni ha det så fint, för jag ska jobba, haha.

Likes

Comments

Hej mina vänner! I helgen firade vi Kajsa med att spela lite paintball. De var så kul, men nu har jag världens blåmärken på benen, haha. Annars har det varit en lugn helg utan jobb och några planer. I lördags testade Simon och jag på Kallskänkens brunch. Fanns så mycket gott så kommer helt klart äta där igen.

Nu sitter jag i solen och tänker sitta här någon timme till innan det är dags för mig att åka och jobba. Ha en härlig dag mina vänner. Kram!

Likes

Comments