Kan det inte bara bli liiite kallare så att man kan ge sig ut på en sån här mysdag igen!! Missade tyvärr den helgen när det såg ut som att alla jag följer på Instagram var ute och åkte, haha. Sen dess har de ju tyvärr blivit några grader plus och nu är det ju bara slask ute. Nä jag håller tummarna att det blir kallare så jag kan ta med mig Tea igen och åka på de små sjöarna på Öland.

Tills dess ska jag dock vila min lilla fot som jag lyckades att stuka igår på träningen. Den är som tur var mycket bättre idag så jag räknar med att jag är spelklar redan till matchen på söndag, haha, ingen vila här inte! Hade dock behövt några dagar ledigt nu när jag måste skärma av mig från omvärlden för att plugga på första tentan på cirka ett år. Vi har haft ganska lagom med antalet tentor under mina tre år så det är som att börja om på nytt nu. Så på fredag är det dags igen, känns ändå helt okej, för det är också den sista tentan jag någonsin kommer att skriva, i alla fall för att avsluta dessa tre åren. Puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Hej mina vänner! Ingen av er har väl missat hela Bullet Journal grejen. Att fylla i och göra sin egna kalender efter sina egna behov, det är väl en kort liten förklaring på vad det är för er som inte vet. Precis som alla andra som fastnat för detta så älskar jag att skriva listor och bocka av och samtidigt ha kolla på dagarna och kunna överblicka hela veckan. För mig funkar det inte att endast använda mobilens kalender. Jag vill ha en fysisk kalender, haha. Och nu kan jag komponera min egna, wiho! Plus att det är en skön stund att sitta och måla upp nästa månads uppslag.

Gillar

Kommentarer