Flyttlasset har avgått och vi är nu påväg till Karlskrona!!! Avskedskyssen är given till min älskade sambo som får stanna kvar i Ystad och hålla ställningarna. 

Musiken är på högsta volym och jag avnjuter de sista minuterna i Skåne län. Vi beräknar vara framme vid 13:15 idag. Min nya adress.. Nu blir det andra bullar


Karlskrona, I’m ready for you! . 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Igår spenderade jag och Pontus vår dag i Malmö som involverade shopping. Det blev ett nytt skrivbord, en stol, en whiteboardtavla och annat smått och gått som kan komma till användning i Karlskrona 🙂

Idag ska jag påbörja packningen, tänkte jag iaf.. Får inte glömma bort något viktigt.

Just nu, har jag lilla Sally sovandes i min famn och jag vill knappt röra mig för då vaknar hon kanske ❤️

❤️❤️❤️

Likes

Comments

Nu börjar det kännas att jag snart flyttar. Listan med saker jag inte får glömma att packa ner är skriven och väntas nu bara på att åka ner i resväskan. Pontus jobbar ikväll och är inte hemma förrän inatt, då har jag massor av tid att tänka på att jag snart flyttar.. Tiden går så fort!!

Imorgon ska iaf jag och Pontus ha en heldag i Malmö. Vi ska hinna med att handla möbler och annat lite smått och gott som kan komma till bra användning för mig i Karlskrona.

Mycket snart är jag redo för mitt kommande äventyr 😇

Likes

Comments

Vår andra resa till Karlskrona resulterade i att jag fann mig ett studentrum i en lägenhet som jag kommer att dela tillsammans med två andra studerande tjejer. Mamma och pappa var snälla att följa med upp och hjälpa mig att titta på olika rum. Boendesituationen för studenter kan man verkligen kalla för katastrof. Alla studentlägenheter är upptagna och det är flera personer före en i bostadskön. Det enda som finns för studenter som är tvungna att flytta är att hyra ett rum hos en familj, eller som i mitt fall, i lägenhet med andra studenter.
Det känns verkligen jätteskönt att dela med 2 andra studenter som går på BTH. De kan visa mig runt, visa mig uteliv, det blir en automatisk trygghet för mig som inte känner någon alls i Karlskrona.

Under vår resa så fixade jag mitt BTH-kort, så nu är det bara att blicka framåt till måndag då det hela börjar på riktigt. Bara att skriva om det ger mig fjärilar i magen. Detta är en mina drömmar som kommer att gå i uppfyllelse.

#sjuksköterskestudent

Mitt rum :-)

Likes

Comments