View tracker

Förlåt för lite halvkassa telefonbilder med dåligt ljus

Jag beställde för några dagar sedan lite nytt smink från cocopanda. Det kändes som att jag behövde uppdatera min sminkväska lite så det blev lite borstar och en sponge från Real techniques, ett bahama mama bronzer och en primer från The balm, en primer från Beautyuk och slutligen ett liquid lipstick från Nyx. Jag är verkligen supernöjd!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hörni! Idag åkte jag och Natalie till stan och shoppade och så åt vi på Amarillo, vilket var supergott! Nu är vi hos Natalie och jag ska sova här inatt, hörs!

Likes

Comments

View tracker

Några bilder från igår. Nu har vi också fått snö! Jag är lite tudelad om jag tycker om det eller inte, det positiva med snön är att det känns mycket ljusare ute men annars tycker jag inte riktigt om vintern eftersom det blir kallt. Nåjaa vet inte riktigt vart jag ville komma med den infon haha men hoppas att ni har en fin helg iaf!

Likes

Comments

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering men jag tänkte i alla fall berätta lite om helgen som varit. På fredagen steg jag och två kompisar av i stan och gick och åt pizza sen gick vi på stan och shoppade lite, jag fick en hoodie och hårband med mig hem, vilket var välbehövligt. Igår gjorde jag inget speciellt på dagen men mot kvällen åkte jag till Natalie för jag , Natalie och Wilma skulle fixa oss där och sen drog vi iväg på plax. Idag har jag bara varit på dansträning och tagit det lugnt. Hoppas att ni har haft en bra helg, det har i alla fall jag! Vi hörs!

Likes

Comments

Hejsan! Dagen har rullat på som vanligt och i skrivande stund så sitter jag bara hemma och tar det lungt. Imorgon ska vi åka på studiebesök från skolan till YA vilket jag ser fram emot, annars har jag inga planer framöver. Kramar!

Likes

Comments

Hej hörni! Igår var jag som vanligt i skolan och efter det steg jag och Natalie av vid burger king för att fira att det var fredag (vilken lyxmat haha...) sen åkte vi till henne en stund och senare på kvällen for vi en sväng till Malax. Sen sov vi hos henne och för någon timme sedan gick vi ut och gick och nu kom jag hem för en liten stund sen. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Jag vaknade för en stund sedan och gjorde frukost, jag hann göra lite mer än vanligt eftersom jag inte har skola idag för vi har dagsverk. Annars har jag inga planer för dagen. Hoppas att ni får en fin måndag!

Likes

Comments

Bilder från google

​Hejsan! hörni nu är det ett bra tag sen jag bloggade sist. Men jag har haft fullt upp och inget speciellt att skriva om. Hoppas att någon av mina läsare ännu är kvar trots min långa paus! Det var bara det som jag tänkte kika in och berätta! kram

Likes

Comments

Hejsan! Sent igår kväll kom jag hem från Åland, så skönt att sova i egen säng efter att ha varit borta! Men som ni sekärt märkt har bloggningen inte varit på topp, det på grund av att jag hade så dåligt nät i Åland. Men ja tänkte att jag kanske ändå kan slänga in några outfit inlägg i här i efterhand om ni vill de, eftersom det var tänkt att jag skulle visa min outfit varje dag. Nu ska jag iallafall bara ta det lungt och lite senare ska jag träffa saknade Natalie. Kramar!

Likes

Comments