Hej! Jag vaknade för en stund sedan och gjorde frukost, jag hann göra lite mer än vanligt eftersom jag inte har skola idag för vi har dagsverk. Annars har jag inga planer för dagen. Hoppas att ni får en fin måndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder från google

​Hejsan! hörni nu är det ett bra tag sen jag bloggade sist. Men jag har haft fullt upp och inget speciellt att skriva om. Hoppas att någon av mina läsare ännu är kvar trots min långa paus! Det var bara det som jag tänkte kika in och berätta! kram

Likes

Comments

Hejsan! Sent igår kväll kom jag hem från Åland, så skönt att sova i egen säng efter att ha varit borta! Men som ni sekärt märkt har bloggningen inte varit på topp, det på grund av att jag hade så dåligt nät i Åland. Men ja tänkte att jag kanske ändå kan slänga in några outfit inlägg i här i efterhand om ni vill de, eftersom det var tänkt att jag skulle visa min outfit varje dag. Nu ska jag iallafall bara ta det lungt och lite senare ska jag träffa saknade Natalie. Kramar!

Likes

Comments

Hej på er! Vi kom fram till Åland igår på eftermiddagen. För att vi skulle hinna med båten igår måste vi starta mitt i natten hemifrån, så igår var jag ganska trött, vilket resulterade i att det inte blev något bloggande. Men här har ni i alla fall lite outfit bilder som togs igår före vi åkte på festival. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej mina babes! Igår var jag med Natalie hela dagen vi var först till stranden med vespa eftersom jag fick kortet i förrgår wihoo! Sedan åkte vi hem efter några timmar på stranden och kollade på oitnb och åt chokladmuffins som vi bakade, myys!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag har jag inga speciella planer förutom att jag ska skriva mitt moped-teoriprov idag, hoppas verkligen att jag klarar det! Annars så fick jag hem min vespa igår & jag älskar den, materiell lycka haha. Hoppas att ni får en superbra dag!

Likes

Comments

Mitt nya telefonskal, har letat efter ett marmor skal jättelänge men har aldrig hittat det perfekta men nu fanns det på h&m för bara 7€ så då måste jag ju slå till! Tipsar

Likes

Comments

Fixade naglarna för en liten stund sen så tänkte bara kika in här och visa resultatet. Kramar

Likes

Comments

Hej! Min kväll spenderades på Seglis med mamma & pappa. Vi tog alla varsin cheeseburgare, jag tyckte den var riktigt god! Nu ska ja öva på mopedprovet eftersom att jag ska skriva det på tisdag. Vi hörs!

Likes

Comments