Header

Så skönt med helg! Dagen har rullat på som vanligt och jag har bara varit i skolan, efter skolan åkte jag och Natalie till stan och åt på raawka och shoppade. Jag hittade bara ett par solglasögon som ni säkert kommer att se i något inlägg framöver. Ha en bra fredagkväll !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag då jag och mamma var i stan på jakt efter en dopgåva till min kusin som har dop i helgen så gick jag in en snabbis på kicks också. Då hittade jag dessa som jag länge har velat testa och idag hade kicks ett erbjudande så då man köpte en dipbrow fick man ett browgel på köpet vilket var super. Jag ser fram emot att pröva dem!

Likes

Comments

Dagens frukost

Godmorgon, eller ja klockan är ju faktiskt två, men jag passar på att sova länge nu då jag har sportlov! Jag vaknade runt 11-tiden och låg kvar en stund i sängen och efter det så gick jag ner och åt frukost och något mer har jag inte hunnit med idag. Jag har egentligen inga planer för dagen så vi får se vad jag hittar på.

Hoppas att ni får en fin fredag!

Likes

Comments

Dagens frukost


Hej hörni! Bloggen har stått tom väldigt länge nu men jag tänkte börja blogga nu igen. Nu ska jag även tänka mera på kvaliten på mina bilder och jag är taggad på att börja igen! Jag funderar även på om jag ska rensa bloggen från mina gamla inlägg eftersom jag känner att jag inte riktigt är nöjd med dem, vi får se för de kan ändå vara lite kul att se tillbaka på sen. Hur som helst så tänkte jag bara säga att jag är tillbaka!

Likes

Comments

Jag verkligen älskar mitt liquid lipstick från Gerard cosmetics som jag fick i julklapp av Natalie. Det är i färgen "Iced Mocha" som är en lilabrun aktig färg vilket jag tycker att är superfint eftersom jag har börjat gilla mörkare läppar på senaste tiden. Dessutom doftar det supergott, Rekommenderas!

Likes

Comments

Bjuder på lite mörka och halvsuddiga bilder från kvällen

God jul på er alla! Hoppas att ni har haft en fin julafton, det har i alla fall jag! God mat, fint sällskap & massor av fina julklappar.

Likes

Comments

Hej! Jag vaknade för en stund sedan och gjorde frukost, jag hann göra lite mer än vanligt eftersom jag inte har skola idag för vi har dagsverk. Annars har jag inga planer för dagen. Hoppas att ni får en fin måndag!

Likes

Comments

Hejsan! Sent igår kväll kom jag hem från Åland, så skönt att sova i egen säng efter att ha varit borta! Men som ni sekärt märkt har bloggningen inte varit på topp, det på grund av att jag hade så dåligt nät i Åland. Men ja tänkte att jag kanske ändå kan slänga in några outfit inlägg i här i efterhand om ni vill de, eftersom det var tänkt att jag skulle visa min outfit varje dag. Nu ska jag iallafall bara ta det lungt och lite senare ska jag träffa saknade Natalie. Kramar!

Likes

Comments

Hej på er! Vi kom fram till Åland igår på eftermiddagen. För att vi skulle hinna med båten igår måste vi starta mitt i natten hemifrån, så igår var jag ganska trött, vilket resulterade i att det inte blev något bloggande. Men här har ni i alla fall lite outfit bilder som togs igår före vi åkte på festival. Vi hörs!

Likes

Comments