Header
View tracker

Idag i skolan så gjorde jag och min klasskompis en ombré på hennes kompis hår inför ett projekt vi har i skolan. Såå snyggt det blev.. Först blekte vi längderna och suddade ut så det blir inte en skarp kant. Sedan när blekningen hade verkat tillräckligt länge så sköljde vi ur det och la sedan på en nyansering i shamponeringen. Och här är resultatet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Asså det är så sjuukt. Jag är klar med inhandlingen av alla paket till julafton! Har aldrig varit klar såhär tidigt och är alltid ute i sista minuten. Men i år har jag haft julfeeling riktigt tidigt så kan bero på det.. Det enda paketet som saknas är min brors present som kommer med posten i veckan ;) så härlig med att vara ute i god tid och inte vara en av dem som stressar sönder några dagar innan julafton;)

Nu ska jag sätta mig och kolla igenom min gamla iPhone och hitta ett par fula bilder på min pojkvän som jag slår ihop till ett collage då det är hans födelsedag imorgon;) haha.

Har fått en bra feeling för att blogga så vi håller i det nu tycker jag och hörs mer imorgon. Kram på er<3

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Under denna veckan har vi "projektvecka" där alla 2or på skolan (??) jobbar med sina UF-företag. Många av er vet säkert vad ett UF-företag är. Om inte, googla Uf-företag så hittar ni massor. Jag och fyra tjejer från klassen tillverkar handgjorda drinkunderlägg. De är såå fina.. Så stolt över vad vi har åstadkommit. In och följ oss på instagram och gilla på Facebook sök bah på "Peejt Uf". Vi kommer att uppdatera en del denna vecka om vår produktion och försäljningen vi kommer att ha på öppet hus i skolan på lördag.
Kramisar!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

Julafton närmar sig allt mer, och den eviga frågan är som vanligt varje år.. "Va önskar du dig?". Här är några tips på saker man kan ge till sina vänner, flickvän, fru eller kanske något du själv skulle önska dig? Självklart kan killar också använda och köpa dessa produkter. Det har jag full respekt för, jag tar upp produkter i detta inlägget som är från sidor där de påstår de säljer "dammode". I nästa julklappstips-inlägg så tar jag upp produkter från sidor som påstår sig sälja "herrmode". Ni förstår vad jag menar, man får bära och köpa vad man vill. Finns inget som just är relaterat till ett visst kön. All right?<3 Let's go!

Ett: HÄR / Två: HÄR / Tre: HÄR

Fyra: HÄR / Fem: HÄR / Sex: HÄR

Sju: HÄR / Åtta: HÄR / Nio: HÄR

Likes

Comments

Asså jag behöver lite hjälp nu. Kan man ha samma klänning på jul som nyår? Eller blir det tråkigt? Kan man verkligen ha svart eller en mörkare klänning på julafton? Asså shiiiiieeeet.. Det är en hel djungel av klänningar som är sååå fina till jul och nyår. Men jag personligen känner det som om det är onödigt att införskaffa mig två nya klänningar för två särskilda saker så tätt intill varann, eftersom jag knappt använder klänning annars. Har checkat in en nyårsklänning som jag tycker verkar vara nice men fortfarande lite osäker..

Update! Jag kom på att jag har ju en typ vinröd klänning från nelly som kanske skulle funka på julafton, eller..?

Det här med klännings hets...;)

Den vinröda klännigen är hittar ni HÄR (adlink) och den svarta som jag funderar på att klicka hem inför nyår hittar ni HÄR (adlink)

Likes

Comments

Här är mina tre absoluta favoriter från nelly. Tycker om alla tre så sjuuukt mycket och använder dem jämt. Tråkigt nog ser jackan inte alls lika snygg ut på bilden som den är i verkligheten.

Byxor: HÄR / Klänning: HÄR / Jacka: HÄR (adlinks)

Likes

Comments

Hej på er allihopa. Jag och min familj har varit med om något som kan vara utav det värsta som existerar. När är en nära släkting går bort.. Jag tänker inte nämna vem eller namn utav ren respekt. Men jag kände mig skyldig till att förklara det stora hela om varför bloggen legat nere ett tag. Ska börja bygga upp den igen. Men nu vet ni. Många av er vet hur jävligt det är att mista någon, andra vet inte. Men kort sagt så är det fruktansvärt.
Hoppas ni får ett fint höstlov allihop, kram på er.

Likes

Comments