Header

Nio av de mest spelade låtarna i mina lurar just nu. Några av dem har jag hittat från "Skam" Spotifylistan. Det är ju sååå bra musik i skam! Har ni sett skam? Vad tycker ni? Har själv sett alla tre säsongerna och är helt besatt. Och vem har inte en liten crush på William och Chris?😍

Likes

Comments

God jul, gott nytt och vad mer? Har varit sjukt oaktiv på bloggen det sistone. Och jag tänker på den, det gör jag. Jag får mejl varje vecka om visningar osv från nouw. Och jag glömmer inte bloggen. Verkligen inte när man haft det som en hobby i snart 4 år. Jag behövde bara ta en paus från allt, har inte uppdaterat några av mina sociala medier på sistone. Jag sa heller inte till när jag tänkte ta en paus, kanske dumt. Men tänkte jag inte ska behöva dra en förklaring utan gör det nu när jag är tillbaka. Saknaden är enorm för denna person jag berättade gick bort för lite mer än 2 månader sedan. Smärtan är obeskrivlig för er som inte vet. Jag har såklart lagt det bakom mig och gått vidare. Men såklart man tänker fortfarande på denna person och alla minnen man har tillsammans. Därav jag inte känt ett flyt med att blogga heller. För jag kände jag behövde ta en paus från allt.
Bortsätt från det så har jag har haft en fantastisk jul och nyår. Självklart uppesittarkväll den 23e och julafton morgon firades med min pojkvän på morgonen i Ystad sedan drog vi hem till mig i Helsingborg och såg Kalle Anka och fortsatte fira julafton och öppna julklappar osv.
På nyår var tanken att dra på en fest med ett härligt gäng på nyår med det blev ändrat. Så nyår var jag hemma med min härliga familj och spelade bingo lotto. #pensionärsvarning
2017, känns lite konstigt. Jag ska bli 18, gå på krogen, kunna ta mitt körkort, få tatuera mig utan bekräftelse, ta många beslut själv och det bästa... INTERNETSHOPPA I EGET NAMN🎉

Likes

Comments

Idag i skolan så gjorde jag och min klasskompis en ombré på hennes kompis hår inför ett projekt vi har i skolan. Såå snyggt det blev.. Först blekte vi längderna och suddade ut så det blir inte en skarp kant. Sedan när blekningen hade verkat tillräckligt länge så sköljde vi ur det och la sedan på en nyansering i shamponeringen. Och här är resultatet!

Likes

Comments

Asså det är så sjuukt. Jag är klar med inhandlingen av alla paket till julafton! Har aldrig varit klar såhär tidigt och är alltid ute i sista minuten. Men i år har jag haft julfeeling riktigt tidigt så kan bero på det.. Det enda paketet som saknas är min brors present som kommer med posten i veckan ;) så härlig med att vara ute i god tid och inte vara en av dem som stressar sönder några dagar innan julafton;)

Nu ska jag sätta mig och kolla igenom min gamla iPhone och hitta ett par fula bilder på min pojkvän som jag slår ihop till ett collage då det är hans födelsedag imorgon;) haha.

Har fått en bra feeling för att blogga så vi håller i det nu tycker jag och hörs mer imorgon. Kram på er<3

Likes

Comments

Hej på er! Under denna veckan har vi "projektvecka" där alla 2or på skolan (??) jobbar med sina UF-företag. Många av er vet säkert vad ett UF-företag är. Om inte, googla Uf-företag så hittar ni massor. Jag och fyra tjejer från klassen tillverkar handgjorda drinkunderlägg. De är såå fina.. Så stolt över vad vi har åstadkommit. In och följ oss på instagram och gilla på Facebook sök bah på "Peejt Uf". Vi kommer att uppdatera en del denna vecka om vår produktion och försäljningen vi kommer att ha på öppet hus i skolan på lördag.
Kramisar!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

Julafton närmar sig allt mer, och den eviga frågan är som vanligt varje år.. "Va önskar du dig?". Här är några tips på saker man kan ge till sina vänner, flickvän, fru eller kanske något du själv skulle önska dig? Självklart kan killar också använda och köpa dessa produkter. Det har jag full respekt för, jag tar upp produkter i detta inlägget som är från sidor där de påstår de säljer "dammode". I nästa julklappstips-inlägg så tar jag upp produkter från sidor som påstår sig sälja "herrmode". Ni förstår vad jag menar, man får bära och köpa vad man vill. Finns inget som just är relaterat till ett visst kön. All right?<3 Let's go!

Ett: HÄR / Två: HÄR / Tre: HÄR

Fyra: HÄR / Fem: HÄR / Sex: HÄR

Sju: HÄR / Åtta: HÄR / Nio: HÄR

Likes

Comments