Hej! Sitter på bussen nu påväg till jobbet, ska hoppa in mellan halv fem och halv nio pga av sjukdom. Lite extra cash för mig , så tackar ju inte nej ;) imorgon är jag "ledig", har bara utvecklingssamtal halv 1 sen ska jag hem igen. Så blir nog en tidigt gym pass imorgon ;)


Likes

Comments

Hej!

Har inget vettigt och skriva men ville visa att jag lever hehe ;) just nu är jag i skolan och efter tänkte jag dra till gymmet. Börjar bli lite dålig på att träna nu.. Måste få tillbaka min motivation !!

Likes

Comments

Ikväll blir det film mys med Helena, vi har laddad upp med lite chips och cola! Är bara hemma idag för att imorgon har Jossan 20 års middag så blir middag hos henne först och sen utgång. Kommer bli riktigt nice, är taggad iallafall. Ska bli kul och ha alla tjejer samlade igen! :)


 

Likes

Comments

Mina favoriter från melodifestivalen, vart jätte glad när Robin vann. Hejade faktiskt på honom! :D

 Likes

Comments

 

På måndag är det den stora UF mässan "våga vara egen". Självklart ska vi ställa ut och vi har precis blivit klara med förberedelserna osv. Ska bli väldigt kul men samtidigt väldigt stressigt. Vi ska dit kl 7 på morgonen och kommer stå där till 9 på kvällen... -.- Man kommer bli riktigt trött och seg kan jag tänka mig. Men vi tjejer är taggade och jag vet att de kommer gå bra.

Tänkte att jag kunde berätta lite om vår idé osv. 
Vi säljer då vatten flaskor med våran logga. Vi säljer kolsyrat och stilla vatten. Vårt koncept går ut på att vi skänker 20% av vår vinst till Water aid. Water aid räddar många liv varje år. De åker runt i u-länder och bygger och lagar brunnar, fixar så de får toaletter dusch m.m. och lär befolkningen om hygien. 

Visste ni att tjejerna i u-länderna inte kan gå till skolan för att det inte finns några toaletter, så när de får mens så har de ingenstans att gå.

Varje gång ett barn föds får läkarna tvätta barnet med smutsigt vatten för att det inte finns något rent. 

Varje dag tar de folket två timmar att gå till en sjö för att hämta vatten, och sen två timmar tillbaka. 

Pga av smutsigt vatten så blir många blinda för att det tvättar ansiktet med de smutsiga vattnet.

Tjejer bli sexuellt antastade varje gång de ska gå på toa.

Genom att ge u-länderna toaletter så har tjejerna en fristad och ett privat område som de kan ta hand om sig själva. Genom att fixa brunnar så de har vatten precis vid byn så kan de umgås med familjen istället för att tillbringa dagen genom att hämta vatten. Rent vatten räddar många liv, folk blir sjuka och rent vatten gör stor skillnad. Därför är det här viktigt för oss. 

Vi är vana vid att ha en toalett, dusch och rent vatten men inte dom.

Köp vår flaska för 25 kr!


 

Likes

Comments

Long time no see, sammanfattar veckorna med instagram bilder :)


Jag har ju haft min praktik på Ica, var där i 4 veckor. Jag hade de super bra och nu är jag även anställd där! Är jätte skönt att ha jobb igen! enlightened

 

Har även varit på krogen med mina vänner. Träffade B1 också, haaaff.

Var även på kryssning med brudarna, hade super kul. Var en riktigt värd kryssning! Ska nog åka igen på påsklovet ;)

Efter sportlovet började skolan efter 5 veckors uppehåll. Torsdagen den veckan ställde vi ut på en mässa "unga entreprenörer" i Jakobsberg. Ni som inte har hängt med så håller vi på med UF i min skola och mitt företag säljer vatten för att kunna skänka pengar till wateraid som är en organisation som hjälper u-länder att få rent vatten! Mitt företag heter Water4Water UF

Sen har jag fått min efterlängtade student mössa! Hihih, beställde även en onepiece, riktigt värt köp. Älskar den, bor stort sätt i den nu.. haha :)

 

Likes

Comments

Har inte skrivit på två dagar men har inte hänt något kul ändå! Har praktiserar på Ica och tränat. Idag vart det forma fit i 45 min. Är som body pump, älskar det passet!! Och efter lite träning på gymmet.

Men praktiserar imorgon igen vilket betyder att jag måste upp sex imorgonbitti. Så GODNATT behöver min skönhetssömn haha....

Bjuder på en bild på en riktig snygging. I lööve him. Tänk dig och leva med honom, åh......

Likes

Comments