Igår skrev jag att jag skulle skriva om vilket smink jag använder så här kommer det.

Primer har jag haft från både the balm som heter time balm och från bareMinerals som heter prime time. Jag tycker dom är lika bra, dom är lite som silikon så man blir väldigt len.

Foundation har jag från bareMinerals i fairly light och denna foundation är typ den enda som funkar på mig, jag kan verkligen inte ha flytande, min hud blir kakig och jag blir aldrig nöjd med resultatet.

Puder har jag från både sephora och e.l.f. båda är transparenta så jag varierar dag för dag.

Jag har också en facesculpture från isadora och eftersom jag nästan aldrig har bronser och rouge så har jag inte köpt en så dyr sån, men jag funderar på att köpa en ny highlighter. Någon som vet någon bra??

Till mina ögonbryn har jag en produkt från rituales som jag tycker passar mig jättebra, den är otroligt pigmenterad och jag älskar den.

Min mascara kommer från Helena Rubinstein och den är typ den bästa mascaran som finns enligt mig, det enda är att den är så himla dyr.

Mina sminkborstar jag använder kommer från ecotools, jag tycker det är ett bra märke som inte är alltför dyra😊.

Jag har inte skrivit med någon eyeliner eller ögonskugga eftersom jag faktiskt inte använder det så ofta, jag har tänkt att köpa nude dude från the balm men jag har inte orkat köpa den än eftersom jag vet inte om jag kommer använda den.
Om ni har något tips på något bra smink så kommentera gärna😘

Puss!!💋

Förlåt om bilderna är åt fel håll, det hände något på datorn när jag skulle lägga upp dom🙄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments