Jag tänkte dela med mig av ett recept på chokladbollar. Jag föredrar de här framför vanliga då vanliga kan bli lite för "smöriga" för min smak. Jag kan inte säga att de smakar som vanliga chokladbollar men de är precis lika goda och ett lite nyttigare alternativ.

Grundrecept innehåller inga havregryn men jag gillar att ha i det då det blir lite mer tuggmotstånd och textur, så vill man ha utan havregryn är det bara att ta bort 1msk kokosolja och havregrynen😊 här kommer receptet!!

Chokladbollar:
2dl valfria nötter
(jag brukar ha cachewnötter och hasselnötter)
12st färska dadlar
2msk kokosolja
2msk kakao
1msk espresso
1dl havregryn
Kokos att rulla chokladbollarna i

Mixa nötterna fint, lägg sen i resten av ingredienserna förutom havregrynen och mixa så att det går ihop. Blanda sist i havregrynen för hand. Rulla till bollar och rulla bollarna i kokos. Låt sen chokladbollarna st å i kylen i minst en timme före servering (detta för att kokosoljan ska hinna stelna till😊)

Lycka till😉😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I'm back, jag lämnade min blogg helt ett tag för det va typ inte min grej men nu är jag tillbaka och ska försöka en gång till. Jag kommer nog att fokusera mest på mat och lite träning men självklart lite annat också. Jag har kommer dela med mig av goda recept och förhoppningsvis en massa fina och inspirerande bilder.

Nytt år och nya möjligheter, nu ska jag lyckas med bloggen😉

Lite suddig men fin, blir så sugen (även fast klockan är 02:30😂😂)

Likes

Comments