Igår tog jag och min fina pojke en runda på stan då jag behövde köpa lite saker. Och sedan tog vi oss en spontan middag på Tennstopet. Vilket var jättemysigt och gott!

Likes

Comments

Är hemma ifrån min storasyster och fick denna Duo Countouring från min storasyster som kommer från Make Up Store. Precis vad jag behövde och har hört att den ska vara bra! Så det ska bli spännande att testa den. Jag fick även lite pengar och två par mysiga/luddiga strumpor som jag ville ha då min som jag hade försvann. Tack för alla fina presenter Maria! ❤️

Likes

Comments

​Mitt nyårslöfte var att gå ner i vikt och till en börja med så lyckades jag. Av dom 13 kg som jag gick upp gick jag ner 5 kg tills jag hamnade i en period då min ångest och panik började att bli större igen... Och som ni säkert vet så när min panik och ångest blir större så blir även mitt tröstätande större med. Men dom senaste veckorna har min ångest och panik minskat och jag är redo för att fortsätta kämpa och tänker kämpa mer än vad jag gjorde innan med att gå ner i vikt! Det är dags att börja tänka positivt och att inte falla in i dåliga vannor igen. Även om det kommer dagar/perioder då min panik och ångest blir jobbig och större så ska jag kämpa för att inte falla in i ett tröstätande. Jag vet att mitt tröstätande kommer bli svår att få bort snabbt, jag har ändå tröstätit sedan 2009. Men det skulle hjälpa mig så mycket om jag bara fick bort mitt tröstätande och jag skulle inte få ännu mer panik och ångest för att jag tröstäter. Jag ska jobba med att få bort mitt tröstätande helt och att gå ner i vikt. Jag kommer att från och med imorgon börja med kategorin " vad åt jag idag?" igen då några av er tyckte om dom inläggen.

Likes

Comments

Jag har velat ha denna sjukt snygga jacka från Chiquelle ett bra tag! Och äntligen är den min och fick den i födelsedagspresent av min fina pojke! Älskar den och kommer att använda den nästan varje dag. 😍

Likes

Comments

​Idag kom min fina pojke till mig, har saknat honom så mycket och han får mig alltid att skratta och le! Jag är så otroligt tacksam över att ha honom i mitt liv då han får mig att vara ännu starkare än vad jag annars är och lyser upp mina dagar. Idag när han kom hem till mig kom han med glass och choklad precis vad jag behöver en vecka som denna. Hatar verkligen den röda veckan och all värk i magen! Vi pyntade även vår lilla gran som jag och pappa köpte vilket var jättemysigt! Saknar honom alltid lika mycket när han åker hem, han är bara så himla bra!

Likes

Comments