Njuter sällan då mycket som när det är ljummet på kvällarna och man kan sitta ute och avnjutsa kvällens middag. Idag hade jag och mamma gjort hemmagjord pizza.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 207 readers

Likes

Comments

Vegetarisk lunch i solen på balkongen denna lediga onsdag. Våren gör mig glad!!

  • 200 readers

Likes

Comments

Bilder från mysigaste festen hos Johanna i fredags. Så sjukt fint hon hade fixat, det känns så bra att vi är samlade igen. Fredagen firades hos Johanna och lördagen blev snäppet lugnare hemma hos goa Helena. Perfekt valborgshelg!

  • 198 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Vilket tråkigt regnrusk det är idag, och ser ut att bli framöver. Saknar varma kvällar på stranden med mina bästa vänner.
Hade i alla fall en sjukt mysig kväll igår ändå med underbara vänner. Det blev lite födelsedagsfirande, god mat och mycket härligt snack.
Försöker göra nåt bra även av denna dag med en go frulle.

  • 266 readers

Likes

Comments

Som jag har väntat, massa krångel har gjort att jag gått utan en fungerande telefon i två veckor i alla fall. Extra skönt när jag nu äntligen fick hämta ut den här godbiten. Finally kan jag faktiskt få tag på folk!

  • 267 readers

Likes

Comments

Tillsammans med mamma började jag veckan med en slags detox. Det känns som en vår-rensning av kroppen. Efter mycket dålig mat de senaste månaderna kan jag behöva bomba kroppen med vitaminer och kickstarta med en riktig cleanse! Igår drack vi en hemmagjord, riktigt god juice till frukost och åt sedan soppor gjorda på endast grönsaker/linser. Dagens frukost bestod av en liknande juice som igår. Får se om vi lyckas hålla detta veckan ut!

  • 287 readers

Likes

Comments

Blev upphämtad av fina familjen i Köpenhamn med blommor och massa kramar i söndagskväll. Va härligt det ändå är att vara hemma.

  • 309 readers

Likes

Comments

Oj vad det känns tungt att lämna mina fina vänner idag. Avslutade resan på det bästa sättet jag kunde tänka mig och kan inte sluta tänka på vilka magiska 6 månader vi har haft tillsammans. Alla otroliga platser och alla fantastiska människor vi träffat. Vill bara tacka mina fantastiska resekompanjoner för den roligaste tiden i mitt liv. Ni har lärt mig så mycket, stöttat mig när det varit svårt, skrattat med mig varenda dag och jag är bara så himla glad att vad som än har hänt och vad vi än har gjort så har jag fått dela allting med er. Ni är de bästa.

  • 367 readers

Likes

Comments

KÄR är jag i Lisa Olssons kollektion för Nelly.com. Vill gärna börja våren klädd i hennes snygga plagg. Har länge tyckt mycket om hennes stil och alltid beundrat hennes fantastiska bilder på instagram.

HÄR finns hela kollektionen.

Likes

Comments