Jag vet att uppdateringen ligger nere till stor del, beror på att jag inte har någon tid. har under det senaste knappt haft en enda dag utan plugg, fortfarande är det en hel del kvar, det har blivit såpass mycket att jag själv inte är på topp just nu. samtidigt är det mycket annat som händer runt omkring, men det är iaf endast arton dagar kvar till sommarlov, ska bli något otroligt skönt. om arton dagar sitter även jag och en grym på flyget mot turkiet, det närmar sig! annars har jag haft en fantastisk helg, i fredags åt jag och min underbara pojkvän först på harrys och senare på kvällen satt vi på en uteservering med kompisar till alex. idag är det morsdag, jag och alex var först hemma hos hans föräldrar och lite senare tog jag bussen hem för att fira världens bästa mamma. 

   

  

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känns som kroppen faller i bitar, gnistan som gav mig ork har tagit slut, kroppen säger emot. man ska aldrig sluta kämpa, men ibland blir det för mycket, allt på en och samma gång. 

Med detta sagt ska det bli underbart skönt med helg nu.

Likes

Comments

Denna dag satt perfekt för lite ledighet mitt i all stress!

Likes

Comments

Ny månad, ett steg närmre sommarlov och en mängd skoluppgifter, men man får se det ljusa i skoluppgifterna att det inte är mycket kvar denna termin vilket är helt otroligt. började kolla på en ny serie som gick på tv i förrgår, typiskt nog kommer jag inte ihåg vad den heter så får väl försöka hitta den på datorn. annars sitter jag hemma hos alex som halvsover bredvid, ska strax börja på hamburgare som blir kvällsmaten, toppen! 

Två bilder på mina underbara kusiner från veckan 

Likes

Comments

Kommer inte ihåg när jag skrev senast, har just nu riktigt mycket att göra i skolan och därefter skall jobb och fritid klämmas in också, har alltså inte hunnit med att skriva. hade lov under förra veckan vilket var helt fantastiskt, gick däremot alldeles för snabbt! i förrgår bokade jag och min fina vän en resa till turkiet den 12 juni vilket betyder att jag åker på skolavslutningsdagen, ska bli underbart bra! annars tänkte jag lägga upp bilder från de senaste istället för att fortsätta skriva då det kommer bli en jobbigt lång text om jag fortsätter. 

  

Tjekväll at my place på lovet

Påskafton

Brunch hos Ida Likes

Comments

Slutade klockan fyra men sitter kvar i skolan då jag har utvecklingssamtal kvart över fem, tänkte att jag skulle få gjort lite plugg men det har inte hänt så mycket. eftersom det var ett tag sen jag skrev tänker jag inte berätta vad som hänt under varje dag på precisen, men i fredagskväll tog jag tåget till alex och hem på lördagen innan jobbet. i lördags firade vi matilda som fyllt 18år, blev en go kväll. annars har veckan varit lugn med en del timmar spenderade på jobbet, börjar bli en standard. ska bli otroligt skönt med påsklov nästa vecka!

Likes

Comments

Nöjd efter dagens idrottspass i skolan som inte riktigt blev som tänkt men fick ändå simmat 1200meter, över en km så det duger för mig. efter skolan tog jag mig till frisören där jag slingade utväxten, det var verkligen på tiden! annars ligger jag i sängen och har en sovmorgon framför mig till klockan tolv imorgon, tummen upp för det. 

Likes

Comments

Lång torsdag framför mig som börjar med ett idrottspass på klitterbadet, inte sugen någonstans på att hoppa i det kalla vattnet. i tisdags blev alla lektioner inställda vilket ledde till en ledig dag, därför tog jag bussen till alex i måndags och sov där. i tisdags spenderade jag också några timmar på jobbet liksom igår, har även hela helgen framför mig med jobb men trots det ska förmodligen lite festligheter kunna klämmas in.

Likes

Comments

Det är helt otroligt vilket väder, låt det stanna kvar denna gång, lycka på hög nivå! kom hem till alex för en stund sen, däremot är han ute ikväll vilket betyder att jag är ensam ett tag till, men har ändå jobbat tidigare ikväll också så är lagom trött. igår var jag inne i stan i halmstad en stund innan jag gick hem till alex, köpte en långklänning och en bikiniöverdel som jag kanske kan visa bilder på senare. annars ställer vi om klockan till sommartid inatt, ännu ett tecken på att sommaren närmar sig! 

  

Likes

Comments