View tracker

Ja, dygnet har alltså för få timmar! Dagarna springer iväg. I jobbets timmar mellan 05.00-16.00. De privata har bestått av förrådet och allt ikring den. Sedan hoppa i säng och vänta på jobb igen. Jag känner mig totalt utmattad och slut och vill inte ens gissa hur E har det som veerkligen snickrat och legat i. Förrådet är äntligen uppe och då är det annat som tar i.
Nu väntar jag på att köttfärsen ska tina och jag orkar verkligen inte göra någon nytta. Finns så mycket här hemma man "borde" ta tag i men finner inte kraften.

Alla har sina perioder och nu verkar jag ha trillat i min svacka.

Ska försöka spara så pass mycket energi så jag kan ta mig till gymmet och skapa mer! Måste ta tag i konditionen på riktigt nu.

Ni får höra av mig senare då jag förhoppningsvis har mer energi! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

En stark rygg vill jag alltid förbättra och är så nöjd då jag äntligen fått lite massa!

Likes

Comments

View tracker

Snön har legat kvar på marken i några dygn och vägarna kan man misstolka som skridskobana. Lastbilskörningen inställd hela veckan men håller tummarna för att morgondagen spenderas i hytten.

Dagen har annars bestått av att leverera grejer till krossen och sedan snickrat på ett garage. Och när arbetsdagen är slut så börjar det privata arbetet. Plocka upp hammaren igen och fortsätta bygget av vårat efterlängtade förråd som älsklingen ritat och byggt med lite hjälp av mig. Hoppas på bra väder i helgen så att vi kan göra grund och sätta upp det hemma.

Träning har det däremot inte blivit då jag gått med en nygjord tatuering.

Likes

Comments

Alltså ärligt talat! jag har varit en så tråkig människa gällande mitt hår. Antingen har jag varit mörk, allt från choklad till svart hårig. Eller åt andra hållet till iprincip vithårig. Men nu är jag så leds på det! Åkte till min frisör igårkväll och fick med mig en färgbomb hem. Kastade i den ikväll och ja det händer ju faktiskt något. Så kul att testa rött då jag känt att det är en väldigt vågad färg. Å andra sidan springer folk omkring med allt möjligt på kalufsen. grönt, blått och rosa?

Så nu testade jag och jag blev riktigt nöjd. kanske blir det att fortsätta med detta ombre röda. :)

orange är inte rättvist men kan tyckas se ut som det på bild. 

Likes

Comments

ett pågående projekt. Bilden högst upp är lånad av min grymma tatuerare Martin Wikström på No remorse tattoo

Likes

Comments

Har haft rätt fullt upp i helgen. Men ska berätta dag för dag så var beredd på ett långt inlägg!

Fredag: Jobbade fram till lunch. Åkte fort hem till Tärendö för att packa och fick även två kunder som skulle förnya sina gymkort. Fixade det och sedan kastade jag hundarna i bilen och åkte söderut. Ett tips så här då ni ska köra e10 eller e4:a, ha spolarvätska! Så mycket salt på vägarna att rutan slår igen på nolltid. Efter ca 25 mil så var jag framme hos uppfödarna till Falcon utanför Piteå. Rastade hundarna snabbt och sedan in med Falcon till hundstallet där jag blev så välmött. Upp på trimbordet med han och börja förvandlingen. En helt ny hund fick jag efter en hel del jobb med att först riva av gammal päls och sedan bygga upp han med proffsig trimning. Avslutade vistelsen med kex och romröra. Gudomligt och enkelt! In med han i bilen och köra uppåt igen mot Boden för att sätta igång med bad och föning.

Lördag: Upp tidigt. Springa genom duschen och rasta hundarna. Packa bilen med bur och stol. Iväg mot Bodens ridhus.

Falcon har aldrig varit med på något sådant och allt var såå intressant. Hundar, människor, hästar, you namn it. Reste buren och sammanstrålade med uppfödarna. Sprang runt lite med han för att få han att lugna ner sig lite grann. Så mycket intryck för en ung hund. Näsan gick i marken konstant.

Då tiden var inne entrade vi ringen med falcons bror och en annan. Så det var tre hanar i valpklassen. Falcon först i ledet. Han skötte sig så himla bra och domaren gillade honom väldigt mycket. Nosen var inte i backen och han showade loss ordentligt! Placeringen blev 2:a efter sin bror med HP ( hederspris). Så stolt!

Falcons morbror slutade dagen med bravur. Bir ( bäst i rasen)och slutligen bis (best in show) vilket betyder att han vann rubbet!

Då vi kom hem igen somnade vi på soffan. Totalt utmattade. Tog igen tid med familjen och bara njöt.

Söndag: Vaknade kring 8 och drack kaffe i lugn och ro med mamma. Sedan begav vi oss till storheden, Luleå och shoppade lite nödvändigheter. Käkade lunch där och sedan drog vi vidare till Älvsbyn för att hälsa på min bror med familj. Det är allt för länge mellan gångerna.

Just nu då? Jo jag sitter i Piteå hos min tatuerare! Klockrent tillfälle att uppdatera här.

Likes

Comments

Dålig uppdatering igår men fanns så mycket att göra på garaget så hade inte tid att sätta mig i bloggandet. Stannade över några timmar och sorterade och rensade på planerna och i förråden. Dessutom lade vi om till vinterdäck på båda våra lastbilar så nu känner man sig lite säkrare.
Dagens uppgift blir att fortsätta rensa så man får in lite maskiner under tak innan vintern och så att man kan ploga utan att köra på något som ligger gömt under snön.

Blir dock bara en kort dag då jag senare i eftermiddag åker ner till Piteå med hundarna.
Skriver till er senare!

Likes

Comments

Jag tycker att det kan vara nyttigt att sätta upp mål för dig själv. Det behöver inte vara att springa en maraton eller åka Vasaloppet. Det kan lika väl vara att dra ner på lördagsgodiset.
jag har satt som mål för 2017 att jag ska ta mig iväg på en fjällvandring tillexempel.
Små delmål som att bygga på magmuskulaturen, forma axlar och att prova på crossfit.
Det behöver inte vara så himla märkvärdigt. Det viktigaste är att man mår bra! Det finns och kommer alltid att finnas saker man vill förbättra. Kom bara ihåg att du tävlar mot dig själv då det handlar om träning. Att sträva efter en annans kropp eller att ha för höga förväntningar kan snarare stjälpa än hjälpa! Alla är olika och för vissa går det snabbt att bygga upp muskler och för andra lite längre tid. Var istället stolt över de förbättringar du gör oavsett om det syns för någon annan.

Likes

Comments

När man känner sig lite tung i kroppen och matt i knoppen. Känner ni igen den känslan? Och på något sätt lyckas finna sina oupptäckta styrke depåer. WOW! Det är så underbart. Trodde inte alls att jag skulle få igenom något vettigt pass idag överhuvudtaget också slutar det i total succé.
Önskade att detta kunde ske då jag försöker mig på pb och kan plocka fram lite lagrad energi istället för när jag känner mig lite hängig och helt plötsligt klarar ett helt normalt, bra pass.
Slutar aldrig förvånas över kroppens kapaciteter.

Likes

Comments

Känner lite förkylningssymtom komma smygandes! Har laddat upp med en ordentlig middag och tänkte fara till gymmet och testa kroppen. Idag står bröst och biceps på schemat och jag har verkligen längtat efter ett hårt pass. Hoppas kroppen orkar!

Likes

Comments