Ja juste! jag har ju bytt jobb också! Har lämnat vården och börjat med maskiner igen. Det känns faktiskt riktigt bra. Visst kan jag sakna alla människor man får träffa och hjälpa men samtidigt så är det här med maskiner det jag är utbildad till. Lönen är ju också en märkbar skillnad.
I veckan jobbar jag eftermiddagsskift på nya krossanläggningen så då har jag möjlighet att rida på dagarna!
Det är mycket sommarhästar i byn nu och jag har fått äran att rida och ta hand om en kompis hästar från Kiruna! Som den hästtjej jag är kan det inte bli bättre!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu ska ni få se vad vi lyckats med denna helgen. Efter månader av väntan på att detta boende ska bli klart så är det äntligen dags att kalla det här mitt hem! Första natten nu och många fler ska det bli! Äntligen!

Likes

Comments

Dåså. Livet är en karusell, fast just precis nu är den åkturen väldigt behaglig. Inga fria fall på länge och inga virvelvindar! Har hunnit hända så hemsk mycket på den tid jag varit ifrån bloggen. Men börjar med min nya familjemedlem Falcon!
Hämtade hem honom sista helgen i maj och oj vilken behaglig valp. Allt jag önskade mig och lite mer än så.
Nu är han 3,5 månader! Han följer med mig på jobbet varje dag och tar verkligen allt med ro.

Likes

Comments

Var ledig hela långa dagen igår. Vad passade inte bättre än att följa som resesällskap i ett trailer ekipage? Blev hämtad kring 08 tiden på morgonen och åkte till Gällivare på besiktning! Som vanligt då jag är där så går grejerna igenom med blanka papper 😁 Kanon! Sedan en väldigt "lyxig" lunch på frasses för sedan vidare färd till byn igen. Halvvägs så fick vi uppdrag att hämta en grävare nära byn så då gjorde vi det. Första gången jag är med och ser hur det går till och jag blev överraskad av hur duktig killen var på det. Gick fort som tusan och hipps, vipps så var vi på väg igen. Lämnade av den i byn och åkte sedan hem. Riktigt kul och kunde inte haft en bättre chaufför. Efter det så fick jag ännu mer längtan av att köra maskiner igen..Att jag aldrig kan bestämma mig. Har sökt ett maskinförar jobb som jag verkligen hoppas att jag får. Sedan så ska jag även ner till en gruva söderut för intervju så få se vad som händer 😎

Likes

Comments

Så här "långt" söderut är det upptorkat i skogarna och så härliga att gå i. Full fågelsång!

Ska göra mig i ordning strax och åka till Älvsbyn.

Likes

Comments

Godmorgon alla! Fredag den 13:e kanske bara bringar otur till vissa för min gårdag var helt magisk!

Jag har fått en ingefära shot av mammsen som ger en rejäl kick till immunförsvaret. Dessutom piggnar man verkligen till! Det bränner hela vägen ner i magen men man får skölja ner med något annat efter.

Denzel har också fått sin mat och ätit kanonbra så snart blir det en promenad runt brännmark innan jag funderar på något annat.

Likes

Comments

Äntligen fick jag träffa hela familjen igen! Så underbart att bara sitta och svamla vid middagsbordet. Jag märker hur mycket jag saknat dem då jag väl träffat dem..

Har gjort nytta med nöje idag. Ätit underbart god middag, bytt däck på bilen och planerat en flytt här inom snar framtid.
Sökt jobb kring Älvsby trakterna och känner att jag behöver verkligen detta så jag kan stå på mina egna två ben igen!

Nu är det däremot sängen som kallar. Skriver mer aktivt i morgon!

Likes

Comments

Just i skrivande stund sitter jag och Denzel i bilen påväg söderut! Förhoppningsvis inte i diket utan rullande på vägen! Ska bli så underbart att träffa hela familjen och speciellt min brorsdotter Nova ❤

Hoppas ni får en fin fredag!

Likes

Comments

Jobb 7-13 idag sen ger jag full gas ner mot Älvsbyn och min efterlängtade familj! Blir att äta grillat för första gången iår dessutom 👌

Lite surt att sitta själv i en bil i nästan 3 timmar. . Men är man ledig så får man passa på. Sover över i flickrummet fredag till lördag sedan åker jag uppåt igen.

Lördagens planer är att klockan 11 besöka min sjukgymnast för att fixa till högra skuldran sedan åka till Piteå för att träffa valparna som nu är 6 veckor gamla!

Likes

Comments

Ni vet såna där dagar då man inte behöver stiga upp? Då man kan strosa runt i morgonrock hela långa dagen om man vill. En sån dag har jag idag! Vaknade vid 11 tiden. Gick raka vägen in i duschen och tog en lång skön dusch. Och nu landade jag i soffan med en müsli, fling tallrik.
Egentligen borde jag rasta hunden.. Men det får bli om en stund. Måste få vakna till lite innan. Det bästa med Denzel är att han aldrig har bråttom ut! Han ligger gärna bara ihopkurad i soffan och sover.

Likes

Comments