Som ni har märkt så blir inte bloggen uppdaterad så mycket längre! Har kommit i en motivations svacka gällande bloggen. Har liksom " blogg torka" och vet inte riktigt vad ni vill läsa om eller vad jag ska skriva om. Just nu är mina dagars ungefär detsamma. Jag tränar, är i skolan hela dagarna, kommer hem, pluggar lite till och sen är det kväll.
Har inte alls den motivationen när det kommer till träning som jag hade förr. Jag var "hungrig" på resultat och ville verkligen se en utveckling, men nu har jag inga direkta mål längre utan är egentligen nöjd med hur jag ser ut, vilket gör att det blir svårare att hitta något som motiverar en i gymmet. Just nu tränar jag bara för att må bra och det finns ingen press eller stress bakom det 😊 Jag tar varje pass som det kommer och ibland är motivationen på topp och andra dagar inte!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I bland blir inte min planering så bra och då får man göra det bästa av det 🌟 Fick köpa mig en kvarg och ett äpple, funkar det med 😜

Likes

Comments

Hösten är verkligen här nu och det börjar bli riktigt kallt, dags att ställa in sig på att ständigt frysa haha! En fördel med hösten är att man blir sugen på lite annan mat än vad man äter på sommaren. En sådan sak är frukten apelsin 😍 Har inget sug efter det på sommaren men så fort hösten kommer så slinker det ner ena apelsin efter den andra! Därav blev detta min gröt igår 👆🏻

Torsdag redan och jag startade dagen på gymmet med ett benpass för framsida lår. Körde en himla massa set utfall, och benspark! Nu sitter jag på tåget till Jönköping för en heldag där :)

Likes

Comments

För mig var det viktigt att få ha sett hur en bikinifitness tävling innan jag bestämmer mig om jag ska tävla eller inte. När jag satt där i publiken igår så blev jag otroligt tävlingssugen och inspirerad! Grymt duktiga alltihop och vissa hade helt fantastisk fysik. Jag kan absolut se mig själv på scenen och blir taggad av bara tanken!

Men, som jag har tagit upp i tidigare inlägg så vet jag inte om tiden är rätt. Jag vet att dieta och komma i tävlingsform är absolut inget svårt för mig utan det kommer att vara den "enkla" delen av det. Däremot att ta sig ur tävlingsformen och tillbaka till ens "vanliga" form kommer däremot att bli svårare. Jag är rädd att jag inte än är tillräckligt stark mentalt att klara att göra detta. Risken finns att jag kommer må dåligt av det och därav vet jag inte om det är värt det? Är det värt att riskera sin mentala hälsa för några minuter på scenen?

Det känns som om många av de som ställer upp i en tävling är så fokuserad på själva tävlingen och är inte beredd vad som väntar efter och det blir platt pannkaka av det istället.

Just nu känns det viktigt att få må bra för en gångs skull. Har mått dåligt för min kropp hela mitt liv så det känns som det är dags att börja älska den! Det är dags att bara leva lite. Äta bra mat för min hälsas skull, men kunna ge plats för att äta annat då och då. Träna för att jag mår bra av det och inte för att jag måste. Detta ger mig utrymme för att kunna vara en student och en social kompis :) Att hålla på att dieta och träna inför något speciellt mål tar mycket tid, fokus och energi från annat och just nu är jag inte villig att offra det! Allt har sin tid och en dag lär det bli en tävlingssatsning, men just nu är tiden inte rätt!

Likes

Comments

Var helt död igår och somnade vid 21 tiden haha. Jag är verkligen ingen kvällsmänniska, men det är väldigt skönt att vakna utvilad också ✨ Eftersom jag börjar tidigt idag fick det bli ett kort axelpass, men är man effektiv under träningen så räcker det gott och väl :) Nu har jag en heldag i skolan framför mig och ikväll måste ja ta och packa upp kläderna från helgen 😅 Tycker sånt är så himla tråkigt så de blir liggande i evigheter annars 😜

Likes

Comments

Sitter på min föreläsning som idag är mellan 15-17. Tyvärr blev det massa krångel för att ta sitt till Jkp då tågen är inställda så jag fick ta bussen istället. I sådan här lägen blir pendlandet ganska jobbigt och i alla fall när man måste åka för endast 2 timmars lektion. Jag kan heller inte åka hem förrän 19 tidigast så får vara kvar en sväng i skolan!

Var uppe i morse och körde ett benpass men som slutade i ett mer rumppass! Tycker det är väldigt roligt att köra det just nu då jag utvecklas fort i styrkan men också hittat riktigt roliga och givande övningar 💦

Likes

Comments

Efter en lång och mysig höstpromenad i fina Örebro med Mathilda och därefter en super god grötfrukost, sitter jag åter på tåget igen mot Falköping. Helgen har varit super och det var skönt att få komma bort från skolan och vardagen och bara vara! Har fått umgåtts med 2 fina personer, sovit på hotel, ätit massa av god mat, shoppat och levt livet. Det har inte blivit någon träning någon av dagarna, ärligt så har jag inte haft någon lust att träna och då har jag helt enkelt gjort det!

Här får ni ett gäng bilder ifrån helgen 🤗

Likes

Comments

En café latte innan tåget rullar mot Örebro 🌸 Uppdaterar mer och helgen och tyngre Classic upplevelserna i morgon ✨ Ha en super fin lördag 💗

Likes

Comments

Framme i Stockholm och sitter nu på Drottninggatan med en super god fralla och en kaffe med det absolut bästa sällskapet 😍

Likes

Comments

I bland får jag kommentarer i från folk som får det att låta som om jag har fått mina resultat "så enkelt". Tydligen är det så lätt för mig efter jag har "disciplin" i allt jag gör. " du orkar ju gå upp på morgonen", "du orkar ju göra matlådor", " du kan ju stå emot godsaker", sånt här hör jag väldigt ofta och det börjar bli lite irriterande.

För det första, vi har alla ett VAL. Det vi väljer att göra kommer också att påverka oss. För mig har det varit ett val mellan vad som är jobbigast. Att välja mellan smärtan att vara disciplinerad eller leva med smärtan som jag upplever när jag inte är det.

Precis som du så är jag trött när klockan ringer, helst skulle jag vilja ligga kvar i den varma sängen. Konsekvensen av det blir att träningen uteblir vilket resulterar att jag heller inte kan förvänta mig resultat. Att leva i den kroppen som jag vantrivdes i och inte få resultat var mer smärtsamt att kliva ur den varma sängen, det blev mitt val!

För att få de önskvärda resultaten varje vecka krävdes det att jag hade total kontroll på mitt energiintag. Därför valde jag att göra matlådor 1 gång i veckan för en hel vecka. Hade jag valt att inte göra det utan bara äta det som var närmast till hands, hade resultaten jag har fått inte varit detsamma!

Och till det här med godsaker. När man har ett mål att gå ner i vikt och förändra sin kropp så kan man inte stoppa allt det goda i munnen, väljer man det så kan jag med säkerhet säga att vågen kommer att stå still. Jag valde att tacka nej till det där goda för att istället få se siffrorna på vågen gå neråt. Det blev mitt val!

Tyvärr är det så att vi får inget gratis här i livet. Vill man åstadkomma något så får man jobba hårt för det! Jag har slitigt som en dåre för mina resultat, tidiga morgnar, sena kvällar, vardagar som helger. Jag har vänt in och ut på mig själv ett flertal gånger, fallit men också ställt mig upp igen! Men jag valde att göra allt detta för att jag ville få en kropp som jag mådde bra i.

Att gå ner i vikt är inte en enkel resa för någon! Vi alla gör bara olika val. Vissa väljer bara att ta den lätta utvägen och vissa väljer att " bita i det sura äpplet" och låta det göra lite ont, men dem kan också förvänta sig fantastiska resultat 😎 Så snälla, sluta får det att låta som om jag inte förtjänar mina resultat, för dem har jag verkligen kämpat för! Tack!Likes

Comments