Godmorgon! Klockan tio en söndagmorgon ekar det tomt ute och att dessutom lämna en sovande pojkvän i en varm säng är inte det lättaste.. Men jag sitter i alla fall på bussen nu mot jobbet, hade inte tackat nej till ett par timmar sömn till men istället vaknade jag strax innan fem och att somna om var en omöjlighet.

Hoppas ni får en fin söndag! 💜

Likes

Comments

I veckan fick jag hem det här efterlängtade paketet från Gymgrossisten! Jag är en person som är hungrig i princip 24 timmar om dygnet & behöver äta mellanmål mellan varje mål haha, därför är detta perfekt. Äppelpaj, banan och jordnötssmör-smakerna var fantastiska! 😍

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Tog en dag helt off från allt igår, lämnade i princip inte sängen på hela dagen och kröp ner under täcket för natten vid sextiden. Det var verkligen så välbehövligt framförallt när årets tredje förkylning smög sig på, är så himla trött på mitt immunförsvar som inte klarar någonting alls.. Men nu är det i alla fall jobbhelg som gäller och det känns faktiskt ganska mysigt! Efter två veckor på hemmaplan känns det rätt så skönt att komma tillbaka till verkligheten.

Har bara fyra timmar kvar på jobbet för idag och sedan ska jag nog krypa ner i sängen och kurera mig. Med Ipren, nässpray och te som sällskap. Vilken otroligt händelserik lördag! Men men, hoppas ni får en helt underbar helg! Kärlek.

Likes

Comments

Idag är en sån dag då jag saknat Christoffer hela dagen och bara velat mysa ner mig i soffan framför en bra film, men gissa vem som sovit enda sedan han kommit hem från jobbet? Så nu har jag låtit honom sova i nästan tre timmar och tänkte därför vara lite jobbig och väcka honom, behöver lite roligare sällskap än en sovande pojkvän som grymtar och pratar i sömnen haha.. Hade planerat att övningsköra idag, meeen jag känner mig inte riktigt så trygg med detta att jag vill köra i tät dimma och våt mark. Vädret idag är som taget ur en skräckis, hoppas på mycket bättre väder imorgon så jag kan få komma ut på en långpromenad innan jobbhelgen!

Nu ska jag väcka min lilla trötter och tvinga honom att umgås med flickvännen som är otroligt uttråkad! Massor av kärlek! ❤️

Likes

Comments

Det är världens tråkväder ute och just därför passar jag på att bara mysa hemma heeela dagen! Tvättmaskinen går varm idag, är inne på tredje tvätten för idag och det var minst sagt välbehövligt!


Passar också på att ge den här lilla älsklingen lite kärlek, eller rätt så mycket faktiskt! Vi två är fenomenala på att mysa!


Annars ligger jag mest här och halvsover med Unga mammor på ipaden, äter godis och dricker Pepsi! Det känns helt okej det med faktiskt, framförallt med dimma och regn utanför fönstret!

Likes

Comments

Jag är så lyckligt lottad som får kalla er två för min familj, en liten men otroligt kärleksfull familj! Er älskar jag! ❤️

Likes

Comments

Kolla vilka snuttisar som låg och sussade bredvid mig igår?! Kärleken är enorm!

Godmorgon och glad alla hjärtans dag! Dagen idag började med att mitt stora hjärta fick dra upp mig ur sängen, hans tålamod när det gäller mig på morgonen är imponerande. Att han ens orkar försöka när han vet att det tar en evighet att väcka mig, han är allt bra han min kärlek! Sedan åkte vi till veterinären med vårt lilla hjärta, han är så duktig lilla skrutten!

Nu sitter jag i alla fall på spårvagnen in mot stan för att äta lunch med min lilla svärmor och sedan fika med min fina Carola! En bättre alla hjärtans dag med andra ord! ❤️

Likes

Comments

Instagram@emeliesjodahl