Såhär ser i princip alla mina dagar ut just nu, oerhört tråkigt måste jag säga men samtidigt ett måste... Vi kör så himla mycket just nu så mitt huvud är helt slut haha, har ju faktiskt bara kört i en månad ungefär så jag sitter på helspänn hela tiden och jag måste tänka över minsta lilla samtidigt som jag måste fokusera. Men men, igår körde jag på motorväg för första gången och jisses säger jag bara.. Har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv haha!

Jag ska i alla fall fortsätta plugga här hemma nu efter en promenad i solen med Hugo och ikväll kommer Sandra hit så ska vi tre ha en liten myskväll, ska bli supermysigt!!

Likes

Comments

Godmorgon!! Eller det är kanske inte riktigt morgon längre, inte ens för lilla morgontrötta Em. Den här dagen har börjat på bästa möjliga sätt, låg kvar i sängen ett bra tag och myste med Hugo innan jag insåg att det är superfint väder så vi gick ut på en liten morgonpromenad och jag tog en sväng in på affären för att köpa Celsuis och mat inför en riktig pluggdag. Det går så otroligt bra med körningen just nu så jag måste sätta fart med pluggandet för att komma ikapp. Förövrigt har jag ringt ett samtal som förändrar min framtid på många sätt, en stor pusselbit har äntligen fallit på plats och jag är så lycklig. På fredag nästa vecka ska jag på möte & därefter påbörjas ett helt nytt kapitel i livet. Jag är lyckligast i världen!

Och på måndag ska jag och Christoffer på visning för ett hus (!!). Det är helt ofattbart för mig hur livet kan vända på en väldigt kort tid! För ett halvår sedan flyttade jag hem till mamma igen efter över två år, jobbade på ett ställe som visserligen utvecklat mig något otroligt men som också fick mig att vantrivas i livet och var bokstavligt talat en vilsen liten skit. Idag är jag sambo med den mest underbara människa jag kunnat önska mig, jag har sagt upp mig från jobbet, sökt utbildning och letar nytt boende. För första gången på år trivs jag som fisken i vattnet i livet & till stor del kan jag tacka min älskade pojkvän för det som låter mig vara den jag är, får mig att våga följa mina drömmar och ger mig så mycket kärlek att jag spricker!

Kort sagt så är jag väldigt lycklig just nu och kan för första gången på länge säga att jag älskar varenda sekund livet.

Likes

Comments

Godmorgon söndag! Idag har jag en mysdag med lilla hjärtat så vi har enbart legat och gottat oss i sängen hela morgonen. Med pappa leker man & med mamma är det bara mys som gäller, för det är det vi är bäst på! Jag har haft en helt fantastisk vecka verkligen. Vi har övningskört en massor, åkte och hälsade på min farmor, tände en brasa vid en sjö & bara myste en hel dag, grillade och njöt av lugn dag. En riktigt lycklig vecka helt enkelt!

I fredags åkte jag och Christoffer och träffade William för första gången på fyra (!!) månader och dessutom fick C träffa honom för första gången. Och väldigt spontant blev det en utekväll, jag trodde att jag skulle vara deras gemensamma människa men det blev istället jag som blev tredje hjulet. Det var dock en väldigt bra kväll och jag är så lycklig över att min pojkvän och bästavän klickade direkt, det är glädje!

Nu tänkte jag ställa mig och göra lite frukost för att sedan åka och fixa lite saker! Hoppas ni har haft en underbar vecka!

Likes

Comments

Godmooorgon! Denna veckan är min tanke att köra fullt ut på både körningen och pluggandet, och just därför ringer alarmet klockan 08.00 så jag kommer upp tidigare & får mer tid till det. Nu har klockat slagit tio och jag har hunnit äta frukost, ta hand om tvätten och sätta på en ny maskin, och nu satt mig med datorn och böckerna för att börja plugga. Jag är egentligen en nattmänniska och hade pluggat mycket bättre efter klockan tolv, men det är dags att få lite mer rutiner i livet. Plötsligt händer det, eller?! Haha!

Hoppas ni har en fin måndag & får en underbar vecka, kärlek!

Likes

Comments

Instagram@emeliesjodahl