Hej måndag & ny vecka! Idag är det bara 39 dagar kvar till resan, vilket gör det såå mycket enklare att gå upp tidigt på morgonen trots att kroppen säger emot. Har känt mig småsjuk flera dagar och efter en natt med förstörd sömn är jag inte på topp direkt. Hur som helst så har jag haft en sjukt bra vecka och helg, & nu är jag faktiskt glad att jag har en ordentlig jobbvecka. Ibland är det bara så otroligt skönt att släppa allt och fokusera på något helt annat.

Hoppas att ni får en bra vecka, kärlek! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon fredag! Att jag lyckades gå upp klockan sju idag är ett under, framförallt med tanke på att jag är ledig men jag ska faktiskt försöka vända på dygnet lite och komma tillbaka till lite mer "normala" rutiner vilket inte alls är min grej egentligen. Gick i alla fall upp och stekte bananpannkakor till frukost och satte på en film, tände ljus och myste ner mig i soffan. Finns inget bättre sätt att starta dagen på, ingen stress och inga måsten.

Gårdagen var en riktig bergochdalbana men jag är evigt tacksam som har så fantastiska människor i mitt liv, vad vore jag utan er? Idag ser vi i alla fall till att göra denna fredag till en mycket bättre dag! Min tanke var att ta tag i träningen men mår inte på topp riktigt så det får bli en lång, varm dusch och sedan får vi se vad som händer resten av dagen. Hoppas ni mår bra & att ni får en fantastisk fredag, kärlek. 

Likes

Comments

Godmorgon torsdag! Hoppas allt är bra med er & att ni har sovit gott. Jag vaknade vid tiotiden men har inte kommit så mycket längre än till soffan med frukost och go musik. Himla mysigt dock måste jag säga!

Det har stått lite still på bloggfronten det senaste men det händer så mycket just nu att jag hellre njuter till fullo av livet. Om 43 dagar sitter jag och bestie på ett flyg mot värmen där vi stannar i två veckor, om ni bara visste vilken underbar känsla det är! Älskar det.

Och det senaste har jag hunnit med flertalet promenader i höstvädret, myskvällar hemma framför en film och god mat, en afterwork på biljardpalatset vilket var sååå roligt, en mysdag med min bestie, catch up med min saknade pärla och en runda på IKEA. Jag lever i en dröm just nu och jag älskar att kunna säga att jag är riktigt jävla lycklig. DET är livet.

Likes

Comments

Har haft världens mysdag idag med min pärla och äntligen fått träffa min saknade Wille, en bättre måndag helt enkelt. Kan inte klaga över helgen som varit heller, med en afterwork med en kollega i fredags och mys resten av helgen. Bästa, bästa, bästa! ❤️

Likes

Comments