Det är snart ett år sedan jag skrev ett blogginlägg, så här är ett gäng bilder från det året som har gått! ​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänker mig hur mysigt det skulle vara med en pojkvän just nu. Skulle verkligen behöva någon att ha kul med men samtidigt vara kär. Det kan vara ett av de bästa som finns, men det är inget jag strävar efter direkt, men tanken över att bara ha någon som finns vid ens sida är underbar. Men har dock svårt att fästa mig vid någon pga tidigare, men det är helt OK att vara singel, älskar att jag har nästan all tid åt vänner, och just nu är det sjukt mycket plugg och träning på det, så det kan dock bli lite mycket haha.
Om jag ska vara ärlig så blir jag "kär" bara jag kollar på en film och speciellt en serie, det är helt sjukt vad det smittar av sig. Speciellt The Vampire Diaries, om det är någon som inte har sett den så är det ett tips att börja kolla nu direkt! 


Likes

Comments

En sak jag har så himla lätt för, det är att lita på människor. Speciellt dom som kallar sig din vän.
Vänskapen är det viktigaste som finns, om ni frågar mig! Den vännen som uppfyller dina dagar med glädje och ger dig en bra syn på livet kan helt plötsligt förstöra allt och bara försvinna. Det är så synd att man litar så lätt på människor och att man är blind för deras falskhet, det är som att dom har funnits där för att bygga upp något bakom ryggen på dig och sen bara riva ner det.

Visst att det finns människor man kan lita på upp till 100%, men dom är verkligen sällsynt i min värld iallafall. Det jag är så trött på är att man ger verkligen allt, men man blir sårad gång på gång och kan inte göra något åt saken. Det har funnits många chanser men jag kommer aldrig kunna lita på någon fullt ut igen, även om det är en riktigt bra person, kärlek eller vänskap, ingen! Det borde finnas som något slags tecken för människor som berättar hur dom är innan man verkligen lär känna en person. Vill inte låta dömande eller så men vill bara ha det klart för folk att vissa människor bör man passa sig för att lita på. Just idag har jag lagt dom åt "sidan" och har mina vänner som jag älskar! Men är nästan säker på att de flesta redan har träffat just den personen, det är inte direkt något som folk inte pratar om eller tänker på. Ha en bra dag gott folk!

Likes

Comments

Får försöka börja om på nytt, men har mer tänkt att lägga upp vardagen i bilder istället för att skriva. Det står still i mitt huvud och då blir det samma samma hela tiden. Kommer dock inte bli dagligen så som jag känner nu men någon gång ibland ska nog kunna gå! Det är så härligt väder ute så jag blir fylld med massor av glädje och energi! Det är så kul att det äntligen börjar bli sommar nu snart!

Likes

Comments