Efter en vecka helg mycket bus och roligheter, åker Lovisa till sina pappa i eftermiddag. Första gången hon ska på "semester" utan mig..

Förre fredagen firade vi midsommar hos min moster, sedan på lördagen åkte vi till Skånes djurpark för en heldag med Lovisa, sambon & min pappa. Vilken härlig dag det blev. Vi avslutade dagen med karuseller för Lovisa i Landskrona. Jag vet ingen unge som älskar att åka karuseller som min lilla prinsessa gör.

Veckodagarna blev som vanliga arbetsdagar & dagis dagar.

Igår var vi på Leos lekland med min bror & hans flickvän. Som Lovisa njöt. Det var all fokus på bara henne, fyra vuxna som sprang med och lekte det hon ville, så mycket kärlek

Efter leklandet körde vi in om rusta, där vi fick för oss att vi skulle bada spa så vi köpte med oss ett bad spa.. Jag är hundra procent nöjd. Vi badade alla 5 igår kväll. Till och med Lovisa kunde bada så nu har vi en varm pool till henne helt enkelt..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

6 favoriter:
Färg:
Rosa, en storfavorit sedan barnsben.
Mat: Kött i alla dess olika slag.
Band: Ingen aning, lyssnar på nästan allt.
Film: Jag är ingen film människa!
Bok: Läser faktiskt inte böcker heller..
Sport: Fotboll är den sporten som står närmst hjärtat, men spelar dock inte..

9 för tillfället:
Humör: Otroligt glad
Smak: Jordgubbar
Klädsel: En slapp svart t-shirt & håliga jeans.
Bakgrund: En vit vägg med hyllplan.
Nagellack: Ingen för tillfället
Tid: 11.02
Omgivning: Min underbara arbetsplats
Irritationsobjekt: Att jag druckit för mycket kaffe som i sin tur gett mig ont i magen...

7 första:
Bästa vän: Helt klart min älskade vän Mathilda, en tjej jag känt i 2 år som tagit mig med storm steg. Aldrig bråkat och alltid varit lika tajta sedan dag ett. En äkta vän som står mig så otroligt nära hjärtat.
Husdjur:
Hund.
Piercing:
Hål i öronen, navlen & tungan.
Förälskelse:
Man var väl kär i var & varannan kille när man gick på dagis & förskola, så kommer inte ihåg.
Musik: Spice Girls, storfavoriten.
Bil: Min älskade BMW
Kyss: Jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår, så svaret på denna frågan är.. Jag vet inte

6 senaste:
Mat: Köttfärs & potatis gratäng i ungen
Dryck: Vatten
Biltur: Med mamsen hem från jobbet 
Kyss: När sambon kom hem..
Spelad låt: Kommer inte ihåg 
TV-program: Halv åtta hos mig

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej, det kan jag inte säga att jag har gjort precis. Vänner är en helt annan sak, men inte bästa vänner.
Blivit arresterad: Nej!
Badat naken: Nej, tror inte det faktiskt.
Varit med på TV: Ja, som liten. När det varit skolsaker osv..
Kysst någon du inte känner: Ja.

5 nej tack:
Kläder: Magtröjor, fett motbjudande!
Mat: Bruna bönor och blodmat.
Musik: Rock musik är inget för mig.
Dryck: Tranbärsdricka.
Personlighetsdrag: Falsk, lögnare.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Myste med min älskade prinsessa & putsade fönsterna.
Du kan höra just nu: Reklam & massa låtar på RIX FM.
Du inte kan leva utan: Alla nära & kära.
Du gör när du har tråkigt: Kollar youtube eller någon film/serie.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Min mamma, pojkvän & Mathilda.
Du tycker om: Mina nära & kära & alla vänner.
Du 0inte gillar: Känner inget hat för någon helt enkelt.

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Vår

Likes

Comments

Idag har dagen bara varit dunder bra.

I förmiddags jobbade jag, sedan direkt till sambons lillebrors konfirmation & nu sitter i hemma i soffan framför Eurovision. Kan det bli bätte? Näpp...
Prinsessan lekte för fyllt men så många skratt & glädje skrik. Ingen är lyckligare än jag!

Kommer in på mer i morgon, nu ville jag faktiskt bara titta in & säga hej.

Likes

Comments

Jag har panik, bokstavligt panik! Jag har ett stor problem & det är att jag kommer bli flintskallig!

Jag har aldrig varit med om någon som tappar så mycket hår som jag gör. Efter ett bad, slutar jag räkna när jag är uppe i 89 hårstrån.. Genom att dra genom håret eller klia lite så har man direkt 4-5 hårstrån i handen.. Det är något jag verkligen lider av.. Borsten fyller sig direkt efter en dags användning! Ser flint ut, tittar man i min hårbotten så mycket skallen genom..

Kanske är så att jag ska uppsöka en läkare kanske!?

Har bett om tips & det ända man får höra är massa tabletter! Jag har testat allt!! Jag får inget resultat!!

Någon som vet vad man kan göra eller vad detta kan bero på??

Bjuder på en bild så ni förstår vad jag menar..

Likes

Comments

Idag har varit en sådan typisk dag, en dag då man känner sig på topp ena sekunden och under jorden yra andra sekunden..

Känns som att någon vill tränga sig ut ur kroppen, en liten sjukdom kanske? Jag vet inte det ända jag vet är att jag ska gå och lägga mig på direkten!

Hoppas att ni har haft EB fantastisk dag. 🌹

Likes

Comments

Att välja vilket yrke man vill jobba med i livet när man bara går i nionde klass? min uppfattning om detta är att man är för ung att göra detta val.  För det första är det så fruktansvärt många ungdomar som inte följer sitt eget hjärta utan väljer det kompisen väljer för att slippa komma själv till en helt ny klass. För det andra så tror jag inte att man alla gånger är säker på vad man faktiskt vill i den åldern. 

Jag har alltid sagt att jag skulle bli frisör eller fritidspedagog, jag valde att bli frisör och kom in på min skola. Första året i skolan var helt fantastiskt, det var precis som att komma in i en ny värld. Sedan lade den skolan tyvärr ner och jag fick börja på en annan skola. Till en början kändes det toppen men efter ett tag började jag ställa mig den där från! Är detta verkligen det jag vill hålla på med? Jag var på en bra praktikplats men det jag fick göra där fick mig att verkligen börja tveka på om mitt val var rätt. Jag hade aldrig en tanke på att det kanske handlade om att jag stannade mig själv i mitt intresse för frisör yrket genom att bara stå sidan om.. 

Men jag fortsatte, valde att tänka tillbaka och verkligen förstå varför jag valt det jag valt. Jag insåg snabbt att detta var ju min dröm sedan barnsben.. 

Därefter rullade allt bara på, jag insåg att studenten började närma sig och jag fortfarande stod och trampade på samma ställer. Det handlade absolut inte om att jag inte kunde det jag gjorde utan det handlade om att jag inte kände att jag kom någon stans. 

Efter ett tag fick jag ett erbjudande om att börja vara på en annan salong, detta beslut var väldigt jobbigt att ta. Jag personligen trivdes jätte bra på den andra salongen, vi hade ett bra band och hade det roligt när vi jobbade. Men jag tänkte verkligen på framtiden, så jag tog ett stort kliv ut i verkligheten. 

Nu sitter jag här som världens lyckligaste på min nya arbetsplats. Jag ser min arbetsplats som mitt andra hem. Jag stormtrivs. Underbara kunder, en obeskrivligt bra ägare av salongen. Nu inser jag också att det handlar inte alltid om att ställa sig frågan om yrket är det rätta utan i många fall är det nog tanken på om arbetsplatsen just är rätt för dig. 

Jag kan absolut inte tänka mig att jobba någon annan stan. 

Nu kan jag stolt säga, JAG ÄLSKAR MITT ARBETE!

Likes

Comments

Dotterns stora önskan har varit att få en kanin. Många av er tänker säkert, oj hon är för liten osv.. Men tanken med detta är inte att dottern ska ta hand om kaninen själv, utan det jag blivit en liten prinsessa till i familjen.

Kaninen som nu är namnlös står i lillans rum, Lovisa blev så glad när vi kom hem med den till henne. Hennes stolthet gör mig som förälder ännu stoltare.

Likes

Comments

Gårdagen bestod av massa bebis mys, sambons vän & sambo var på besök igår med sin fyra månaders bebis. Och jag kröp tillbaka och njöt av närvaron tillsammans med lilla Liam.

Likes

Comments

Idag är det en sådan fredag som jag verkligen inte längtar efter. Dottern är hos sin pappa varannan helg och det är just idag som hon åker över helgen. Jag vet inte varför men får så ont i magen och kan inte slappna av när hon inte är hemma!

Kanske är det just den kontrollen jag måste släppa? Men samtidig jag är hennes mamma, hon har alltid varit med mig. Det är inte konstigt att man han svårt att släppa kontrollen.

Men samtidigt så finns det inget bättre än när hon kommer hem med världens största leende och med din mysigaste sidan hon har.

Genom eld och vatten, jag kommer alltid kämpa för din min prinsessa. Inget kan komma mellan oss, starka som få tillsammans.

Likes

Comments

Har fått frågor angående min ålder & studenten, tänkte nu förklara varför min student kommer blir till sommaren.

Jag fick gå om ett år i högstadiet, ser inte det som om det skulle vara mitt fel utan jag anser att det var skolans fel då dom såg mig som ett problem barn för att jag inte kunde det jag skulle, men samtidig så var det för att jag fick fel hjälp redan för början. Men efter mycket kämpande fick jag rätt hjälp och slutade nian med väldigt bra betyg.

Och nu tänker ni säkert ja okej men det andra året då!?

Jo jag blev gravid och fick världens finaste barn, då jag som mamma ansåg att jag ville vara hemma hela hennes första år. Vilket jag gjorde.

Därför är jag nu klart i skolan till sommaren. Och inte gråter jag över det, jag är världens lyckligaste som lyckades uppfylla min dröm sedan barnsben som frisör.

Likes

Comments